-
*ingiltere/may, "ab'den ayrılmamıs avrupa ulusları ailesinin bir üyesi olmayacağımız anlamına gelmiyor"
*ingiltere/may, "eğer brexit müzakereleri başarısız olur ise, tek kazanan bizim değerlerimize karşı çıkanlar olur"
*ingiltere/may, "ingiltere'deki ab vatandaşlarının burada kalmasını istiyoruz"
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
*fed/george, "fed'in son projeksiyonları, tam istihdam hedefinin karşılandığını ortaya koyuyor"
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
-
*fed/george, "zayıf enflasyon, zayıf ekonomi ile ilişkili görünmüyorum, genel inanç enflasyonun yükseleceği yönünde"
-
*ingiltere/may, "ab vaütandaşlarının hakları konusunda iyi bir anlaşmaya ulaşılabileceğini umuyorum"
*ingiltere/may, "ingiltere-ab ilişkilerinin geleceği konusunda konuşmaya doğru gitmemiz gerekli"
*ingiltere/may, "brexit sonrasında her şeyin aynı olmasının beklenemeyeceğinin farkındayız"
*ingiltere/may, "ab'nin bir parçası olmak yerine ab ile el ele çalışmak istiyoruz"
-
*abd'de eylül'de imalat sektörü pmı(flaş) 53,0 (beklenti 53,0, önceki 52,8)
*abd'de eylül'de hizmet sektörü pmı(flaş) 55,1 (beklenti 55,9, önceki 56,0)
*abd'de eylül'de bileşik pmı(flaş) 54,6 (önceki 55,3)
-
*ingiltere/may, "şu anda hiç olmayan gümrük vergilerini uygulamaya koymaya ihtiyaç yok"
*ingiltere/may, "ticaret konusunda farklılıkları yönetmek için yeni yolları müzakere etmemiz gerekli"
-
*fed/george, "fed'in bilanço küzültme planı piyasalar, kamuoyuna iyi anlatıldı"
*fed/george, "istihdam büyümesini zayıflamasını, ancak yeni işçileri sindirmeye, işsizliği düşük tutmaya yetecek kadar yüksek kalmaye devam etmesini bekliyoruz"
-
*ingiltere/may, "güçlü ve uygun bir anlaşmazlık çözüm mekanizmasına ihtiyacımız var"
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri