Sayfa 10/11 İlkİlk ... 891011 SonSon
Arama sonucu : 81 madde; 73 - 80 arası.

Konu: KBORU Kuzey Boru

1. Nazar değmesin bol tavanlar olmasa da ivme yukarı artık haydi bre borucuklari dose ve gittiği yere kadar 25- 28 çok iyi olur
    kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
    ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline

Tarihi zirve 32.43 olan hisse 12.51 lerde.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

Ziyaret Notu- Kuzey Boru (Tacirler Yatırım )

Kuzey Boru (KBORU), 13 Haziran 2025 tarihinde Aksaray'daki
    üretim tesisinde analistlere yönelik bir toplantı düzenledi.
    Tacirler Yatırım olarak katıldığımız bu toplantıdan öne çıkan
    temel noktalar aşağıda paylaşılmıştır.
    ° Şirket Profili ve Genel Bakış
    Kuzey Boru A.Ş., altyapı ve üstyapı projelerine yönelik
    geniş plastik ve kompozit boru portföyüyle faaliyet gösteren,
    yenilikçi ve güçlü bir üretim firmasıdır. Dünya genelinde plastik
    boru sektörü, enerji, inşaat, su yönetimi ve petrokimya gibi kritik
    alanlarda artan yatırımlarla büyüme gösterirken, Kuzey boru bu
    trendleri doğru şekilde analiz ederek yatırımlarını planlamaktadır.
    Kuzey Boru, Türkiye'nin önde gelen plastik ve kompozit
    boru üreticileri arasında yer almakta olup, yüksek üretim
    kapasitesi, geniş ürün portföyü ve güçlü ihracat ağıyla sektörde
    ayrışmaktadır. 2000'li yılların başında Debim Bilgisayar adıyla
    kurulan yapı, 2002 sonrası yeniden konumlandırılarak Aksaray
    OSB'de boru üretimi faaliyetlerine başlamış, 2005'te ilk üretimini
    gerçekleştirmiştir. Bugün itibarıyla şirket, toplam 200.000 m² tesis
    alanında dört üretim tesisi, iki akredite test laboratuvarı ve bir ArGe merkeziyle faaliyet göstermekte; 223.000 ton yıllık üretim
    kapasitesine ulaşmış durumdadır.
    Şirket faaliyetlerini sipariş yoğunluğundan ötürü kârlılık
    öncelikli bir anlayışla sürdürmektedir. Şirket yönetimi, alınan
    işlerde maliyet ve kârlılık kriterlerini titizlikle gözetmekte;
    kapasite planlamasını da bu doğrultuda şekillendirmektedir.
    Artan talep karşısında reddedilmek zorunda kalınan siparişlerin
    hacminin, kabul edilen işlerle benzer boyutlara ulaşması, yapılan
    yatırımları bir tercih değil, operasyonel bir zorunluluk haline
    getirmiştir. Bu durum, yatırım kararlarının piyasa ihtiyacına dayalı
    ve stratejik bir perspektifle şekillendiğini göstermektedir.
    Kurumsal yönetim tarafında, şirket halka arz süreciyle
    birlikte bağımsız yönetim kurulu üyeleri atamış ve yönetimde
    kadın temsil oranını artırarak çeşitlilik ve eşit temsiliyet
    konusunda katkı sağlamıştır. Şirketin kurucuları kuruluşundan bu
    yana yönetim kalitesine ve stratejik kararlılığa öncülük
    etmişlerdir. Kurum, finansal ihtiyaçtan ziyade uzun vadeli
    büyümeyi sürdürülebilir ve şeffaf bir yönetişim anlayışıyla
    gerçekleştirmek üzere kurumsallaşma adımlarını
    önceliklendirmiştir
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

Alıntı Originally Posted by olimpik forum Yazıyı Oku
    Ziyaret Notu- Kuzey Boru (Tacirler Yatırım )

Kuzey Boru (KBORU), 13 Haziran 2025 tarihinde Aksaray'daki
    üretim tesisinde analistlere yönelik bir toplantı düzenledi.
    Tacirler Yatırım olarak katıldığımız bu toplantıdan öne çıkan
    temel noktalar aşağıda paylaşılmıştır.
    ° Şirket Profili ve Genel Bakış
    Kuzey Boru A.Ş., altyapı ve üstyapı projelerine yönelik
    geniş plastik ve kompozit boru portföyüyle faaliyet gösteren,
    yenilikçi ve güçlü bir üretim firmasıdır.
    Dünya genelinde plastik
    boru sektörü, enerji, inşaat, su yönetimi ve petrokimya gibi kritik
    alanlarda artan yatırımlarla büyüme gösterirken, Kuzey boru bu
    trendleri doğru şekilde analiz ederek yatırımlarını planlamaktadır.
    Kuzey Boru, Türkiye'nin önde gelen plastik ve kompozit
    boru üreticileri arasında yer almakta olup, yüksek üretim
    kapasitesi, geniş ürün portföyü ve güçlü ihracat ağıyla sektörde
    ayrışmaktadır. 2000'li yılların başında Debim Bilgisayar adıyla
    kurulan yapı, 2002 sonrası yeniden konumlandırılarak Aksaray
    OSB'de boru üretimi faaliyetlerine başlamış, 2005'te ilk üretimini
    gerçekleştirmiştir. Bugün itibarıyla şirket, toplam 200.000 m² tesis
    alanında dört üretim tesisi, iki akredite test laboratuvarı ve bir ArGe merkeziyle faaliyet göstermekte; 223.000 ton yıllık üretim
    kapasitesine ulaşmış durumdadır.
    Şirket faaliyetlerini sipariş yoğunluğundan ötürü kârlılık
    öncelikli bir anlayışla sürdürmektedir. Şirket yönetimi, alınan
    işlerde maliyet ve kârlılık kriterlerini titizlikle gözetmekte;
    kapasite planlamasını da bu doğrultuda şekillendirmektedir.
    Artan talep karşısında reddedilmek zorunda kalınan siparişlerin
    hacminin, kabul edilen işlerle benzer boyutlara ulaşması, yapılan
    yatırımları bir tercih değil, operasyonel bir zorunluluk haline
    getirmiştir. Bu durum, yatırım kararlarının piyasa ihtiyacına dayalı
    ve stratejik bir perspektifle şekillendiğini göstermektedir.
    Kurumsal yönetim tarafında, şirket halka arz süreciyle
    birlikte bağımsız yönetim kurulu üyeleri atamış ve yönetimde
    kadın temsil oranını artırarak çeşitlilik ve eşit temsiliyet
    konusunda katkı sağlamıştır. Şirketin kurucuları kuruluşundan bu
    yana yönetim kalitesine ve stratejik kararlılığa öncülük
    etmişlerdir. Kurum, finansal ihtiyaçtan ziyade uzun vadeli
    büyümeyi sürdürülebilir ve şeffaf bir yönetişim anlayışıyla
    gerçekleştirmek üzere kurumsallaşma adımlarını
    önceliklendirmiştir
    Kokmaz,bozulmaz,her eve,işyerine,fabrikaya mutlaka lazım.

5. bügün acayip şeyler oldu ortada lotu yok denecek kadar olmayan belkide hiç yok info geldi 2m lota yakın lot aldı bofa satıştaydı baktı info lot topluyor satıştan alışa döndü 1.5m küsür lot topladı hayırdır kardeş ne oluyor böyle 300k 600 k lot almöak varken bügün ortalığı nedne karıştırdınız??? aslında kulağıma çalınan güzel şeyler var ama onun için yarını bekleyeceğim bakalım yarın ne olacak ....... gerçi bügün tavan kapatmak istemediler isteselerdi sabahtan yaparlardı ama her zamanki gibi çıkıp çıkıp geriye boşaltıp ky bıktırmak aynende öyle yaptılar13,33 ka yarın dar gelip tavan kapatöadılar sonra kapanışa doğru ky bıktırmak için hatta 12,75 kadar geri çektiler sonra 12,87 de kapattılar ..dediğim gibi yarından önemli bir gün toplayıcı olursa bilinki güzel haber doğrulanacaktır......
    Yazılarımın tamamı (SPK) Sermaye Piyasasi Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsaminda tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir yatırım danışmanlığı icerisinde degerlendirilemez yatırım tavsiyesi icermez yatırım tavsiye niteliği taşımadıgindan Yatırımcı profilinize uymayabilirKESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

"[QUOTE=Pejo;6918308]İhracatın ciro'daki payı bir önceki çeyrekte %24 iken bu çeyrekte %64'e ulaşmış durumda. Total olarak ciro da bir önceki çeyreğe göre %10'luk artış var. Demek ki iç pazardaki daralmayı sadece bir çeyrek sonrasında bile ihracat ile karşılayabilmiş. Bence çok başarılı. Daha Malatya fabrikası'nın ciroya katkısı yok bile ki daha bugün okuduğum haber de Malatya fabrikasının ihracata %60 oranında katkı yapacağı düşünülüyordu. Benim kboru'dan başka hissem yok. 12280 lotla beklemeye,imkan olursa eklemeye devam."

Çok rasyonel,mantıklı bir yatırım.

7. amdunku yazımda dediğim gibi bugun benim için çok önemliydi dün info tek başına götürdü bofa bile satıştan alıcıya döndu hemde 1,5 m lot ile bügün önemi büyüktü info yine alımlar yaptı neden alım yapıyor bilemiyoruz hiç elinde hissesi olmayan info 2 günde 3,5v 4 m lot sahibi oldu ama bügün bofa 1,7m lot satmış oldu 13,56 ya kadar çıkıp yine 13,20 lerde tgakıldığını görünce bir tık uzerinden kademeli şekilde sattım . infonun derdi ne toplayarak bofanın derdi ne dünkünü alıp satmak ile eger dün tavan kapatsaydı bügün en azından 13,50 ve 14 arası bir seyirde kapanırdı ..bereket versin maliyetim çok düşüktü 11,32...kapanışı gördükten sonra bir nebze iyi satmışım dedim hee bilemeyiz iyimi kötümü olsun hisse başına 3 günde 2 tl kar az pasra değil çarpanla..dünde takip ettiklerim vardı hisse olarak onlarda beni caydırdı aslında 2 adet hisseye gömdüm çıktığım hissenin parasıyla.. yok kısa orta vade fiyatım 18,75 gösteriyordu.... ama artık biliyorsunuz saysanız 20 yi geçmez artık hisse alayım dewamlı lot arttırayımda 2 yıl 3 yıl biraz geçti gibi o gunler en fazla 5 15 günlük gidişata göre ..baksanıza doaş bile 229 dan 18 tl temettü verdi halen toparlayamadı kendını şuan 170 tl alınırmı alınır ucuz ama eskıden insanlar toparlardı doaş gibi firmaları günümüz değişti galiba ..ama yakın takiptewyım çünkü işleri iyi ...bol bol şube açılışları görececiz gibi geliyor (orta vadede minumun 7,50 ile maxsimun40,80 gözüküyyor arastırmalarımda ) bu hesap bana özgüdür kimseyi baglamaz))))))
    Yazılarımın tamamı (SPK) Sermaye Piyasasi Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsaminda tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir yatırım danışmanlığı icerisinde degerlendirilemez yatırım tavsiyesi icermez yatırım tavsiye niteliği taşımadıgindan Yatırımcı profilinize uymayabilirKESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

8. bugün hissedeki ky nasıl dökülür dersini sağ olsun infodan ögrenen öğrendi.... infoyu sinema gibi seyrettim ve 12,63 ten aldım yine ve info bugun 750k lot sattı ve üzerine 945k lot aldı onu gören bofa 87k satıştan sonra 150 k lot aldı..hımmm sanki türk yapımı korku filmi izliyoruz.info hayırdır nereden cıktın niye çıktın yoktun 2 günden beri yelkenlerin yönünü değiştiriyorsun duyumun ne haberin ne sakladığın ne yoksa yeni bir subemi yoksa büyük bir iş anlaşmasımı yoksa farklı ortaklıkmı?????? bekliyoruz.... iyi bir haber olduğu kesin...... böyle havada 2 günde 4m lot nedemek.............................

Sayfa 10/11 İlkİlk ... 891011 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •