Furkan Bölükbaşı.
Dünden beri söylemediğim ve ima etmediğim bir şey üzerinden hedef gösteriliyorum. Yaptığım sadece Kemal Kılıçdaroğluʼnun bir önceki gün yaptığı paylaşıma gönderme yaparak “Bu da Doğalgaz Alevi” demekti. Fotoğrafta alenen görünen Karadeniz doğalgazının alevine gönderme yapmıştım.
Kılıçdaroğluʼnun seçmene vaad edeceği hiçbir şey olmadığı için mezhebi üzerinden siyaset yapmasına gösterilen hiciv dolu bir tepkiydi. Siz mezhebinizle gündeme gelirken biz Karadeniz Doğalgazının aleviyle gündeme geliyoruz mesajını verdim.
Eğer gerçekten alevilere yapılan katliam için saldıracak birisini arıyorsanız Kılıçdaroğluʼnun gözünüzün içine baka baka kendisine Cumhurbaşkanı Yardımcısı olarak seçtiği ve Cumhurbaşkanı adaylığını açıklama onurunu verdiği Temel Karamollaoğluʼnu hedef almanızı tavsiye ederim. Kendisinin Madımakʼta katliam yapılırken belediye başkanlığı yaptığı sırada “Gazanız mübarek olsun” dediği sizin gazeteleriniz tarafınızdan iddia ediliyor. Sizin oylarınızla da Cumhurbaşkanı Yardımcısı olacak.
Yer İmleri