Aracı kurumların bilanço beklentileri oldukça vasat, ort. 1100000000 tl zarar beklentisi mevcut
Aracı kurumların bilanço beklentileri oldukça vasat, ort. 1100000000 tl zarar beklentisi mevcut
Hamdım Piştim Yandım
Zaten bunu hissediyoruz, endekis düşerken şırıl şırıl akıyo
Tarık hc nin dediği gibi arkasında socar olmasa konkordato tek çare olabilirdi
Hamdım Piştim Yandım
Genel olarak baktığımızda 2024 son çeyreğide etilen açısından oldukça kötü geçirdik.
Kuzey Amerika, Asya Pasifik, Avrupa, orta Doğu ve Afrika da son çeyreğin özetinden çıkarımla sebepleride yazılmış paylaştığım linkte.
https://www.chemanalyst.com/Pricing-data/ethylene-40
2025 için yukarı da saydıklarım umarım toparlanmanın bir dönüşü olsun. Ytd
Açıkcası 2025 den pek umudum kalmadı, umutlar 2026 ya kaldı
Hamdım Piştim Yandım
Naftanın durumu da al birine, vur ötekineydi. Şartların böyle olması arada sırada şişede de paylaştım. Sanayi sektörü maalesef ki birbirine ilintili ha ayrışmalar var mı elbette vardır lakin bu ayrışmalarda oluşan talep ve arz durumları ile oluyor. Aşağı yuları sektörleri uzun zamandır sektörde olmasamda okuyup araştırıp paylaşmaya çalıştım.
Sanayinin toparlanması için önce piyasada talep olmalı, tabi piyasaya para akmalı ki talep canlansın sonrasında arz ile fiyatlarda yukarı ivmelensin ve kur bazlı cirolardan ziyade tonaj bazlı satışların ciroya yansımasını görmekl gerek.
Sanayi olmadan olmaz işin özü. Ytd
Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz.
Genelde borsada söylenen bir söz.
Durumumuz aynen bu şekil, Kış oldukça soğuk ve habire ayaz yiyoruz.
Güzel günler güneşli günler görmek umuduyla hayatta kalma hikayemiz bu süreç
Hamdım Piştim Yandım
Bugün lingoya eşlik etsende çayır çimen geze geze klibini paylaşsam olmam mı? Ytd
"Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.
Gerçi önünde garantisi yok ama arada ak gözlü kafam kadar olan gapı kapatmaya da yöneldi. Herşey tıkır tıkır saat gibi işliyor, nazar değmesin. Ytd
"Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri