Sayfa 102/382 İlkİlk ... 25292100101102103104112152202 ... SonSon
Arama sonucu : 3054 madde; 809 - 816 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade IX

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,055
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    devlet kağıtları olabilir m sebebi
    ziraatın karı marı yok
    Valla başkan bunlar bize karayı ak gibi gösterdiği için herşey beklenir,sebep yargıda evetçilerlen ilgili,verdiler adama eveti yasa kanun nizam kalmadı,hangi ülkede böyle bir sistem varki,kanun nizam bilmeyeni kim yargılayacakki çünkü hepsi elinde,onu geçtik anayasa mahkemesi bile onların tekelinde olduğu halde onlar bile bu düzene karşı,şimdide onlar buna karşı özel anayasa peşindeler,yani herşeye kendileri hakim olma peşinde,ülke batmış onların umurundamı zaten aldığı emir doğrultusunda hareket ediyorlar,bunun böyle gitmeyeceği malum onlarda biliyor onlarınki kellelerini kurtarma gayreti,ama ne yazıkki su akar yolunu bulur.

Oyun platformu Roblox’a Adana Sulh Ceza Mahkemesi kararıyla erişim engeli getirildi

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

3. Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
    BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,055
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Oyun platformu Roblox’a Adana Sulh Ceza Mahkemesi kararıyla erişim engeli getirildi
    ...peki bunu uygulayanlara ne zaman yasak gelecek

Adalet Bakanı Tunç: "Çocukların istismarına neden olacak içerikler sebebiyle Roblox isimli oyun platformuna ve uygulama marketlerindeki linklerine erişim engeli getirilmiştir"

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,055
    Adalet mülkün temelidir...birgün adaleti oyuncak haline getirip çıkar amaçlı kullananların yerinde olmak istemem.

Karahan:
    - Dezenflasyon süreci öngördüğümüz şekilde başladı
    - Makro göstergeler bu süreçle uyumlu ilerliyor

Karahan:
    - Bir önceki rapor döneminden bu yana değişmeyen tek unsur para politikasındaki kararlı duruşumuz
    - Sıkı para politikası duruşumuz sonucunda kredi büyümesindeki yavaşlama son dönemde belirginleşti

Karahan:
    - Merkez bankalarının indirim süreçlerinde temkinli olmaları beklenmektedir
    - İlk çeyrekte büyümede daha dengeli bir talep görünümü izlendi

TCMB başkanı Karahan:
    - Tüketici enflasyonu öngörülen tahmin aralığının içinde seyretti
    - Enflasyonun ana eğilimindeki yavaşlama öngörülerle uyumlu seyretti
    - Enflasyonun ana eğiliminde yavaşlama sürüyor

Sayfa 102/382 İlkİlk ... 25292100101102103104112152202 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •