Sen nasıl bir algı operatörüsün ya. Nasıl bir yüzsüzsün ya...
Honky=uzun ya...=hakan60100
Sen nasıl bir algı operatörüsün ya. Nasıl bir yüzsüzsün ya...
Honky=uzun ya...=hakan60100
Beklenen gün yakın mi acaba Sayin O sullivan? ARKADAŞ Bildiğiniz sattrmaya calisiyor,yönetim de görmüyor goreni de dikkate almıyor...
Ha gayret aynen katılıyorum ,4 seritli otobana çıkıyoruz diyen ,alcar almak da satmak da pişmanlıktır diyen,gün tarih veren,10 tl temettu verirse guzel olacak diyip gazlayanlar simdi cok pahali cok pahali satın muhabbetindeler
Dün tavana giderken satım fırsatı verdi
Bugün tavandan alanları pişman ediyor
Dolar solmadikca borsaya para girmez beyler
Mağazadan mont alacağım mesela
Haziran ayında en düşük fiyatlardadir
Ocak Şubat ayında da zirve fiyatlari olur
Tüm dar tahtalar giderken alcar 550 oldu mu oldu
Dar tahtalar sönmeye basladi vakıf fin vs vs diğerleri
Yani yaz geldi artık dar tahtalar için
Hepsi nasıl yukseldiyse hepsi de sönecektir.
Demek istediğim budur.
500 deyken hava şartları yükselmesi gerektiğini söylüyor ama şimdi 300 deyken de daha aşağılara geleceğini söylüyor.
Asla yatırım tavsiyesi değildir
Şurada bir yoklama yapsak bremen mızıkacılarında toplam 1000 lot alcar çıkmaz burada herkese laf yetiştirmekten başka bir şey yapmıyorlar. şubat4 kardeş sonra laf edince üzülüyorsun bizi de üzüyorsun ancak gene de bize laf söylemekten geri kslmıyordun.YAPMA..
Bizim honky ile bir ilgimiz yok tanımayız etmeyiz kendisine saygı duyuyor ama yorumlarına katılmıyoruz o kadar. Biz netiz biz ALCAR a güveniyor ve eksi maliyetle yani hiçbir maliyetimiz olmadan düşündüğümüz fiyatlara gelmeden çıkmayacağız diyoruz kimin ne yaptığı ve yapacağı bizi hiç ilgilendirmiyor. Herkes kendi kararını kendisi verecek. Lütfen kimseye iftira atmayınız hakaret etmeyiniz anlaşıldı mı şubat4 kardeş çünkü iftira en büyük günahtır bunu en iyi sen bilirsin... İnşallah anlaşılmıştır derdimiz. Ha bu arada honky kardeş bugün ALCAR tavan kapatırsa akşama yorumunu merakla bekliyor olacağız. Herkese iyi bir gün ve bol kazançlar dileriz. Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir tamamıyla kendi görüşümüzdür dikkate almayınız.. 😂😂😂😂😂😂
Ben geldiiiiim. Ana yanlış oldu Mart'ta kedi mevsiminde gelecektim dimi unutmuşum. Amaaaan boşver gelir giderim kime ne [emoji3][emoji3][emoji3]
Uzun yatırımcı kardes kimseye iftira attigimiz yok,Allah korusun iftira atmaktan ve iftiraya dusurulmekten....Sayin o Sullivan cezalı sanirim cvp veremiyor,greenpeace,Eliot,sevenhill,kasvet,rehave t,ben,ha gayret bi suru kisi sahit olduk sizin 4 seritli otobana çıkıyoruz demediniz,hatta ing yazarak gun tarih vererek tavan olacak demenize....Yalan mi söylüyorum?Iftira mi atıyorum,hepimiz okuma yazma biliyoruz, niye size karşı cephe alalım niye sadece siz?Simdi de diğer nicelik arkadas 3 ay oncesi yazdıklarına bak şimdikiler bak ayrica insanin fikri de değişir ama niye ısrarla düşecek diyor,yada kime neye hizmet niye yönlendiriyor,ayrica siz mayıs a kadar adam olmaz diyip çıktınız o günden sonra hep asagi indi ,bunlar tesadüf mü figer arkadaşla yazmaya başladığınız tarihlerin ayni olmasi,tarzınızı benzerliği tesadüf mü?
Yer İmleri