OLUMSUZ YÖNDE açıklama yapamayan bir şirketi tekrar seçmek mi AZLIK hakkı...
Yoksa...
YK sorumluluğunda, tic. mah. kararı ile yeni bir DENETÇİ firma seçtirme mi..
AZLIK HAKKIN...
UYUTMA MİLLETİ...
OLUMSUZ YÖNDE açıklama yapamayan bir şirketi tekrar seçmek mi AZLIK hakkı...
Yoksa...
YK sorumluluğunda, tic. mah. kararı ile yeni bir DENETÇİ firma seçtirme mi..
AZLIK HAKKIN...
UYUTMA MİLLETİ...
sen bu piyasaya çıktığında KEZBAN 0,60-0,70 lerde değil miydi... hisseyi sana gazlayıp kimler sattı..
ÇAĞRI olacak diye... kaç yıl geçti... sen de olmadın mı KEZBANI süsleyip, makyajlayıp pazarlayan GAZCILARIN başına geçmedin mi...
Kaç yıl geçti aradan ne çabuk unuttun geçmişisini...
Bazıları ÇAĞRI olmayacak, bazıları ÇAĞRI faizi uçuk kaçık deyince kaç kişiyi PATRON ADAMI ilan etmedin mi.. Ne çabuk unuttun FAİZ HESABI yaptığın günlerdeki KEZBAN ın fiyatını...
yatacak yerin yok vesselam... hala uyutursun milleti...
kapasiten yok yazdıklarımı anlayacak... senin amacın belli.... aman ha açıkta kalmasın bi yerlerin...
bankacı KY lar bile bu FAİZ yanlış derken adamı PATRON ADAMI ilan ettiğin günleri sen unutmuş olabilirsin...
çık bari o adamdan adam gibi ÖZÜR DİLE![]()
sende ki bu kuyruk acısını anlamış değilim ama... hadi iki satır daha yazayım da sabaha kadar kendi kendine oyalan...
Birincisi aferin iyi çalışıyorsun... denetçi hatalı rapor ya da çarpıtma rapor yayımlarsa ne olur ona da bak. senin altın kuru tabi tahta kapansa dahi bekleyebilirsin ya diğerleri...
ikincisi çağrı var diye ben mi dedim sadece... mahkemeler, spk, bist, bültenler ahhhh doktor ahhh işin gücün çarpıtma...
Bak sana bir soru daha hani kervan hissedarlarına kervan satın memsa alın diyordun ya... buradan da sana beddua edenler çıkmıştı. Şimdi o alanların yani memsacıların tahtası kapalı benim mi yatacak yerim yok...
o yazdığın maddeleri biz sana anlattık burada cancağazım biraz daha çalış... sen kendi derdine yan... 2 küsür milyon hissen var tahtan kapanmış... neymiş önemli değilmiş miş te miş...
memsada günlerdir bir satır yazın yok gel burada onlarca sayfa yaz. hem de bir tane kervan hissen olmadan... bak sen...
kendi genel kuruluna katılma ama başkalarına ki bu memsadaki hissedarlar da dahil yok dava açın yok şunu yapın... yok ya
kardeşim istediğimizi yaparız.Biz hakkımızın derdindeyiz tamam mı cancağazım... Olayları çarpıtmadan... belgeleri, bilgileri çarpıtmadan sabaha kadar yaz şimdi...
abdestimizde şüphemiz yok ki namazımızdan olsun...önce aynaya bak... sonra da kendinle kavga et. ya da git tıfılınla kavga et... Tamam mı cancağazım... hadi sabaha kadar sana kolay gelsin...
Bak benim VEKALETNAME sizin GK vekaletnamesine göre geçerli![]()
![]()
bizim patron kaç ay oldu bak araştır GK TESCİL ettirmedi... KORKUSUNDAN iptal davası açılır diye....
Hala GK VEKALETNAME yollamadın mı... kaç gün kaldı AZLIK HAKLARINI kullanmaya...
Senin kafan basmaz bu işlere şefaat anlatır sana MEMSA nın geçmişi ... SAZANLAR da inanır... nede olsa onda bi KERVAN vardı birde MEMSa... Onun da AKIL YAŞI 10-12 olunca inanır gider satardı KEZBANI nı... şefaat i çözmüşsen sorun yok be cancağızım... saati saniyesi AYARSIZ çünkü...
B) Pay sahibi aşağıdaki seçeneklerden birini seçerek vekilin temsil etmesini istediği payları belirtir.
1. Aşağıda detayı belirtilen paylarımın vekil tarafından temsilini onaylıyorum.
a) Tertip ve serisi:*
b) Numarası/Grubu:**
c) Adet-Nominal değeri:
ç) Oyda imtiyazı olup olmadığı:
d) Hamiline-Nama yazılı olduğu:*
e) Pay sahibinin sahip olduğu toplam paylara/oy haklarına oranı:
*Kayden izlenen paylar için bu bilgiler talep edilmemektedir.
**Kayden izlenen paylar için numara yerine varsa gruba ilişkin bilgiye yer verilecektir.
2. Genel kurul gününden bir gün önce MKK tarafından hazırlanan genel kurula katılabilecek pay
sahiplerine ilişkin listede yer alan paylarımın tümünün vekil tarafından temsilini onaylıyorum.
hissem patrondan 1 FAZLA miktardadır...
zenginin malı senin gibi züğürtün çenesini yorar![]()
1 FAZLASI adam olana koyar... adam olması lazım...
biz MEMSA cı lar... hiç ağlamadık... batarsa batsın... OYUNCAĞINI kaybedecek olanın ZARAR ı daha çoktur...
ÇÖPLÜKTE 160 hisse varmış.. 161. de MEMSA olur... biz GK MEMSA cılar hiç bu durumdan gocunmadık ki...
diğer köy yeni üyelik kabul etmiyor...
pazar file si diyorum modüratörüne... zamanında siz KY ları ne güzel KUMARBAZ demişti... umutsarı bunu MOD yapmıştı... o günden beri o MOD a duyabileceği tüm kelimeleri düzdüm... okuyan okumuştur... yazılarımı...
yasaklatmış beni...
elinde varsa üyelik rumzu şifresi yolla özelden... sayende 2 kelam yazayım grubuma![]()
![]()
![]()
şefaat diğer köy için, elinde bolca üyelik rumzu şifresi vardır... hatırla eskilerinin şifrelerini... yolla özelden... bi işe yara...![]()
![]()
Yer İmleri