Sayfa 46/539 İlkİlk ... 3644454647485696146 ... SonSon
Arama sonucu : 4305 madde; 361 - 368 arası.

Konu: MSGYO Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş

1. Günlükçüler yine tavan olur diye mala girdiler, çıkmayınca da ölümüne verdiler.

Günlük pastayı paylaşabilirmisiniz.

2.  Alıntı Originally Posted by karadeniz1234 Yazıyı Oku
    Günlükçüler yine tavan olur diye mala girdiler, çıkmayınca da ölümüne verdiler.

Günlük pastayı paylaşabilirmisiniz.
    Katılıyorum.
    Günlükçüleri avladı 7.70 ve uzerinden sattiklarini 7.45 ve altından yerine koydu

Alıntı Originally Posted by Kirve Yazıyı Oku
    Bir kac gun once full portfoy yaptım ihlgmleri 2.09dan gömdüm geldim.
    2 gun once 5.85-93 arası gezen hisse senedi bugün 7.08 kapattı.
    Daha ben ne isterim! Bu açıdan bakarsanız daha sağlıklı adımlar atarsınız sevgili arkadaslar.
    790a degip 7.08 yaptigini dusunurseniz bu sizi yıpratır.
    Mantıklı ıhlgm iyi yerden cıkmıssın o kagıtta sansa hareket cekti msgyo sıh bıraz riskli gibi 7,25 bugün bi denemek istedim hızla 7,46 olunca caydım fakat kapanıs 7 ve aşağısında olabilir diye caymıstım nisbeten yanılmadım tekniğe uyan bi tahta

4. ihlgm yi 1.50 al-2.25 sat yapmıştım, geçen aldım tekrar 2.11 den elimde bekliyorum.

gmyo kağıtları bu aralar favori hisseler.

msgyo kaldığı yerden yükselişine devam eder kanaatindeyim, yarın ki seyir önemli.

5.  Alıntı Originally Posted by Kirve Yazıyı Oku
    Piyasaya biraz mal surulse iyi olur bence.
    Zira 31cilerin elinde mallar.
    Tahta cok sığ hareket katacaktır
    Düşüşün sebebi belli oldu.
    Ortak satışı !
    31.000 civarı satmış (manidar)
    Uzun vadede faydası olacaktır. Piyasaya malın dağılması gerekiyor.

6. Şirket hisse satmaya başlamış. 7,77 TL ortalamayla 31.000 Lot piyasaya satıldı daha geride 860.000 lot satılmayı bekliyor. Bunları satabilmesi için daha yukarılara taşıması lazım yoksa normalde sığ olan tahtada geri kalanları satması çok zor. Kağıtta yüksek temettü beklentisi var eğer yıl sonu bilanço karında düşüş olmazsa seneye verilmesi beklenen tahmini 4 - 5 TL temettü ile yabancı yatırımcılarında ilgisini çekecektir.

https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/631506

7. Batık adlı arkadaş gittikten sonra kimse alan-satan bilgisi ile kademe bilgisi paylaşmaz oldu

Kulagimi,cinlatan arkadaş buyur...

NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK;NE ELBİSELER GÖRDÜM İÇİNDE İNSAN YOK.
    NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...

Sayfa 46/539 İlkİlk ... 3644454647485696146 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •