Sayfa 148/969 İlkİlk ... 4898138146147148149150158198248648 ... SonSon
Arama sonucu : 7748 madde; 1,177 - 1,184 arası.

Konu: ISGSY - İş Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı

1.  Alıntı Originally Posted by noreply Yazıyı Oku
    Yabancı satmaya başlayınca sanıyorum bu sığlıktaki bir hissede parçalı bulutlu satmaz, hepsini satar.

Neden sattığı sorusuna yanıt aramıyorum, bilmediğimiz bir konu yoksa, çıkış işlemi beklentisinin olmadığı
    durumda satış yapmaları anlaşılır.

City kendi takasından satıyorsa, yazabilir misiniz ne kadar görünüyor City takasında?
    3115000 şu anda görünen
    yabancının satış tarzına benzemiyor gibi zaten malum yabancıda değildir 2 gündür ilginç işlemler oluyor eğer gerçek bir satış ise alıcıda var bu iyi
    hisse zaten dipte dünyanın yok olması dahil bütün kötülükler fiyatlanmış durumda
    bu tip hareketlerden sonra genelde sert yükselişler oluyor
    ben şahsen son zamanlarda sermaye artırımı yaptığı kağıtlardan arz bekliyorum böyle bir şeyin haberi dahi hisseyi satıcısız 3 ün üzerine atar

2. Büyükler bu tarz bir hissenin başında beklemez
    Algoritma ile zincir emir verir gider
    Alta alış ve üste satış yazar bekler
    Ya da hergün 5 dakika uğrar, alacağı kadar alır
    Gördüğüm 4 tarz işlem bu hissede oluyor

1,85 aldığımda alıcı geliyor
    1,88 gördüğünde satıcı
    1,79 altında hem alıcı hem satıcı
    Biri de 1,79'a alış 1,88 satış yazıyor

İş yatırım her yükselişi bastırıyor, onun niyeti her kademede maliyetlendirmek, boşluk bırakmadan yıllara yayarak fonda kullanmak. Belki uzun vadede temettü geliri sağlamak.

Kişisel fikrim asla satışa yazmam, yukarı çekmeye çalışan kahramanlara destek olurum, toplam 7 kademe içinde kaç para kazanacak, zaten hiç kazanan olmuyor. Her giren yukarıdan alıp aşağıdan sattı. Sıkılanlar çıktı.

Bu trendi halk yatırım değiştirebilir. Ya da bir haber.

İş yatırımın çok büyük satma ihtimali yok. Tahminimce her 300 bin lot çekilip satışa konmadığında 10 kuruş yukarı olur.

ytd

3. Kimler geldi kimler geçti. Yaz yaz ne oluyor ki 1,74 ve 1,77 li fiyatlar alım için süper.
    Kopar mı? kopmaz mı? Uçar mı? uçmaz mı? habere bağlı benim fırtınalı bir beklentim yok bu hissede
    Yılbaşından beri yazdık çizdik topu topu %15 20 arası prim her gün 5 hisse %2o prim yapıyor bu borsadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Sabir tasi olsa catlar burada.
    Ben tekrar bulgur ve kefire doneyim en iyisi.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

5. iştirak satışı yaparsa tavuk kesecek...sözüm söz...adak olarak kaydedilsin...

6.  Alıntı Originally Posted by ferit Yazıyı Oku
    iştirak satışı yaparsa tavuk kesecek...sözüm söz...adak olarak kaydedilsin...
    2017 de yapılacak bir çıkış bahse konu olsa çıkış olasılığı bire yedi sekiz filan verir.

Önümüzdeki yıl da bu oran bugünün değerlendirmesiyle bire ikiden daha düşük değildir.

Tavuktan daha büyük bir adak adamak lazım, yeter ki kesmeyin, besleyin.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,362
    3.119.000 Lot Dan 3.115.00 Lot a düşmüş Kendi takası
    Yabancı satışı budur ciddiye almamak gerek
    Bence CiTi deki mallar da IS Grubuna ait .

Alıntı Originally Posted by noreply Yazıyı Oku
    Yabancı satmaya başlayınca sanıyorum bu sığlıktaki bir hissede parçalı bulutlu satmaz, hepsini satar.

Neden sattığı sorusuna yanıt aramıyorum, bilmediğimiz bir konu yoksa, çıkış işlemi beklentisinin olmadığı
    durumda satış yapmaları anlaşılır.

City kendi takasından satıyorsa, yazabilir misiniz ne kadar görünüyor City takasında?
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Bu sefer de Nevotek'e vermisler paraciklari.
    Onda da boylece %89 a ulasmis olduk.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Sayfa 148/969 İlkİlk ... 4898138146147148149150158198248648 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •