Bedelli ortalama ne zaman onaylanır bu kagıdın iyi olabılcegını dusunuyorum
Bedelli açıklaması ile bedellinin gerçeklenmesi süreci içinde bu senetle oynar dururlar.Ama bedelli gerçeklenmesi arefesinde bu senedin değerinin 1'in üstünde olması gerekiyor yoksa katılacak kişiyi mumla ararlar.1'in üstünde olmalı ki aradaki fark bedelliye katılımda teşvik edici olsun.senet 1'10 'dan kapanırsa yeni fiyat 1'07 olur. 1'15'den kapanırsa yeni fiyat 1'10 gibi olur..bedelliye katılacak olanların bir avantajı olmalı değil mi? Not:açılış fiyatları benim hesaplamamın sonuçlarıdır bağlayıcı olmasın lütfen.Bu platformda bazı spek yamakları var onların dolduruşlarına gelmeyelim lütfen.! ytd değildir.Sakin olalım,bekleyelim. .
SPK nın Bedelli talebini inceleyip onaylaması gerekiyor. Red de gelebilir.
Onaydan sonra belirnecek tarihte bedelliye katılmak isteyenler rüçhan alıp almamaya karar verecek.
Süreç bitiminde bedelli oranı (%37.77)hisse düşük açacak 1.10 sa 1.07 1 se 96-97 gibi. Sonra işleme devam...
Yarın bölünse aof'si 0.93 olacak [emoji23]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Gecmis donemlerde baska hisselerde bedelli sermaye artirimina katilmis bir kardesiniz olarak 87 ve 88 rakamlari benim için cezbedici lakin tahtaya anlam veremiyorum.93 maliyetle elimde mevcut .buna benzer bir senaryo maktk bedellisinde yasamistim.87 kr kadar tahta gerilemis ruchanlari kullanan olmamis ruchan pazari kapandiktan sonra bütün e yakin ruchanlari sirket kullanmis ve ondan sonra hizli bir yukselis yasamisti.aynisi olacak diye kaide yoktur orada %100 bedelliydi burada 37 oran var.vebolunme1 tl nin uzerinde olursa bedelliye katilirim ama tahtadan 88 90 rakamlarindan almak varken kimse katilmak istemez.yazdiklarim yatirim tavsiyesi degildir ayrica bolunme olacagi gun o gunku fiat +1 tl/2 olarak yeni fiat hesaplanir.soyleki bolunecegi gun 106 olsa + 1 =206/2 = 103 gibi bir rakamla acilir .herkese hayirli geceler.y.t.d.
Lenovo A7000-a cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri