-
Başbakan : Kuzey Irak'a uçuşlar süresiz iptal edildi.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
*abd'de eylül sonu itibariyle michigan üniversitesi cari durum endeksi 111,7
*abd'de eylül sonu itibariyle itibariyle michigan üniversitesi beklenti endeksi 84,4
*abd'de eylülde mıchıgan tüketici güven endeksi 95.1 (ağustos 96.8)
*abd'de eylülde mıchıgan tüketici beklenti endeksi 84.4 (ağustos 87.7)
*abd'de eylülde mıchıgan 5 yıllık enflasyon tahmini 2.5 (ağustos 2.5)
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
-
*hazine ekim'de 6 ihale düzenleyecek, bir kira sertifikasını doğrudan satacak
-
*hazine kasım'da 4, aralık'ta 2 ihale planlıyor
*hazine 23 ekim'de 17 ağustos 2022 itfalı sabit kuponlu tahvili yeniden ihraç edecek
*hazine 23 ekim'de 7 temmuz 2027 itfalı tüfe'ye endeksli tahvili yeniden ihraç edecek
*hazine 24 ekim'de 15 mayıs 2019 itfalı sabit kuponlu tahvili yenilen ihraç edecek
-
*hazine 24 ekim'de 5 haziran 2024 itfalı değişken faizli tahvili yeniden ihraç edecek
*hazine 24 ekim'de 11 ağustos 2027 itfalı sabit kuponlu tahvili yeniden ihraç edecek
-
Hazine, önümüzdeki 3 ayda toplam 20,3 milyar TL'lik iç borç
servisine karşılık, 29,4 milyar TL'lik iç borçlanma yapılmasını
programlıyor.
-
ABD Başkanı Donald Trump'ın eski Fed governörü Kenin Warsh ile
potansiyel Fed başkanlığı adaylığı için görüştüğü bildirildi.
Kaynakların iddiasını Beyaz Saray teyit etmedi, sadece Beyaz Saray'da
Pazartesi Kevin Warsh ile görüştüğünü söylemekle yetindiler.
-
*abd'de 3 ay vadeli bono ihalesinde satışın 2,89 katı teklif geldi
*abd'de 3 ay vadeli bono ihalesinde faiz %1,050, kabul oranı %31,57
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri