Sn Belekkimi,
Yanlış anladınız.Evet satacaklar satacaklar da alacak adam yok.Alış kademeleri boş.
Sn Belekkimi,
Yanlış anladınız.Evet satacaklar satacaklar da alacak adam yok.Alış kademeleri boş.
Benimde anlatmaya çalıştığım bu. Yani bu fiyattan satmaya niyeti olan madem kararlı versin serbest satış. Limit koyma bal gibide satılır.
Özetle: satışı yiğip yatırımcıyı gitmez bir halt olmaz gösterip yıldırma olabilir. Bu hareketler çok anlamlı gelmiyor. Belkide siz haklısınız ancak benim bütün tecrübelerine ters hareket ediyor . Herşeyin bir usulü var veya öyle biliyoruz..bu saatten sonra bilançosu beklerim. Olumlu bir sinyal görürsem 9 aylıkları beklerim..sabır..
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, kişisel görüşlere dayanmaktadır. "ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR "
Dediğinizde haklı olabilirsiniz.Ancak,benim bu şirkete hiç güvenim kalmadı.Onca yatırım,onca yenileme sonuç kocaman bir sıfır.Satışlar bir atıyor giderler iki.2-3 gün önce paylaştım holdingin diğer şirketlerindeki ve bu şirketteki pazarlama ve genel yönetim giderlerini.Siz orada ne görüyorsunuz?.
Son düzenleme : Belekkimi; 08-08-2018 saat: 12:58.
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, kişisel görüşlere dayanmaktadır. "ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR "
10 milyon küsür tl zarar.
yaz günü soğuk su terletti.
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
Maalesef bu grubun yatacak yeri yok. Nasıl beceriyor. Bir şirket ancak bu kadar kotu yönetilir. Kar yapmasın diye herşey yapılıyor. 110 trilyon musluk suyu satsan kar edersin. spk niye incelemeye gereği duymuyor. Yazıktır. Bu memlekette uckagitcilar neden cirit atar ve durustlerin hakkını kim kollayacak. Su satiyorsunuz su. Biraz utanin.
Son düzenleme : Belekkimi; 08-08-2018 saat: 22:53.
Pazarlama gideri 37 trilyon. Finansal gider 13.5 trilyon. Toplam sadece iki kalem 50 trilyon ediyor. Bu şirket bu kafa ile kar yazmasi zor. Brüt kar 48 trilyon. Esas faaliyette ilk kez kar etmiş. Ancak bu gidenlerle işi çok zor. Yoksa bu satış rakamlarıyla çok iyi karlar yazar. Tabi giderler fason değilse . Yersen.SPK bu yılda zararla kapatırsa el koysunda bari devletin vergisi tahsil edilir. Ky de gun yüzü görür. Niyet halis olmayınca ortaya çıkan sonuç olumsuz oluyor..
Dünya tarihine su satıp zarar ediyorum diye bilanço açıklayan ilk şirket yaşar grubu olarak girdi. Tebrikler..
Pazarlama giderlerinde reklama 5.5 trilyon harcamista mista mis.ulan sen 20 yıldır yatırımcının gün yüzü gösterme reklama bu kadar parayı bas..yersen..TV de gören var mı. Nereye gömmüşler parayı.
Diğer gider diye bir kalem varki ne yediği belirsiz 2.7 trilyon alın size 8 trilyonluk gömü.
masallah personel gideri pazarlarken 5 trilyon personel gideri, hemen yönetimde de 3.5 trilyon gider toplam 8,5 trilyon personel gideri. Yersen .
Danismanlik ve istişare 1.3 trilyon..iyi danışmis. 1.3 trilyon para ver danış bilanço bu mu. Ulan hem para ver hemide zarar yaz. Merak ettim ne danismislar. Hi adamlar bilançosu nasıl sifirlariz içine nasıl ederizi mi danismislar. Pınar kendi marka değerini kendi yok ediyor.
Değmez bu tür ufak ayak oyunlarina.
Yer İmleri