Sayfa 35/949 İlkİlk ... 2533343536374585135535 ... SonSon
Arama sonucu : 7586 madde; 273 - 280 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

1.  Alıntı Originally Posted by stockwalker Yazıyı Oku
    Agustos ayinda maktk 0,88, avgyo 0,90 kuruslardaydi, Mardin analizini yapti sonra noldu ben buna bakarim. 2014 yilinda onu kront 0,90 lardayken tanidim kront bugun 11 lira. Ky dostumu bilmem ama o benim dostum.
    arkadaş sen erken alıp erken satabiliyorsan ve kazanıyorsan ne ala, ama herkes orta vade hedefleri beklediğinden 1 ileri 2 geri oynuyor adamın grafikleri. Ayrıca gelecekte ön gördüğü yerlere nedense hep tesadüfen değiyor, adam resemn 15 dklık ta geleceği çiziyor trend demiyorum olasılıkları çiziyor azıcık ta sorgulayın bu nasıl oluyor diye, ben size saldırı olsun falan diye yazmıyorum azıcık sosyal medyada ky dostuyum diye grafik paylaşanları sorgulayın diye yazıyorum İnş. kazanmaya devam edersin

2. yaw büyütmeyin mardini urfayı yazın o zaman şimdi ne diyomuş uzman!!!

Ayrıca 4.8 hedef mi vermiş?

Alıntı Originally Posted by eto Yazıyı Oku
    Yap artık hareketini

Ek 605
    Sonunda yaptı Devamını getir şimdi bakalım silver--.jpg

4. Küçük yatırımcı için iki ihtimal var.Ya o satar hisse yükselir,y ada satmaz hisse düşer.Olay bu.Tahtaya biz yön vermiyoruz.Onlar kazanırken birşeyler düşerse ne ala.

5. Tüm ortaklarımızın karda olduğu mutlu bir gün, ne güzel... O haldr tartışmayıp günün keyfini çıkaralım, ne dersiniz? Kağıt uçarken herkes daha yukarı hedefleri gösterir, düşerken de daha aşağısını... Kağıt mutlaka 1dolardan işlem görecek ama o gün bugün müdür, onu bilmiyorum... İki yıldır onlarca kez öğrenilmiş çaresizliği yaşattığından bu kağıt, gerilimi daha fazla kaldıramadım ve son bakiyeyi de 1.92'den verdim... Kalanlara selam olsun... Kazancınız benimkinden fazla olsun.... Bilanço riskini yüklenmek istemedim aslında ama sanki daha yolu var gibi görünüyor... Flama flama diyen tüm ortaklarımızı kutluyor, o flamaları gururla sallayabilmelerini diliyorum... Bir süre dışarıdan izleyip yeniden aranıza döneceğim mutlaka ama önce şu Adana'dan bir kurtulmam gerekiyor, izninizle... En kötü gününüz böyle, kazancınız bol olsun... Selamlar, saygılar...

6. Alan satan paylaşabilecek ortağımız var mıdır? Bir de Mardinli nickli yorumcu 4.8 hedef fiyat mı vermiş ve neden vermiş, bilen arkadaş var mı? Yazdığım mesajları göremiyorum, telefonumdan sanırım... Kopuk, düşük ve anlatım bozukluğu içeren tüm mesajlarım için tüm dostlardan özür diliyorum...

7. Gnlk takas rica etsek..

HTC One_M8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 35/949 İlkİlk ... 2533343536374585135535 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •