Sayfa 9/475 İlkİlk ... 78910111959109 ... SonSon
Arama sonucu : 3798 madde; 65 - 72 arası.

Konu: SISE - Şişe Cam

Sepet önemli moza hc, tek sepetle zamanında hammalligin kralıni yaptim. Sonra iki bazen üç yılda bir farklı sepet ilave yaptım, yükümü hafiflettim. 10 yıla 5 sepet edindim. Bazen sektorsel, bazen dönemsel beklemeler elbette oluyor olacakta, arada bir çok kriz yaşandı ve yaşanacakta. Riski yaymak önemli, risk her zaman var. Ytd.

2.  Alıntı Originally Posted by moza80 Yazıyı Oku
    zeytindeydim bugun ara ara baktım.32.5 kapatır diyordum ama şaşırttı.bunu daha basarlar endeks geri gelirse katmerli basarlar.biraz ekleme yapacağım iyice kucağa gelmesini bekliyorum.

yeni topik yazılarını okudum.fiyat ile şirketin faaliyet ve bilanço performansı arasında ilişki kurmayı bırakalı çok oldu bence oraya kafa yormanın bi faydası yok.

agalar götürürse gider götürmezse 2030da da 2 dolar olur 200 bin lotun da boşu boşuna hamallığı yapılır.yine de umut dünyası işte umut olmasa bu şişeyi kim alır 10 senedir 2 dolar olamamış.

beklentileri büyük tutmayın.eğer birşey olacak ise tarihi zirvesindeki şişe yerine tarihi diplerdeki bankalarda olur önce.

ha bn sepet yaptım bi tane sanayi atayım dersen şişe bir seçenek gerçi şişe de sanayi mi holding mi ne iş belli değil.holding ise gider koç alırım şişeden daha çok gideri var.yanına da sabancı bankası eklerim bi tane de perakende al sana 2030 sepeti.

ha sen niye şişede isen dersen yzdım ya hep bi umut ne demiş şair ya umutlar biterse?
    Eyv abi
    Düşüncelerinizi değerlendşreceğim.
    Ancak ben 2030 a dek alırım sonra 15 yıl daha tutarım;)
    Gecmişte sepet yapmıştım oranları faeklıydı abi 25 şirket vardı iyi kazandım ama risk alacağım.
    Her seyi ford a aktarmıştım.
    Şimdi yanına şişe de koyayım.Temel analizde güzel beklentilerim var.Global ve şirketsel olarak.
    Hata edersem de nasip der geçerim.
    Kv li tuttugum teknik kağıtlar var ordan gelenleri de eklerim hızlıca hedefe ulaşırım inş
    Syg sevgiler ytd

Alıntı Originally Posted by uzunvade87 Yazıyı Oku
    Eyv abi
    Düşüncelerinizi değerlendşreceğim.
    Ancak ben 2030 a dek alırım sonra 15 yıl daha tutarım;)
    Gecmişte sepet yapmıştım oranları faeklıydı abi 25 şirket vardı iyi kazandım ama risk alacağım.
    Her seyi ford a aktarmıştım.
    Şimdi yanına şişe de koyayım.Temel analizde güzel beklentilerim var.Global ve şirketsel olarak.
    Hata edersem de nasip der geçerim.
    Kv li tuttugum teknik kağıtlar var ordan gelenleri de eklerim hızlıca hedefe ulaşırım inş
    Syg sevgiler ytd
    87 li isen 2045 te istenen hedef ulaştığında tansiyon haplarını alıp almadığını unutacak halde de olabilirsin.türkiye o kadar uzun vadeli plan yapılacak yer değil. hata edersen de emin ol nasip masip demezsin insan o yaşlarda huysuzlaşır çünkü.

inşallah kazanırsın.insanların hedefi olması güzel bak freedım da senin istediğin miktar var ona sorsan daha iyi bir cevap verir o psikoloji hakkında .bende milyonluk şişe bile yok o yüzde çok da takmıyorum ama 200k olsa yapı robotuna tövbe ettiririm

Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Bugün Dow da, Fed sebepli bir olumlu hava hissediyorum,show yapabilir ihtimali yüksek bu yüzden.. tabi yanildigim çok olmuştur.. ytd.
    Fed 75 baz arttırdı beklenilendi. Bakalım sonradan zıplayan yeşil mum oluşumu ve tabi kapanışı devam edecek mi? yarın piyasalara hakkını verecek mi?
    Ha bu arada Aralık ayı için 50 baz ihtimali var, 2023 yarısına kadar da artış bekleniyor denmiş! yüzde 5 e faiz artirimina toplasan 75 baz kalır. Demekki yılın yarısına kadar dediklerine göre temettü hisselerine yönelecekler sanirim (abd tarafı! )
    Malum temettü dağıtma süreci yılın tam da yarısı.. tabi yüzde 5 arttırım kararı kesin ise. Adamlar tam jackall..
    ytd.

Jackallar, Euro güçlenirken eur dolar parite yaklaşıyor ama petrol fiyatlarıda artıyor, petrolü Euro bölgesine koklatmiyorlar. Petrol düşse eyidir.. nasıl oluyor bu işler. Düşün düşün çok zor işin. Ytd

6.  Alıntı Originally Posted by moza80 Yazıyı Oku
    87 li isen 2045 te istenen hedef ulaştığında tansiyon haplarını alıp almadığını unutacak halde de olabilirsin.türkiye o kadar uzun vadeli plan yapılacak yer değil. hata edersen de emin ol nasip masip demezsin insan o yaşlarda huysuzlaşır çünkü.

inşallah kazanırsın.insanların hedefi olması güzel bak freedım da senin istediğin miktar var ona sorsan daha iyi bir cevap verir o psikoloji hakkında .bende milyonluk şişe bile yok o yüzde çok da takmıyorum ama 200k olsa yapı robotuna tövbe ettiririm
    89 dogumluyum abi.en yakın arkadasım 87 li dogumluydu vefat etti trafik kazasında ben de onun dogum gününü kutluyorum ondan rumuza onu ekledim.
    Ben olumluyum Türkiye potansiyeli çok yüksek.
    Dikkat ve sabırla yaklaşırsak kazanırız.
    Ytd syg

Alıntı Originally Posted by uzunvade87 Yazıyı Oku
    89 dogumluyum abi.en yakın arkadasım 87 li dogumluydu vefat etti trafik kazasında ben de onun dogum gününü kutluyorum ondan rumuza onu ekledim.
    Ben olumluyum Türkiye potansiyeli çok yüksek.
    Dikkat ve sabırla yaklaşırsak kazanırız.
    Ytd syg
    Birşey sorsam merakımı mazur görün. Eskiden soda veya şişe varmış sizde birleşme sürecinde satmissiniz! Yani bekleyememissiniz gibi düşündüm. Ya da ben mi yanlış okudum. Kusura bakmayın geriye dönüp bakamadım, biraz yorgunum. Ytd

Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Fed 75 baz arttırdı beklenilendi. Bakalım sonradan zıplayan yeşil mum oluşumu ve tabi kapanışı devam edecek mi? yarın piyasalara hakkını verecek mi?
    Ha bu arada Aralık ayı için 50 baz ihtimali var, 2023 yarısına kadar da artış bekleniyor denmiş! yüzde 5 e faiz artirimina toplasan 75 baz kalır. Demekki yılın yarısına kadar dediklerine göre temettü hisselerine yönelecekler sanirim (abd tarafı! )
    Malum temettü dağıtma süreci yılın tam da yarısı.. tabi yüzde 5 arttırım kararı kesin ise. Adamlar tam jackall..
    ytd.
    Erken öten horozun, başını keserlermis. Yine heyecan yapmışım kusura bakmayın.. ytd

Sayfa 9/475 İlkİlk ... 78910111959109 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •