Sayfa 589/1009 İlkİlk ... 89489539579587588589590591599639689 ... SonSon
Arama sonucu : 8072 madde; 4,705 - 4,712 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by epikurus Yazıyı Oku
    Çok merak edilmiş usd yıl sonu tahmini 4,5-5 kimlerin hedefiydi diye

biriside bendim hatta hedefim daha yukarıda idi.

neredeyse 7 ay öncesinin tahminiydi, ve bana göre bunu destekleyecek çok neden vardı

en başta en tepeden faiz düşmeli ısrarı idi,

bu konudaki geri adım atılmasaydı bugün kur nerede olurdu birlikte görmüş olurduk.

burada ne tuhaflık var ki
    ben belli nedenlere dayalı tahmin yapmışım, kasımpaşalı düşük faizden çark etmiş ben ne yapayım..

bende söylem ve eylemde tutarsızlık yok.

sevgili enki özetlemiş ''bal yapmayan arı ''

burada yazdım mı hatırlamıyorum ama benimde bu yıl 4.20 hedefim vardı..
    başkan dolar aldıgında uyanıp satmamız gerekliydi

2. BIST te kitleyecekler demiştim hatrılarsanız 110binlerden. Dolar ile de 3.50 altına indirip algı yapacaklar gelgel operasyonu.

BIST te kitleme devam ediyor. Çoğu hissede kol gibi geçirdiler. Müthiş zarar eden var trene son binenler içinde.

DOW da da gelgel yapıyorlar. Volatilite diplerde. P/E 35 lerde. Yavaş yavaş kitleyip bir anda şelale olursa hiç şaşırmam.

3. Dünya hisse senedi toplam değeri (market çap) dünya toplam GDP sinin %110 una ulaştı.

Her türlü gelgel kitleme operasyonudur bence.

4. Önce Japonya sonra Avrupa hiperenflasyon ile o da olmazsa Staglasyon riski ile karşılacak.

İngiltere BREXIT yaparak götü kısmen kurtardı.

FED bir sonraki QE yi yapana kadar USD$ en güvenli liman. Geçici olarak tabi. Yavaş yavaş uzun vadeli ALTIN GÜMÜŞ alın fiziki.

5. Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Önce Japonya sonra Avrupa hiperenflasyon ile o da olmazsa Staglasyon riski ile karşılacak.

İngiltere BREXIT yaparak götü kısmen kurtardı.

FED bir sonraki QE yi yapana kadar USD$ en güvenli liman. Geçici olarak tabi. Yavaş yavaş uzun vadeli ALTIN GÜMÜŞ alın fiziki.

Grafikleriniz icin cok tesekkurler,cok sukur bu forumda 2 trend cizgisi cekilmis grafiklerden farkli(kendim de yaptigim halde soyluyorum) grafikler gorebiliyoruz.ozellikle dji benzerlik grafiginiz cok ilginc ve muthis...

Viop ve varant tarafinda altin ve gumus alan biri olarak bu iki metalin krizler ile ilgili (oncesi ve sonrasi olabilir) bir grafik/calisma var midir elinizde?

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

6. EURUSD yi yaklaşık 3 sene 1.05 - 1.15 bandında gezdirdiler.

Şimdi yeni band 1.14 - 1.2050 bandı. Yukarı yaklaştıkça sat. Aşağı yaklaştıkça al. Ne kadar gezdirirler? Güçleri yettiği kadar. Bir süre. Sonra bir tarafa kırılır.

7. Önemli olan bu kadar riski alabilmeleri. Sistemin buna müsaade etmesi. ABD de üçkağıt var yani.
    Emeklilik fonu bu. Geleceğin buna bağlı.
    Ya beklediğin gibi olmazsa ya hisseler ve cirolar düşerse, emekli maaşını alamazsan karnını nasıl doyuracaksın?

Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    Boying harici hepsi gumler
    787 dreamliner adı gibi efsane uçah
    Motor kanat kuyruk hariç
    Metal yok
    Her yeri kompozit malzeme
    Uçak hafif motor yeni tekno musteri bol
    Ha bi de eski tekno 777 filan ondan sipariş eden keko da gani
    Ama diğer firmalar bele deel tabe
    ilk kirizde Can havliylen cebellesebilirler

8. ............

Sayfa 589/1009 İlkİlk ... 89489539579587588589590591599639689 ... SonSon