-
Gap hala kapanmadı dediğin nedir hocam? Teknik analizden çok anlamadığım için sorayım dedim..
Benim bu hissedeki temel yatırım sebebim aynı, değişmedi: Güvenlik elemanı istihdam eden ve marjları giderek daralan, iş dalı giderek kötüleşen bir firmanın hissesini 3 liralardan, gayet ucuza toplayıp, o firmanın stratejik dönüşümle bambaşka bir hale bürünmesine oynamak. Yani orta vadede Pronet benzeri bir firmaya dönüşmesi hikayesine oynuyorum ki hatırlarsanız Pronet 2012'de 300-350 milyon Euro arası bir rakama İngilizlere satıldı. İkinci bir hikaye daha var ki o da zırhlı araç işi; ki bu da Katmerciler Ekipman benzeri bir hikayeye yol açabilir. Üçüncü olarak; şirket devletten büyük ihaleler almaya devam edebilir. Önceki sayfalarda bahsettiğim 300mnTL civarındaki ihalenin durumu hala sonuçlanmadı, oradan ekstra bir şey gelirse harika olur. Kısacası beklentiler devam ediyor, mevcut beklentiler fiyatlanmış değil ve tahminimce bu seviyelerden fonlar da girmeye başladı. Yabancı payı giderek artıyor. Burada aklımdaki soru şu; şirket bu satın almaları hangi parayla yapacak, örneğin en iyi senaryo bence tahsisli sermaye artırımı olur.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri