kimseyi etkilemeyin. düşerse düşer çıkarsa çıkar.
kimseyi etkilemeyin. düşerse düşer çıkarsa çıkar.
Ben sabah 1.15'ten sattım. Bedelli haftası 1 TL'den alırım. Buradaki simsarlara kanmayın. Bariz düşecek işte. Siz satamadan mal çıkma peşindeler. YTD. Kişisel görüşlerimdir.
dostum 20 bin lotumu satsam ne olur satmasam ne olur kumbara niyeti ile aldım 1,30 dan satmadım ve çoook yukarılardan satmayı hedefliyorum vaktimde fazlası ile var sıkıntım yok yani.hatta 1 in altına gelirse seve seve dahada alacam.ortaya laf atarken lütfen isim veriniz kimseyi zan altında bırakmayın.evet kısa vadede düşebilir çıkabilir ama inan umrumda değil.zaten endeks bugün kırmızı belirsizlik var gibi ama kesin konuşarak insanları yanlış yönlendirmeyelim.siz kendi işlemini yapın sonra alttan tekrar alın para kazanın saygı duyarım...ben trade edemiyorum ve bekliyorum.
Tebrik ederim güzel cevap
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
dostum maliyetim 1,06 sorun değil...1,30 da olsa sorun değil dediğim gibi hakeyesi var ve beklicem ...beklentiyi satın aldım gerçekleşince servis edecem yeni sahiplerine.şunuda söyliim hisse sayım şuan 20 bin ama hedefim 100 bin olması eğer dediğiniz gibi 0,90-,95 arasına gelirse bunu yapmayı planlıyorum kısmet artık.
1.03 TL oldu. Kaçın fena geliyorlar. Batıyoruzzzzzzzzzzz...
YTD.
Yer İmleri