Sayfa 36/948 İlkİlk ... 2634353637384686136536 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 281 - 288 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

1. Yaw arkadaşlar üzerinize alınmayın ama ne gereksiz paylaşım yapanlar var yok sen dedin de kaybettim yok o demişti çıkacak bu demişti uçacak yaw herkesin aklı var alan alır satan satar yok hakkımı helal etmiyorum. allahtan geldiği yere geri gelmedi herhalde soluğu köprüde alırdınız nerdeyse 1 senedir burada ederinin buralar olmadığı hep tartışıldı onun için herkes önündeki yesin karda bizim zararda.bana Göre Mardinli az bile söylemiş halka arz fiyatına %25koymus ama her söylentiye inanmayın biraz kendiz araştırın.kısacası varsa bi bilginiz ,pastaniz paylaşın.uzerine alan herkese de selam.yatirm tavsiye si değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by kemosabe Yazıyı Oku
    Alan satan paylaşabilecek ortağımız var mıdır? Bir de Mardinli nickli yorumcu 4.8 hedef fiyat mı vermiş ve neden vermiş, bilen arkadaş var mı? Yazdığım mesajları göremiyorum, telefonumdan sanırım... Kopuk, düşük ve anlatım bozukluğu içeren tüm mesajlarım için tüm dostlardan özür diliyorum...
    sn mardin,1.82 ve 1.95 dirençler dedi,geçildi.flama hedefi 2.80 diyor.hisse için stop-loos 1.80 dir.

3. mardini ağzınıza almayın kendinize faydanız yok bi de mardine çamur atıyosunuz adam ne dedi de gitmedi sabreden hiçkimse kaybetmedi, ha sabretmeden kazanan varsa bize de kazandırsın hayrına

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4. bırakın şu adamı yeter ya, fan club değil bura hisse için bi şey paylaşıyorsanız paylaşın

5.  Alıntı Originally Posted by afe23 Yazıyı Oku
    bırakın şu adamı yeter ya, fan club değil bura hisse için bi şey paylaşıyorsanız paylaşın
    Bırakmazlar kardeşim, bırakamazlar. Bırakırlarsa ön görüleri yok, inceleme, analiz yapabilme yetileri yok. Nerden bulacaklar bedava kağıdı. Emek harcamaya ne hacet? Onu izlerler, dinlerler, sonra da bizden etkilenip sattıklarını ve zarar ettiklerini söylerler. Ondan sonra bacak kadar veletler, yok herkes kendi kararını alacak desen bile bilinçaltı oluşturur diye yine bedava vicdan mastürbasyonu yaparlar. Boşver kardeş, misafir onlar. 3 gün sonra yoklar. ytd.

6.  Alıntı Originally Posted by mastori Yazıyı Oku
    Bırakmazlar kardeşim, bırakamazlar. Bırakırlarsa ön görüleri yok, inceleme, analiz yapabilme yetileri yok. Nerden bulacaklar bedava kağıdı. Emek harcamaya ne hacet? Onu izlerler, dinlerler, sonra da bizden etkilenip sattıklarını ve zarar ettiklerini söylerler. Ondan sonra bacak kadar veletler, yok herkes kendi kararını alacak desen bile bilinçaltı oluşturur diye yine bedava vicdan mastürbasyonu yaparlar. Boşver kardeş, misafir onlar. 3 gün sonra yoklar. ytd.
    doğru söze ne hacet, katılıyorum ortak, kademeler boşken malı verecek adam bulamazlarsa suçlu sen ben ilan ediliriz.

7. Ee arkadaslar sustununuz bugun guzel silkeliyor sanki

Bende 48000 lot var 1.69 maliyetli.Birleşme işinin şirkete yarayacağını,2017 1.çeyrek bilançosunun iyi geleceğini düşünüyorum.

Hedefim 2.25.Olana dek(max 6 ay) tutacağım.

Sayfa 36/948 İlkİlk ... 2634353637384686136536 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •