Originally Posted by
Tengri Han
Canım Abim TH
Nasılsın?
Umarım iyisindir....
GS de yazmak istemediğimden pek karşılaşamıyoruz...
Ama geçenlerde sana yapılan haksızlıklara tavrımı koydum
Gördün mü bilmiyorum?
Normalde küfre tahammülüm yok..
Hele ki canım abime edilmişse ASLA ASLA ASLA
Neyse Abi konumuza dönelim
Abi Tr de kriz bekliyordun..
Ama görüyorum ki bunu sürekli öteliyorsun...(kriz çıkmasını istemiyorum yanlış anlaşılmasın)
Zamanlama konusunda nerde hata yaptığını düşünüyorsun?
saygılar/başarılar
MIT'den sevgili kardeşim Sabri merhaba, seni görmekten dolayı çok mutlu oldum. Çoktan beri seni GS de göremedim, uğra arada sırada. Pek çok kişi sana tahammül edemiyor bana da edemedikleri gibi ama yılma kardeşim, senin çok yerinde uyarılarının duyulmaya ihtiyacı var. Bildiğin üzere ben son 2 yıldan fazla bir süredir çok temkinliyim ve tedirginim. Para kazanma değil de eldekini koruma modundayım. 1990 da "kahraman bakkal süpermarkete karşı" diye bir tiyatro oyunu vardı belki duymuşsundur. Biz de ona benziyoruz, ben ve avanemin karşısında küresel merkez bankaları var. Biz bakkalız, süpermarket de CB lar. Oyunu kuranlar ve yönetenler maalesef CB lar, mevcut problemleri sürekli ötelemeye çalışıyorlar, kick the can down the road politikasını güdüp tüm olumsuzlukları halının altına süpürmeye çalışıyorlar. Beklediğim krizinin zamanlamasına da CB ler karar verecek, benim yapabileceğim bir şey yok, tek başıma küresel kriz çıkaramam.
26 Eylül 2025 de tüm portföy ile 61.95 den aldığım AKBNK'ları 11 Aralık'ta 69.25 den verdim. 2.5 ayda %12 kar elde ettim. Artık ful nakitteyim.
Yer İmleri