Sayfa 166/1013 İlkİlk ... 66116156164165166167168176216266666 ... SonSon
Arama sonucu : 8100 madde; 1,321 - 1,328 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Bloomberg TV yi izliyorum.

Bugün bir kurum ya da fon (yabancı) 1 milyar dolara yakın döviz kaldırmış piyasadan.

Ne dersiniz?

Burada daha önce paylaştığım bir ihtimale uygun olarak 12 Ocak'ta BİST'e rekor hacimle giren yabancı fonlar BİST'ten ve ülkemizden ballarını devşirip çıkmaya başladılar mı?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Bloomberg'te yorumcular, bakan Zeybekçi'nin bugün Londra'da Varlık Fonu ile ilgili ifadesinin durumun vahametini kavrayan birisinin çok önemli mesaj içerdiğini söylüyorlar.

Tarımdışı, FED ve MB kararlarının beklendiği haftada dolar kurunun hareketlenmesi doğal diyorlar.

MB nın yarından tezi yok kura müdahalesi beklenebilir demekteler...Faizi artırmak suretiyle...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Bakan Zeybekçi ne arıyor acaba Londra'da?

4.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Bloomberg TV yi izliyorum.

Bugün bir kurum ya da fon (yabancı) 1 milyar dolara yakın döviz kaldırmış piyasadan.

Ne dersiniz?

Burada daha önce paylaştığım bir ihtimale uygun olarak 12 Ocak'ta BİST'e rekor hacimle giren yabancı fonlar BİST'ten ve ülkemizden ballarını devşirip çıkmaya başladılar mı?
    Marttaki borç geri ödemeleri yüklüce. Bazı firmalar da fed ve belirsizlik nedeniyle piyasadan çekmiş olabilir. Borsada düşüşler artarsa dediğinizin olma ihtimali artar ki, bu durumda daha büyük sorun.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by asgaridr Yazıyı Oku
    Marttaki borç geri ödemeleri yüklüce. Bazı firmalar da fed ve belirsizlik nedeniyle piyasadan çekmiş olabilir. Borsada düşüşler artarsa dediğinizin olma ihtimali artar ki, bu durumda daha büyük sorun.
    Adını vermek istemediler ama, piyasadaki söylentiye göre, bugünkü aktör bir adet kurum ya da fon imiş....

Bir adet...

6. Burayi okumayi seviyorum.

Bugun gittigim musterim de benim gibi is yapan biri vardi.

Bakin fed faiz artiracak dikkat edin

Alacaginiza vereceginize.

Diyorum.

Cevap

Vadan haini fedd.
    Hep oynuyorlar bizimle.

!!!!!

Ne diyeyimm.
    Yuurubeaaa ..
    Madem seviye comar level a dustu.

Asil dedim icimizde uyuyan griptolari yok etmemiz lazim.

Mercedes ve bmw sahipleri hep sermayeyi yurt disina gonderen alman yahudi kopekleridir.

Uuuu.
    Amacanin araba audii.

Topu aldi kucagina.

Vadan haini feddd.

Daha gelen alman turistleri linc etmek.

Ordunun leopard tanklarini coca cola doker gibi yakmak gibi protesto fikirlerimde vardi ama
    Cok yuklenmiyoruz.

Sonra hasta ölüyor.

Saka bir yana
    Hain fed geliyor.

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by best Yazıyı Oku
    dikkat ediyorum siz de bu zaplamaya çanak tutup duruyorsunuz..?
    Hakaret olmadığı sürece herkes her şeyi söylesin ki isteyen istediğine inansın. Bizim kimseye bizim izlediğimiz yol en doğru yol diyecek halimiz yok.

8.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Bloomberg'te yorumcular, bakan Zeybekçi'nin bugün Londra'da Varlık Fonu ile ilgili ifadesinin durumun vahametini kavrayan birisinin çok önemli mesaj içerdiğini söylüyorlar.

Tarımdışı, FED ve MB kararlarının beklendiği haftada dolar kurunun hareketlenmesi doğal diyorlar.

MB nın yarından tezi yok kura müdahalesi beklenebilir demekteler...Faizi artırmak suretiyle...
    Isik okte borsa icin ne tahminde bulundu acaba? Izleyemedim de

SM-N915F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 166/1013 İlkİlk ... 66116156164165166167168176216266666 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •