Artan

145,20 10 13:15
156,20 10 13:15
9,83 9.96 13:16
40,66 9.95 13:12
26,32 9.94 13:05
Artan Hisseler

Azalan

14,64 -9.96 13:16
31,48 -8.49 13:16
28,88 -6.84 13:16
27,50 -6.14 13:16
68,96 -4.99 13:16
Azalan Hisseler

İşlem

6.350.328.021,25 13:16
5.387.561.507,45 13:16
3.877.186.480,70 13:16
3.538.023.280,99 13:16
3.522.615.972,80 13:16
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 5090 madde; 1 - 8 arası.

Konu: ...:::Beyaz Yaka için Yatırım Koçluğu...:::

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,670
     Alıntı Originally Posted by viper Yazıyı Oku
    İyi de

SGK icin 1100 fark istediyse , ertesi yılda varsayalım yine endoskopi gereksin 1300-1500 civarı ister

Ama 800 TL isteyen özel sigortayi kullanarak o endoskopiyi yaptır sonraki yıl aynısını çok ciddi farkla yaparlar

Kaskonu bozdurmayagor

Hep sağlıklı olursan sorun yok , hep ucuz gözükür

aptallık aynı şeyleri yapıp hep farklı sonuçlar beklemektir ....A. Einstein
    Kasko bozulmasi diye bir durum yok.
    Yapilan sadece indirim.
    Sigorta anlasmis indirim saglatiyor kendi police sahiplerine.
    Yapilan islem bir checkup niteliginde oldugundan daha ciddi hastaliklarin erken teshisine yarayip sigorta sirketini koruyor bir yerde diye dusunuyorum.
    Sigorta odeseydi bu islemin farkini provizyon almalari gerekirdi.
    Boyle bir sey olmadi.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

2.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Yapilan sadece indirim.
    Yapilan islem bir checkup niteliginde oldugundan daha ciddi hastaliklarin erken teshisine yarayip sigorta sirketini koruyor bir yerde diye dusunuyorum.
    Boyle bir sey olmadi.
    Syg,
    valla 50 tl veriyorsun, senin ve ailenin tüm üyelerini SGK dan yaralanabilir hale getiriyorsun...çoğu işimi SGK ya da anlaşmalı tıp merkezi formatında yerlerde hallediyorum...biraz daha ciddi operasyonlar SGK anlaşması olsa da biraz daha maliyetli olacaktır, bu maliyeti de ya sineye çekeceğiz...ya da devlet hasanesinde işimizi çözmeye çalışacağız.

çok ciddi bir operasyon değilse, anadolu da orta halli şehirlerde SGK hastanelerinde işinizi halledebiliyorsunuz...kanser vs gibi çok daha büyük sorunlarda zaten özelin pek bir anlamı kalmıyor, sgk nın eline düşüyorsun eninde sonunda...hayati olmayan, profesyonellik gerektiren işlerde ya paraya kıyacağız ya da kadere razı olacağız...ya da sağlık konusunda çok hassassak yılda 5-10 bin tl verip özel sigorta da yaptıracağız.

ben şimdilik sgk ile devam, gerektiğinde anlaşmalı kurumlara giderim diyorum.

3.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Yapilan sadece indirim.
    Boyle bir sey olmadi.
    Syg,
    Bende bir dönem Allianz sağlık vardı

İki sene primler ucuz gözüküyordu , iyi güzel

Üçüncü senede aynı yıl önce kolum kırıldı ameliyat oldum , ardından orta kulak iltihabı gecirdim bir kaç kez kontrole gittim muayene oldum

Ardından da kuvvetli grip oldum bir gün serum takip yatirdilar art arda geldi yani

Ertesi yıl aynı kapsamda poliçeye iki mislinden fazla fiyat çıktı

Bende yenilemedim , hala o sekil midir bilemiyorum tabi

4.  Alıntı Originally Posted by viper Yazıyı Oku
    Bende bir dönem Allianz sağlık vardı

İki sene primler ucuz gözüküyordu , iyi güzel

Üçüncü senede aynı yıl önce kolum kırıldı ameliyat oldum , ardından orta kulak iltihabı gecirdim bir kaç kez kontrole gittim muayene oldum

Ardından da kuvvetli grip oldum bir gün serum takip yatirdilar art arda geldi yani

Ertesi yıl aynı kapsamda poliçeye iki mislinden fazla fiyat çıktı

Bende yenilemedim , hala o sekil midir bilemiyorum tabi

Üç yıl önce bir yakınımız ciddi şekilde rahatsızlandı ve 1 ay boyunca teşhis bile koyulamadı,vücudu iflas etti makinaya filan bağlandı diyaliz vs. Eşinin şirketi ailesinide kapsayacak şekilde ÖSS yapmış işe başlarken,ve bundan yararlanmak için hastayı Bostancıdaki Yeditepe üni.hastanesine naklettiler, resmen tüm hocalar seferber oldu ve zaman alsada iyileşti yaşıyor,Allah bilir ya devlette devam etseydi hayatını kaybetme ihtimali yüksekti,hastane sigorta şirketine 3 yıl önce 250k civarında fatura kesmiş,sanırım bu gibi tehlikeli hastalıklarda ÖSS aldığı parayı hakediyor.

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by reaktif Yazıyı Oku
    Üç yıl önce bir yakınımız ciddi şekilde rahatsızlandı ve 1 ay boyunca teşhis bile koyulamadı,vücudu iflas etti makinaya filan bağlandı diyaliz vs. Eşinin şirketi ailesinide kapsayacak şekilde ÖSS yapmış işe başlarken,ve bundan yararlanmak için hastayı Bostancıdaki Yeditepe üni.hastanesine naklettiler, resmen tüm hocalar seferber oldu ve zaman alsada iyileşti yaşıyor,Allah bilir ya devlette devam etseydi hayatını kaybetme ihtimali yüksekti,hastane sigorta şirketine 3 yıl önce 250k civarında fatura kesmiş,sanırım bu gibi tehlikeli hastalıklarda ÖSS aldığı parayı hakediyor.

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Benim merak ettigim sey bu operasyon SGK farki verilerek kaca malolurdu.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •