Sayfa 103/190 İlkİlk ... 35393101102103104105113153 ... SonSon
Arama sonucu : 1513 madde; 817 - 824 arası.

Konu: Xu030 endeks

1. Akbank bugun gordugu en dusuk 63.35
    saatlik grafiklerdeki formasyon hedefi idi buralar ve kritik yerden dondu
    buranin altinda saatlik kapanislar yapsa istikamet 60 lar diyecektik

ykbnk bugun 30.54 u gorup donmus gozukuyor bu rakamin altinda saatlik kapanislar olursa o zaman istikamet
    28-28.50

short tarafim surekli agir basiyor

Bofa son 2 saate 390m ile en iyi alici seklinde basliyor
     Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku

vadeli de kotu yerden kapatmis
    spot ykb 31 akbnk 64.50
    vadeli 11.51x
    takip ettigim rakamlar altlari hic hos olmaz
    ralli ihtimali bana gore zayif ama bu rakamlarin uzerinde kalirsak ralli umudu yesil kalir
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

2.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    yettim :-) yukarı yapar dedik, herif üç gündür dökmeye uğraşıyor, biraz kredi azaltıp kenara geçtim, pek izlemiyorum bile.. bu dökme işlerini yapabilmek için üç günde 50 bin kontrat yeni poz açtılar

yay gibi gerildi piyasa, bi ara yukarı kopacak diye beklemeye devam
    masanın ağası teb spot satıp, vadelide deli gibi long açıyor...bence pozlar ayarlanıyor, haftaya mş nin roadshow u, ay sonu not artış beklentisini, tump ın nihayet koltuğa oturmasını bahane edip mini ralli gelir dedim...dalga geçti arkadaşlar, çıtak çok üstüme geldi..biraz destek at yahu
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

3.  Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    ya patlarsa ekonomi, devalüasyon (mecbur olacak zaten bir zaman ) oluverirse

4.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    masanın ağası teb spot satıp, vadelide deli gibi long açıyor...bence pozlar ayarlanıyor, haftaya mş nin roadshow u, ay sonu not artış beklentisini, tump ın nihayet koltuğa oturmasını bahane edip mini ralli gelir dedim...dalga geçti arkadaşlar, çıtak çok üstüme geldi..biraz destek at yahu
    şimdi konuştum palayla, -abi aşağıda bi gap unutmuşuk gidip onu dolduralım dediler masada, öyle 2-3 gün elekte tuttuk piyasayı, artık vakit tamam dedi.. müsterih ol, temas muhakkak!! .. pardon, ralli muhakkak

geçen hafta perşembeden cumaya geçerken bi boşluk bırakmıştı, bakalım bu perşembeden cumaya boşluk oluşacak mı ? fazla da dillendirmeye gerek yok endeksin durumunu, nazar değer

5.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    şimdi konuştum palayla, -abi aşağıda bi gap unutmuşuk gidip onu dolduralım dediler masada, öyle 2-3 gün elekte tuttuk piyasayı, artık vakit tamam dedi.. müsterih ol, temas muhakkak!! .. pardon, ralli muhakkak

geçen hafta perşembeden cumaya geçerken bi boşluk bırakmıştı, bakalım bu perşembeden cumaya boşluk oluşacak mı ? fazla da dillendirmeye gerek yok endeksin durumunu, nazar değer

pala platonik takılmaz, illa değdirecek diyorsun yani
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

6.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    masanın ağası teb spot satıp, vadelide deli gibi long açıyor..
    geçen haftadan itibaren hisselerde açığa satış yapılabilmeye başlandığı için vadeli long- hisse short yapmanın yolu açıldı, daha evvel mümkün olamıyordu bu işlem.. endeks vadeli açık poz sayısı hafta başından beri 4 günde 67 bin artış gösterdi, aps 642 bine ulaştı yeni bir rekor.. mesela 2 vade önce ağustos vade yakın vade olduktan sonraki 10 gün içinde aps 340 bin dolayındaydı, ekim vadede 430 bin idi

aps artışı normalde bi yöne sert kırılma olacak anlamı taşır.. kırılmanın aşağı yönde olma ihtimalini çok düşük görüyorum, yukarı kırma ihtimaline kıyasla

7. özgür özel güzel bi numara bulmuş, kırmızı kart çıkardı iktidara, çok yaratıcı bi sembolizm, ben beğendim.. ekrem başkan da pışşşık yapmış parti içinden birine- beşiktaş belediye bşk diyollar, mansur değilmiş- çok samimi bi tavır sergilemiş eko, genç seçmen retoritiğini hedeflemiş, hoşuma gitti doğrusu.. her işe koşturuyor başkan, suriye inşaatlarından pay istiyor, şam'a gidecekmiş, helal olsun, yakışır başkanıma

tabii gündemde daha ciddi işler var, yeni suriye yönetimini olabildiğince kontrol altında tutmak, deniz yetki ve boru hattı anlaşmalarını bir an evvel imzalamak, trump yönetimiyle ypg pazarlığı yapılacak, pkk ayrı o zaten bitmiş bi örgüt, ama ypg tam teçhizatlı bi kiralık ordu, sahibi abd, tabii ki iş abd ile bitiyor, detaylar centcom'la bağlanacak.. önder apo'ya bi hatun bulmak da zor bi iş değil, selo ve kavalayı salcaz diye de söz versinler

dünyada işlerin hızla değişmekte olduğunu görüyorduk ama son ivmelenme baş döndürücü, şaka değilmiş trump grönland, kanada ve panamayı ilhak edecek gibi.. İngiliz kraliyetiyle köprülerin atılması demek kanada işi, hegemon batı kampı kendi içinde çatırdıyor, trump vs küreselciler.. tabii sarı kafanın esas işi abd devlet aygıtı içinde, yeniden kadrolaşması lazım, büyük çatışmalar beklemek gerekir.. dünya düzeni değişirken, batı içindeki bölünme orta büyüklükteki bölgesel güçlere alan açar, denklemler değişir, türk devletinin de doğacak fırsatlara odaklanması lazım

8. 66 ortalama ile akbank short acmistim asagidaki mesaji yazdiktan sonra
    11550 ortalama ile de endeks vadeli
    endeks de cok zarar olmamisti ama akbank vadeliler yaklasik %2.5 zarari gordu
    endeks vadelileri 11.420 den akbank vadelileride 65.60 ortalama ile kapattim
    bugunku kapanisa gore vadelinin hedefi 11.200 ler ama bofanin ne yapacagi belli olmadigi icin pozisyon ustune oturamiyorsun
    isctr grafigi cok guzel israrla asagiya salmiyorlar ve tobo var 17-17.5 hedefli
    bir daha endeks shortlar isem bu sefer endeks short isctr long seklinde yaparim herhalde

Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Akbank bugun gordugu en dusuk 63.35
    saatlik grafiklerdeki formasyon hedefi idi buralar ve kritik yerden dondu
    buranin altinda saatlik kapanislar yapsa istikamet 60 lar diyecektik

ykbnk bugun 30.54 u gorup donmus gozukuyor bu rakamin altinda saatlik kapanislar olursa o zaman istikamet
    28-28.50

short tarafim surekli agir basiyor

Bofa son 2 saate 390m ile en iyi alici seklinde basliyor
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

Sayfa 103/190 İlkİlk ... 35393101102103104105113153 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz