Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

Ýþlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 10/491 ÝlkÝlk ... 891011122060110 ... SonSon
Arama sonucu : 4071 madde; 73 - 80 arasý.

Konu: SISE - Þiþe Cam

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alýntý Originally Posted by spenc Yazýyý Oku
    Birþey sorsam merakýmý mazur görün. Eskiden soda veya þiþe varmýþ sizde birleþme sürecinde satmissiniz! Yani bekleyememissiniz gibi düþündüm. Ya da ben mi yanlýþ okudum. Kusura bakmayýn geriye dönüp bakamadým, biraz yorgunum. Ytd
    Est birleþmenin faydalý olacagýný hatta entek birleþmesini de tüpraþ a acizane maillerde yazmýþ biriyim.Þöylr ki abi þirket ne kadar sade yürütürse iþleri operasyonel verimlilik artýyor saglamlýþýk artýyor þiþe birleþmesinin de faydalý olacagýný düþünmüþtüm.Pandemi zamanýndan sonra tek hisseye kaymaya baþladým.bunu da ford a eklemiþtim.Hedefimin 6 da 1 i kadar eksiðim vardý ekledim bir de tüpraþlarým kaldý.Ama son raddede çok temettü gelmiþ olcak bana.Ben de temettüyü alýp harcayan biri deðilim. 2008 de ilk hissemi almýþtým sonra borsaya iyice ýsýndým aldým blok alýmlar yaptým krizden sonra hiç borsadan para çýkarmadým þiþe de de hem teknik hem temel olarak teknik bilgim çok zayýftýr temelden giderim uzun süre tutacaðýmý düþünüyorum.Temettüyü az vermesi büyüme odaklý olmasý beni iyice ýsýndýrdý dediðim gibi temettü baya fazla olcak abi.
    Neyse.
    Kv deli tuttugum kagýtlar var ford un temettüleri var isdemir in temettüleri var az da olsa isdemir haric o akýþlarý buraya aktarcam 2025 e dek toplarým 2030 a dek sarkabilir belki de ford þiþe tutar temettülerinþ tekrar tekrar eklerim.
    Ýþgyo asuzu gibi yakaladýgým trend hisseleri olursa kv deli de o zaman bi iki yýla hedefe þiþe de ulaþýrým.
    Þiþe bence gömlek deðiþtirdi bu hemen bizim beklentimizle paralel olmayacaktýr.
    Tek eksiðim fabrikalarý gezmedim fabrika gezisi yapýyorlar mý bilmiyorum geçmiþte yapmýyorlardý sanýrým.
    Yabancý oldugum bir hisse deðil ben þiþe soda tutuyordum diðer camlarý da takip ediyordum ama bu þekilde iþler daha derli toplu oldu.
    Ben size þöyle söyleyeyim benim bir arkadaþýmýn babasý1990 larda þiþe de çalýþmýþ almýþ emeklilik ikramiyesiyle bedelsizlerle temettülerle eklemiþ durmuþ gayet memnundu kaç lot var diye sormuþtum söylememiþti.Ben bu tarz biriktirmeyi daha çok seviyorum.Kýsa vadeli hisselerde dalgalanmalar çok oluyor benim kafam da basmýyor.
    Piyasa bizim istediðimizi vermiyor zaten cogu zaman.
    Ama ben geçmiþte blok alýmlarýný çok iyi zamanda yapmýþtým be hiç temettü çýkarmadým abi hep ekledim hisselere ama farklý oranda hisse tutuyordum ve eklemeleri de farklý oranlarda yapýyordum en az kazancým beklentimi en karþýlamayan hisse petkim olmuþtu.
    Belki de yanlýþ düþünüyorum abi bilemiyorum zaman gösterecek.
    Syg sevgiler ytd

2.  Alýntý Originally Posted by uzunvade87 Yazýyý Oku
    Est birleþmenin faydalý olacagýný hatta entek birleþmesini de tüpraþ a acizane maillerde yazmýþ biriyim.Þöylr ki abi þirket ne kadar sade yürütürse iþleri operasyonel verimlilik artýyor saglamlýþýk artýyor þiþe birleþmesinin de faydalý olacagýný düþünmüþtüm.Pandemi zamanýndan sonra tek hisseye kaymaya baþladým.bunu da ford a eklemiþtim.Hedefimin 6 da 1 i kadar eksiðim vardý ekledim bir de tüpraþlarým kaldý.Ama son raddede çok temettü gelmiþ olcak bana.Ben de temettüyü alýp harcayan biri deðilim. 2008 de ilk hissemi almýþtým sonra borsaya iyice ýsýndým aldým blok alýmlar yaptým krizden sonra hiç borsadan para çýkarmadým þiþe de de hem teknik hem temel olarak teknik bilgim çok zayýftýr temelden giderim uzun süre tutacaðýmý düþünüyorum.Temettüyü az vermesi büyüme odaklý olmasý beni iyice ýsýndýrdý dediðim gibi temettü baya fazla olcak abi.
    Neyse.
    Kv deli tuttugum kagýtlar var ford un temettüleri var isdemir in temettüleri var az da olsa isdemir haric o akýþlarý buraya aktarcam 2025 e dek toplarým 2030 a dek sarkabilir belki de ford þiþe tutar temettülerinþ tekrar tekrar eklerim.
    Ýþgyo asuzu gibi yakaladýgým trend hisseleri olursa kv deli de o zaman bi iki yýla hedefe þiþe de ulaþýrým.
    Þiþe bence gömlek deðiþtirdi bu hemen bizim beklentimizle paralel olmayacaktýr.
    Tek eksiðim fabrikalarý gezmedim fabrika gezisi yapýyorlar mý bilmiyorum geçmiþte yapmýyorlardý sanýrým.
    Yabancý oldugum bir hisse deðil ben þiþe soda tutuyordum diðer camlarý da takip ediyordum ama bu þekilde iþler daha derli toplu oldu.
    Ben size þöyle söyleyeyim benim bir arkadaþýmýn babasý1990 larda þiþe de çalýþmýþ almýþ emeklilik ikramiyesiyle bedelsizlerle temettülerle eklemiþ durmuþ gayet memnundu kaç lot var diye sormuþtum söylememiþti.Ben bu tarz biriktirmeyi daha çok seviyorum.Kýsa vadeli hisselerde dalgalanmalar çok oluyor benim kafam da basmýyor.
    Piyasa bizim istediðimizi vermiyor zaten cogu zaman.
    Ama ben geçmiþte blok alýmlarýný çok iyi zamanda yapmýþtým be hiç temettü çýkarmadým abi hep ekledim hisselere ama farklý oranda hisse tutuyordum ve eklemeleri de farklý oranlarda yapýyordum en az kazancým beklentimi en karþýlamayan hisse petkim olmuþtu.
    Belki de yanlýþ düþünüyorum abi bilemiyorum zaman gösterecek.
    Syg sevgiler ytd
    Tupraþ entek birleþmesi de þu abi onu izah edeyim yanlýþ anlaþýlma olmasýn düþündüm notlarýma yazdým sadeleþme babýnda.
    Baya yýl da olmuþtu 2014 lerde fln.
    Aygaz da tutuyordum öyle incelerken karsýma çýkmýþtý.
    Düz bir yatýrýmcý gibi bakýyorum þirket benim olsa napardým gibi .
    Çok iyi kazançlar ortaya koymadým belki de millet daha çok kazanýyordur al satlarla ama en az strestsiz en tatlý hali benim için bu þekilde sanýrým.
    Syg ytd

anlamak zor dostum resesyon endiþeleri artýyor fed hala þahin

Alýntý Originally Posted by uzunvade87 Yazýyý Oku
    Tupraþ entek birleþmesi de þu abi onu izah edeyim yanlýþ anlaþýlma olmasýn düþündüm notlarýma yazdým sadeleþme babýnda.
    Baya yýl da olmuþtu 2014 lerde fln.
    Aygaz da tutuyordum öyle incelerken karsýma çýkmýþtý.
    Düz bir yatýrýmcý gibi bakýyorum þirket benim olsa napardým gibi .
    Çok iyi kazançlar ortaya koymadým belki de millet daha çok kazanýyordur al satlarla ama en az strestsiz en tatlý hali benim için bu þekilde sanýrým.
    Syg ytd
    Temettü diye diye yollara çýktým, temettulerin Max yüzde 10 nu geçmediði ortamlardaymisiz dedim yillarca, dolar karþýnda eriyince.
    Tabi buna bir iki yýllýk süreçten bakýnca yüzde 10 verenler þu ortamda diþinin kovugunu doldurmaz ama bu fiyatlarda 30 lira temettü veren, 60-70 lira maliyetli Tüpraþi olana yüzde 50 verim yapar iyi para olur. 300 liradan alana yüzde 10 olursa 30 lira temettü sadece bir örnekleme, doðruluðu tabiki yok, olursa. Ytd

5.  Alýntý Originally Posted by spenc Yazýyý Oku
    Temettü diye diye yollara çýktým, temettulerin Max yüzde 10 nu geçmediði ortamlardaymisiz dedim yillarca, dolar karþýnda eriyince.
    Tabi buna bir iki yýllýk süreçten bakýnca yüzde 10 verenler þu ortamda diþinin kovugunu doldurmaz ama bu fiyatlarda 30 lira temettü veren, 60-70 lira maliyetli Tüpraþi olana yüzde 50 verim yapar iyi para olur. 300 liradan alana yüzde 10 olursa 30 lira temettü sadece bir örnekleme, doðruluðu tabiki yok, olursa. Ytd
    Temettü þirketlerinde emtiaya dayalý ise dipten blok alýmlar fevkalede kazandýrýyor.Onun dýsýnda ise bekletebiliyor.Siz daha iyi bilirsiniz tabi.
    Ben sansýma eklediðim demir çelik ve tüpraþlar hep dibe yakýndý.
    Ya yatýrým öncesi ya da küresel sallantýlar bu þirketler için fýrsat sunuyor.Hektaslarý demir çelikle almýþtým fevaklede hem demir çelikte hem de hektaslarda kazandým.
    Ama þans denk getirmek çok zor çünkü.
    Demir çeliklerde 1 dolara yaklaþýrsa al 1.5 dolara yaklaþýrsa bekle yapmýþtým geçmiþte.Þimdi böyle olur mu bilemiyorum.
    Ytd syg

Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
    Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi içermez.Yatýrým tavsiyesi verecek yetkinlikte deðilim.
    "Memleketim varsa ben de varým."

Sessizliðe gömülmüþ topik.. pek bi sessiz. Ytd

Alýntý Originally Posted by activex31 Yazýyý Oku
    Tüpraþýn 400 olduðu yerde þiþenin 30 larda olmasý çok süper bir durum
    Bakalým oðlen tüpraþýn bilançosunu kutlayacklarmý ?
    Turkisairlenesida kutlayabilirler. Peki bunlarý kutlarlarsa kim karþýlayacak düþüþlerini.. ytd

bofa bir numara yapmaz alýmlarý biraz daha arttýrýrsa can gelir

Sayfa 10/491 ÝlkÝlk ... 891011122060110 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •