Sayfa 1029/1078 İlkİlk ... 295299299791019102710281029103010311039 ... SonSon
Arama sonucu : 8620 madde; 8,225 - 8,232 arası.

Konu: Sistem Takibi...

1. Sayın koçari yayla için grafik rica etmem sizi neden rahatsz etti? Bizimki maksat al sat ekonomiye can suyu zaten hissede aman aman pahalı gelmedi açıkcası bana 4 lira peki sizden alalım 20 küsür liralık kafein grafigi? Bazı hisseler daha ne kadar çıkabilirki ne yapalım gidelim taze kurumu alalım?

Alıntı Originally Posted by Vosbaga Yazıyı Oku
    Sayın koçari yayla için grafik rica etmem sizi neden rahatsz etti? Bizimki maksat al sat ekonomiye can suyu zaten hissede aman aman pahalı gelmedi açıkcası bana 4 lira peki sizden alalım 20 küsür liralık kafein grafigi? Bazı hisseler daha ne kadar çıkabilirki ne yapalım gidelim taze kurumu alalım?
    Rahatsızlık olarak algılamayın. Sn. koçari kendi üslubunca uyarı yapmak istemiştir...

Temeli sağlam olmayan hisseler her zaman tehlikedir ama şu anda piyasada her ne hikmetse hep bu batık şirketler revaçta...

Bunlara operasyon yapmak çok daha kolay. Operasyon, firma sahibinin ve tahta sahibinin de işine geliyor. Böylece değersiz olan hisselerini satabilme imkanına sahip olacaklar...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

İyi hafta sonları bugünde overall arttı her derde deva 35 40 dan methiyeler süzülür yakinda

4. Abi gedza grafiğini bir türlü bulamadim🤔🤔

5. Simdi ulaştım

6. Emeginize saglik abi

7. Sayın nilkiz 10 12 yıl boyunca temettü verimi yüksek hisseler biriktirmek istiyoruz eşimle oda çalışıyor bende aylık belirli rakamlarla 12 ay boyunca düzenli hisse biriktirmek istiyoruz eğer sakıncası yok ise sizin temettü olarak önerdiğiniz listeyi yazarmisıniz ben ilk başta şunu yazayım siz devam edin tşk ederim.

1-isyat:
    2-

8.  Alıntı Originally Posted by Vosbaga Yazıyı Oku
    Sayın koçari yayla için grafik rica etmem sizi neden rahatsz etti? Bizimki maksat al sat ekonomiye can suyu zaten hissede aman aman pahalı gelmedi açıkcası bana 4 lira peki sizden alalım 20 küsür liralık kafein grafigi? Bazı hisseler daha ne kadar çıkabilirki ne yapalım gidelim taze kurumu alalım?
    firmalara pay değerine bakılarak değer biçilmez, ucuz yada pahalı denilmez sn vosbaga
    pay değeri sadece firmanın değerini hesaplamak için bir veri sadece.
    4 lira neye göre nasıl ucuzdur?
    (bu söylem bizi şuraya götürür 1 lira olan hisselerin hepsini gözü kapalı alalım nasıl olsa bi gün egeen fiyatına çıkarlar)

firmanın verilerini yapıstırmıştım.

şöyle uçta örnekler vereyim daha iyi anlaşılsın

egeen 1680 lira
    aselsan 17 lira
    hangisi pahalı sizce?
    hisse başına satışa favoke, kara ve de borca bi baksanız iyi edersiniz hisse seçerken.

şunu da yazayım özür dilerim çok basit şeyi yazıyorum diye kızmayınız lütfen.
    ödenmiş sermaye X pay değerinden firmanın piyasa değerine ulaşılır.
    Son düzenleme : koçari; 29-01-2021 saat: 21:40.

Sayfa 1029/1078 İlkİlk ... 295299299791019102710281029103010311039 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •