Sayfa 100/1002 İlkİlk ... 50909899100101102110150200600 ... SonSon
Arama sonucu : 8014 madde; 793 - 800 arası.

Konu: Viop XXXVIII

1. New York borsası Omicron endişeleriyle düşüşle açıldı -AA

WASHINGTON (AA) - New York borsası, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınında Omicron varyantına ilişkin endişelerle haftanın ilk işlem gününe düşüşle başladı.

Açılışta Dow Jones endeksi, 400 puanın üzerinde değer kaybetti ve yüzde 1,25 azalışla 34.921,98 puana geriledi.

S&P 500 endeksi yüzde 1,25 düşerek 4.563,02 puana ve Nasd** endeksi yüzde 1,46 kayıpla 14.947,6 puana indi.

Merkez bankalarının faiz kararları ve sözle yönlendirmelerinin ardından geçen haftayı düşüşle tamamlayan endeksler, yeni haftanın açılışında da negatif bir seyir izledi.

Kovid-19 vakalarında yaşanan artış ve yayılımı ivme kazanan Omicron varyantının ekonomilere etkilerine dair belirsizlik, endekslerdeki aşağı yönlü seyirde etkili oldu.

Öte yandan ABD'de Demokrat Senatör Joe Manchin, Başkan Joe Biden'ın 1,75 trilyon dolarlık sosyal harcama paketini desteklemeyeceğini duyurdu. Manchin'in kararının söz konusu paketi tehlikeye atabileceği kaydedildi.

Analistler, yeni haftada makroekonomik veri gündeminin azaldığını ve piyasaların Noel tatiline gireceğini belirtti.

Kaynak : Anadolu Ajansı

2. Bıst 100 endeksi bugün %1.35 geriledi (2056), toplam günlük işlem hacmi 55 milyar 32 milyon tl oldu

3. Tebrikler akcay başkan, bende de yarısı var bana da tebrikler, endeks pozları verdim 2150 - 2340 paraya bi bakar mısın risk olmasın diye az kontrat acıyorum.

Dohol 3.60 ve ykb şubat vade 3.50 long pozlar devam tutmaya.

Garan yazdım yazdım kenarına getirdi vermedi köpek herkes garana ususmus.
     Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    benim adıma harika bir gündü...

herkese iyi akşamlar...

böyle havaları seviyorum...

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    ben zamansallıktan yarın dip bekliyordum ama acaba bu gün mü oldu? .
    sayın ABKA; alıntıladığım mum tesmin göre yarın ki bar yeşil olursa tamam mı sizce

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    sayın ABKA; alıntıladığım mum tesmin göre yarın ki bar yeşil olursa tamam mı sizce

evet..kanımca ya bugün ya da yarın 1-2 aylık dip oldu/olacak...uzun yeşil bar ile devam etmeli.

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Sigara gibi bağımlılık bu işler abi, ucuz diye çekiyor kucağa sonra meletiyorlar
    Sayende bugün ereğliyi dipten almak nasip oldu, iyi ki varsın memedabi
    sen dibi işaretle demesen sığır gibi beklerdim heralde
    Sigara dedinde
    Hyt pahali
    Bi nefes cek
    Icinde iyice tut dumani disari hic salma
    Tabi bunu da hizlica yapmak lazim
    Parmaktaki sigara kendi kendine yanip bitmeden
    Unutmayalim ki
    Israf haramdir
    Viop zaten dert. Boyle calkantida viop oynanmazki
    Sakin havada yuksek kontrat az az ac kapa ac kapa Artema
    Bu ne ya ucurum her turlu her gun

7. Gün içinde de açılış ve gün ortası çok yüksek hacimli ikili dip var. 1 dakikalık bakıyorum biliyorsunuz.

Sistemim alda ama kapattım pozu açgözlü olmaya gerek yok burası Türkiye yarın gene bakarız nereden ne olur inceleriz.
     Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    evet..kanımca ya bugün ya da yarın 1-2 aylık dip oldu/olacak...uzun yeşil bar ile devam etmeli.
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 100/1002 İlkİlk ... 50909899100101102110150200600 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •