konut kredileri özellikle ikinci elde uzun süre açılmaz, fakat açıldığında ne olabilir tahmin etmek istemiyorum.
şu ortamda bile satışlar aylık %7 düşüyorsa..
konut kredileri özellikle ikinci elde uzun süre açılmaz, fakat açıldığında ne olabilir tahmin etmek istemiyorum.
şu ortamda bile satışlar aylık %7 düşüyorsa..
Bu yıl En geç 29 Ekim-30 kasım arası çok cazip yeni bir Konut Kredi kampanyası başlayacağını öngörüyorum.
2020 dekine benzer son bir defa çok düşük faizle konut almayı kolaylaştıracaklarını düşünüyorum.
Bu yazımı zamanı geldiğinde alıntılayacağım. Yanılırsam da yanıldım derim ama pek zannetmiyorum
Bakalım haklı çıkacak mıyım?
--------
Yazdıklarım kişisel görüşlerim olup asla yatırım tavsiyesi değildir
“First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones
Ay konusunda + , - birkaç ay oynayabilir. Ben de bu sonbahar bekliyorum ama sanki cumhuriyet bayramı ile eş zamanlı beklentim var. Yerel seçime kadar bu sayede piyasayı canlandıracaklarını düşünüyorum. ama bu seferki tıpkı 2020 gibi çok cazip olacak bence. geçen seneki gibi değil.
---------
Yazdıklarım kişisel görüşlerim olup asla yatırım tavsiyesi değildir.
“First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones
Mehmet Şimsek in görevden alinip sacma sapan ekonomi politikalarina geri donüleceginimi düsunuyorsunuz?
Öyle degilse eger, sizin soylediginiz kredi muslugu nasil acilacak?
Konut icin ;
Düşuk faiz yuksek limit ?
Yuksek faiz yuksek limit?
Hangisini kastediyorsunuz
SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mehmet şimşek bu kışı görür bence o yüzden bu denkleme tek aykırı durum Şimşek faktörü görülüyor olsa da yine de 2020 dekine benzer cazibede konut kredi kampanyası olacak bence..
Nasıl ve ne şekilde olur bilemem
-------
Yazdıklarım kişisel görüşlerim olup asla yatırım tavsiyesi değildir
Düşük faiz (0,99 gibi) yüksek tutarlı konut kredisi kampanyası mutlaka olacaktır.
Hatta en geç 3 ay içinde kampanya başlar diye düşünüyorum.
Krizle mücadele konut kampanyası ile olur.
pandemi dönemindede gördük pndemi ile mücadelede ilk müdahalelerden biri konut kredilerini düşürmek oldu
sonucu gördünüz ne pandemi kaldı ne virüs
muhakkak konut kredilerini yeniden devreye sokmak gerekiyor
bir halt olacağı yok.
Yer İmleri