Sayfa 71/1120 İlkİlk ... 21616970717273811211715711071 ... SonSon
Arama sonucu : 8957 madde; 561 - 568 arası.

Konu: Foreks Haberleri

*ingiltere/may, "ab'den ayrılmamıs avrupa ulusları ailesinin bir üyesi olmayacağımız anlamına gelmiyor"
    *ingiltere/may, "eğer brexit müzakereleri başarısız olur ise, tek kazanan bizim değerlerimize karşı çıkanlar olur"
    *ingiltere/may, "ingiltere'deki ab vatandaşlarının burada kalmasını istiyoruz"

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

*fed/george, "fed'in son projeksiyonları, tam istihdam hedefinin karşılandığını ortaya koyuyor"

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

*fed/george, "zayıf enflasyon, zayıf ekonomi ile ilişkili görünmüyorum, genel inanç enflasyonun yükseleceği yönünde"

*ingiltere/may, "ab vaütandaşlarının hakları konusunda iyi bir anlaşmaya ulaşılabileceğini umuyorum"
    *ingiltere/may, "ingiltere-ab ilişkilerinin geleceği konusunda konuşmaya doğru gitmemiz gerekli"
    *ingiltere/may, "brexit sonrasında her şeyin aynı olmasının beklenemeyeceğinin farkındayız"
    *ingiltere/may, "ab'nin bir parçası olmak yerine ab ile el ele çalışmak istiyoruz"

*abd'de eylül'de imalat sektörü pmı(flaş) 53,0 (beklenti 53,0, önceki 52,8)
    *abd'de eylül'de hizmet sektörü pmı(flaş) 55,1 (beklenti 55,9, önceki 56,0)
    *abd'de eylül'de bileşik pmı(flaş) 54,6 (önceki 55,3)

*ingiltere/may, "şu anda hiç olmayan gümrük vergilerini uygulamaya koymaya ihtiyaç yok"
    *ingiltere/may, "ticaret konusunda farklılıkları yönetmek için yeni yolları müzakere etmemiz gerekli"

*fed/george, "fed'in bilanço küzültme planı piyasalar, kamuoyuna iyi anlatıldı"
    *fed/george, "istihdam büyümesini zayıflamasını, ancak yeni işçileri sindirmeye, işsizliği düşük tutmaya yetecek kadar yüksek kalmaye devam etmesini bekliyoruz"

*ingiltere/may, "güçlü ve uygun bir anlaşmazlık çözüm mekanizmasına ihtiyacımız var"

Sayfa 71/1120 İlkİlk ... 21616970717273811211715711071 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •