Sayfa 1000/1003 İlkİlk ... 500900950990998999100010011002 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 7,993 - 8,000 arası.

Konu: Viop LXIII

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Hafta sonu maç ve rakı muhabbeti haricinde sırf ABD şirketlerine teknik graflarına çalıştım bakalım orada 4-5 senelik al at yapıcam.
    Mags ve spmo etfleri var..piyasa iyi iken en iyi performans gösterenler..Hisse ile uğraşma piyasa döndüğünde bu iki etfi al yeterli..mags içinde 7 büyük teknoloji şirketi var..spmo ise sp500 içinde momentumu iyi hisseleri seçen bir etf..endeks fonlarından ilerdeler bir araştır..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

2. Yorumcular Trump geri adım atmaz hatta yönetim değişse bile bu devam eder diyorlar. Bu vergiler zaruri adımlarmış. ABD bir çok alanda üstünlüğü Çin'e kaptırmış bunu engellemek zorunda yoksa dünya da bir hükmü kalmaz ABD nin dediler. Apple nin %90 i Çin'de üretiliyormuş. Bir çok alanda ABD şirketlerin böyleyse içinden geçerler

3. şu yeni topiği abdestli ballı biri açsın Allah rızası için...

tüm dünya kan kırmızı...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

4. Yunus Paksoy
    @yunuspaksoy
    ·
    8s
    Asya piyasaları çöküşte. ABD piyasaları “Kara Pazartesi†bekliyor

ABD Başkanı Trump:
    Golf turnuvasını kazandım. Kazanmak iyidir. Kazandığımı duydun di mi? Kazandığımı duydun mu?
    https://x.com/yunuspaksoy/status/1909045310640337334

Bozkurt ta topiği kim açsın diyor al açan yukarda herkesin topiğini açtı maşakta
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

5. Bu kadar düşüşe karşın beklenen indirim;
    Benzin ve motorinde
    1.5 lira

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Yorumcular Trump geri adım atmaz hatta yönetim değişse bile bu devam eder diyorlar. Bu vergiler zaruri adımlarmış. ABD bir çok alanda üstünlüğü Çin'e kaptırmış bunu engellemek zorunda yoksa dünya da bir hükmü kalmaz ABD nin dediler. Apple nin %90 i Çin'de üretiliyormuş. Bir çok alanda ABD şirketlerin böyleyse içinden geçerler
    Çinin yayılmacılığını engelleyecekler..Çin ürettiğini satamazsa asıl büyük kriz böyle oluşur..piyasa aslında Amerika’yı değil Çinin geleceğini fiyatlıyor..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

7.  Alıntı Originally Posted by katırcı_bedri Yazıyı Oku
    Mags ve spmo etfleri var..piyasa iyi iken en iyi performans gösterenler..Hisse ile uğraşma piyasa döndüğünde bu iki etfi al yeterli..mags içinde 7 büyük teknoloji şirketi var..spmo ise sp500 içinde momentumu iyi hisseleri seçen bir etf..endeks fonlarından ilerdeler bir araştır..
    eyvallah bedri şöyle anlatayım at yarışı oynadınmı hayatında şuanda bu dediklerine baktıklarım var ben süpriz at peşindeyim böyle dönemlerin dönüşünde her borsada olduğu gibi süpriz atlar ortaya çıkar yeni maliyetlenme ile 1-2 süpriz at yeter araya
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

8.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    aylar önce 8500 ler kırılmış demiştik..
    hala diyorumki 8500 ler çoktan kırıldı..
    bu tecrübe bilgi gerektirir lafla yazılmaz..
    Başkanım 8500 kırıldı senin hesaba göre ama bazı kağıtlar "benim takasım toplu operasyona kalkıyorum" deyip 12000'i kırmaya çalışıyor. onlara mı yanlasak?

Sayfa 1000/1003 İlkİlk ... 500900950990998999100010011002 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •