Sayfa 47/1006 İlkİlk ... 3745464748495797147547 ... SonSon
Arama sonucu : 8043 madde; 369 - 376 arası.

Konu: Vob 24

1.  Alıntı Originally Posted by varantdede Yazıyı Oku
    20 yıllık borsa hayatimi bu saat itibarı ile batarakbitirmis oldum...hakkınızı helal edin ..esenlikle kalın...
    Helal olsun dostum.
    Bende 110 bin civarı zarardayım viop da. Az biraz lot kaldı, onlarıda sıfırlarsam bende bırakacağım. 5-6 yıl oldu benim ki. Siz baya eskisiniz...

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by varantdede Yazıyı Oku
    20 yıllık borsa hayatimi bu saat itibarı ile batarakbitirmis oldum...hakkınızı helal edin ..esenlikle kalın...
    Geçmiş olsun, gerçekten üzücü.

Bu yıl benim kısmetim kapalı, tam bırakacağım bir şekilde para ekleniyor. Tam çekip bir ev alayım dyorum bir şey oluyor zarar ediyorum. Bıraktırmıyor iblis.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3. ben viopda değilim hisse yatırımcısıyım viopu bırakalı cok oldu töbeliyim

4.  Alıntı Originally Posted by thunder Yazıyı Oku
    fake bu çıkış korkmayın...
    Sali ve bugün kü öngörüleriniz dikkat çekiciydi. Uygun olduğunuz zamanlarda daha sık yazmanızı bekliyor olacağım.

(tabi ilk söylediğiniz gün tam tersini ikinci gün ise dediğinizi yapmayı düşünüyorum.)

5. Spot

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

bir neferin ışığı daha söndü

Alıntı Originally Posted by varantdede Yazıyı Oku

7. Bakalım bu fake mi yoksa yukarı doğru hareket basladimi yarın belli olacak iyi akşamlar

Venus Z10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 47/1006 İlkİlk ... 3745464748495797147547 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •