yarın tabandan mı satış emri vermek mantıklı sizce satış için? 32 TL yarının tabanı yoksa bugünün tabanından mı satmak lazım?
yarın tabandan mı satış emri vermek mantıklı sizce satış için? 32 TL yarının tabanı yoksa bugünün tabanından mı satmak lazım?
Hisse fiyatı 1 günde %50 düşermiymiş bende şaşırdım adamlar çok fena ters köşe yaptı 60700 tavan aynı gün taban ve ertesi gün taban olursa 32bin kısacası yarı yarıya
Ben yinede yukarda alanlara üzülürüm tabi alan riskime katlanır borsada böyle fırsat galipin kağıtlarında bile olmaz zaten galip iyice uyuz oldu %10-30 a düştü eskiden 5-10 a katlardı
Bu forumda yazdıklarım tamamen şahsi düşüncelerimdir,yazdıklarımdan kesinlikle etkilenmeyiniz,yatırım tavsiyesi olarak düşünmeyiniz
Ben izlerken tavandaki Emirler ve işlemler güven vermiyordu. Normalde tavan bozacakta yazmazdım ama arkadaşın yazısı denk geldi be “öyle görünüyor” yazdım. İnsanları etkilemek istemedim. Bu kadar artmış bir hissenin bir yerden dönmesi gerekiyordu. Bana göre yeterli görüp satışa geçtiler. Yarınki hareket tahta hakkında Bilgi verir. Eğer banka hakkında yazılanlar olacaksa hakettiği yer nerdeyse oraya gidecektir. Ben 9 TL iken başka hisse aldım ve bunu kaçırdım ve takibe aldım. Ben ne zaman alırım 15/20 arası İnşallah oraya kadar gelmez.
Son düzenleme : kaynakç; 11-10-2018 saat: 21:17.
yarın tabandır...
Yer İmleri