Sayfa 1007/1223 İlkİlk ... 750790795799710051006100710081009101710571107 ... SonSon
Arama sonucu : 9779 madde; 8,049 - 8,056 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

Icimden bir ses bir gece ansizin rahibi serbest birakacaklar diyor. Halkbank mi alsam ne yapsam. Sabahina temiz bir yuzde 10 yazar.

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    ışık ökte yine saçmaladı... yok msci %1,5 yukarıda, bist %1 den fazla artı açar vs...iyi de msci 18:10 daki degerinde...iyice kafayı yedi adam.
    Işık bey son zamanlarda hep yanıldı. Savcıların değiştirilmesi nedeniyle yükseliş bekliyor. Pala longta ise bu haberi yukarı sürmek için kullanılır. Sort ise haber nötr etki eder.

Alıntı Originally Posted by ConSenSus SenSor Yazıyı Oku
    Kafayı değilde malı fena yedi kafaya onların hepisi, bo$kan zaruri rallisi ayağına ve dahi içinde AvroDıDallır rallisi e$liğinde..
    Saray zafer mönüsü gibi afiyet bal $eker oldu böylelerine.. )
    ışık ökte artı gap filan deyince bende o kadarda boş birisi olarak görmediğim için bir daha kontrol edeyim dedim. artı olabilir ama gap lı bişey gözükmüyor. belkide bildiği bir şey vardır sabah göreceğiz..

4.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Sabah dolar tahminim +%1,5
    Vadeli, -2.000 veya
    Dolar -1
    Vadeli +200

SM-A800I cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    dollar ile bistte uzun zamandir ne düz nede ters korelasyon yok ki,
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by acm Yazıyı Oku
    merkez başlamışken vatandaş parasıyla kumara buraya da dalsın... dövizde bi halt yapamaz ama burada herifle anlaşıp çok tatlı para kazanır valla...
    ) evet, epey bi zorunlu mal sahabı yapıverirler anında..

sabah açılışlarında tüm endeksler aynı açar. seans içinde ayrışsada gün sonu aynı noktada buluşurlar..
    dolayısıyla yorumum vop içinde geçerlidir

7. Dolar yine tehlikeli yerlere geldi,buraya ne zaman gelse yeni zirveler yapıyor,inşallah 6.450 civarına gelmez ,gelirse sakat eski zirveyi geçeebilir,merkeze gaz verme stratejisi olabilir-bak abi bi çaktın kefere soluğu 6,500 de aldı-,hayırlısı,merkez ceddimiz gibi uyanık olup her geri çekilmeyi yenilgi sanmamalı.

8.  Alıntı Originally Posted by borsa1978 Yazıyı Oku
    Işık bey son zamanlarda hep yanıldı. Savcıların değiştirilmesi nedeniyle yükseliş bekliyor. Pala longta ise bu haberi yukarı sürmek için kullanılır. Sort ise haber nötr etki eder.
    rahip davasına bakan savcı mevzusunu da abarttılar...ama mevzu o değil, msci a bakıp %1-1,5 artı açılış tahmini artık kafayı sıyırdığını gösteriyor.

eskiden ben de en beğendiğim yorumculardan diyordum...ancak tepeden düşüş trendinde, yani son 5-6 aydır hep ters yorum yapıyor....bu kadar başarısız mı, art niyetli mi emin değilim...bir de ara ara kafein gibi 10-15 milyonluk bir yazılım firmasını parlatması var ki, tam fecaat...yani niyet bozuk gibi.

Sayfa 1007/1223 İlkİlk ... 750790795799710051006100710081009101710571107 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •