Sayfa 95/1006 İlkİlk ... 45859394959697105145195595 ... SonSon
Arama sonucu : 8043 madde; 753 - 760 arası.

Konu: Vob 24

1.  Alıntı Originally Posted by ZigZag Yazıyı Oku
    cidden bir şey soracağım

kısa vadede düşüş için ne sebep var ki ?

tüm her şey ortaya kondu

bankaların vergisi bile arttı, ertesi gün tepki geldi

her şey yaşandı ve bitti

neyse herkes kendi kararını kendi versin
    Başkan, hala işin özünü anlamamışsın; Pala ya yükseliş yada düşüş için sebeb gerekmez, o lazım olan sebebi bulur bulamazsa beklentiler deyip gene bir yolunu bulur, o yüzden boşuna niye yükseldik yada düştük diye kendinizi yormayın [emoji23] [emoji23]

HTC Desire EYE cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. C olamaz mı? Alttaki kırmızı banttan dönüş?

3.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    105 yapması 99 yapmasına engel değil ki. Eğer 105, 110-101 düşüşünün geri alımı ise (EW de B nin b si), bırak 99 u, 94 bile görebilirsin B nin c si ile.

Bu durum son gönderimdeki 1 senaryosudur.

Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben aksini sölemedimki..tabiki 105 görür sonra 99 u görür.fakat ben daha 10 lerin görülebileceğini düşünmüyorum.görülürsede yukarı döndüğünü ve tamamlayacağı yerleri bir bir tamamlar.113-118-122.anladığım kadarıyla.gerçi çok bişeyde anlamam his diyelim
    y.t.d

Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    BARZANİ'nin KÜRDİSTAN hayaline , (anlamayan cahil kasaba politikacıları) otur oturduğun yerde demekte...
    Senin OSMANLI hayaline de hem araplar, hem avrupalılar otur oturduğun yerde derken, ses çıkaramıyorsun..?

Bu hafta YUNAN KARASULARINDA türk bayraklı tekne ve gemilere ambargo başlamış.Kara liste lafı dolaşıyor.
    İhracat mallarını da Kapıkuleden rahat ve zamanında sevk edemiyorsun..
    Tabi ki,işin ucu MERKEL'e dayanmakta...

Bu işler nasıl düzelecek acaba?
    ALLAH zaten karışmıyor..Ne haliniz varssa görün.. Demekte gibi..

Dün yazdığım gibi MÜSLÜMANLARda bu dinden bıkmış, gına gelmiş vaziyette..
    CUMA hutbesini dinliyorsun, ya siyasi ya da hikaye anlatıyor sakallı imam..!

Çıkmaz sokaktayız..
    hutbeler sabit yalayan yalayana anlamadığı bir şey oldumu da Allah istedi. o yüzden de çok uzun zamandır gitmiyorum artık cuma namazları anlamını yitirdi. beyin yıkama insanları galeyana getirme tahrik etme yerlerinden başka bir şey değil. toplumları birleştiren bu olgu artık beyinsiz insanlar yaratanlar tarafından yarattıkları toplumları yok edenler olacaktır.

5. neden yükseliş ya da düşüş için birbirinizi ikna etmeye çalışıyorsunuz anlamıyorum
    nasıl o kadar emin oluyorsunuz, hiç mi tokat yemediniz bu piyasada? yemediyseniz, zaten sizin yorumlarınız da muteber değildir.
    hem sadece yükseliş ya da düşüş mü var? ya 2 ay boyunca yatay bantta hareket edersek?
    polemik yaratmadan adam akıllı yorumlarımızı beklentilerimizi yazsak ve ego patlaması yaşamadan aşırı iddialı yorumlardan kaçınsak sanki forumun kalitesi artar diye düşünüyorum...

bak sen şu işe ülke ekonomisi kötüymüş diyenler pişman olacaklar barcelona'yı fethetmişiz neredeyse fakat dikkatimi çeken şey türkiyeden sonraki sıralamada neden hep araplar var Allah onlara müslüman oldukları için torpilmi geçiyor. Allah onlara para veriyor ama ne hikmetse onlarda müslüman ülkelere myanmar arakan vs. yardım edeceklerine turistik ve hristiyanı bol yerlerden mülk alıyorlar. tamam onlar doğarken torpilli doğmuşlar müslüman yani direk cennetlikler ama hata yapıyorlar müslüman kardeşlerine yardım edeceklerine cehennemlik hristiyanları kalkındırıyorlar peki Allah niye buna izin veriyor boyuna onlara para gönderiyor. anlamış değilim. bir müslüman herhalde cevap verir buna.

Lucas Fox International ve İspanya Ulusal İstatistik Enstitüsü verilerine göre 2017’nin ilk çeyreğinde Barcelona’da satılan 8 bin 800 gayrimenkulün yüzde 12'sini Türkler alarak ilk üçe girdi

Barcelona’dan ev alanların yüzde 29’unu İspanyol vatandaşları oluştururken, 2’nci sırada yüzde 25 ile İngilizler yer alıyor.
    Türkiye’yi yüzde 7’şerlik oranla Fransa ve Katar, Suudi Arabistan, BAE, Kuveyt gibi Körfez ülkeleri takip ediyor. Raporlara göre 2017’nin ilk çeyreğinde İspanya’da gayrimenkul satışları yüzde 26 oranında artmış durumda.

Sanayi bölgelerinde rekor kıran arazi fiyatları ve parsel kıtlığı radikal bir proje doğurdu. Üretim Reformu Paketi için hazırlanan çalışmaya göre, işadamları yerin altına da fabrika kurabilecek.
    Sanayiciler için özellikle Marmara ve Ege bölgesinde yaşanan arazi sorununa yönelik radikal bir çözüm hamlesi geliyor. Üretim Reformu Paketi'ne eklenmesi hedeflenen düzenleme ile yer altında fabrika kurmak mümkün hale gelecek. Organize Sanayi Bölgeleri'nde (OSB) bu sayede ilk etapta toprak üstündeki depolar yer altına alınabilecek. Sabah'ta yer alan habere göre fabrikaların üretim alanları da yer altına inşaa edilecek. Hatta projeye göre mevcut fabrikalar da bulunduğu arsanın altı için proje geliştirip üretim alanını genişletecek.

gemisi ( leri ) olanlar şimdi sevinmişlerdir. anlayana

Gemi ve yat sektörü, yılın 8 aylık döneminde ihracatını 2'ye katlayarak 903 milyon 961 bin dolara çıkardı. Söz konusu alanda ülke ihracatının yüzde 69,5'ini İstanbul gerçekleştirdi.

Sayfa 95/1006 İlkİlk ... 45859394959697105145195595 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •