Sayfa 1033/1044 İlkİlk ... 335339339831023103110321033103410351043 ... SonSon
Arama sonucu : 8350 madde; 8,257 - 8,264 arası.

Konu: Altın fiyatlarının geleceği (XAU)

1. Ben seçimden sonra bir düzeltme bekliyorum. Sonra hedefe doğru yol alır diye tahmin ediyorum. 3000 hedef.

2.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Ben seçimden sonra bir düzeltme bekliyorum. Sonra hedefe doğru yol alır diye tahmin ediyorum. 3000 hedef.
    ons'da rsi en tepe noktaya çok yakın, ons'da düzeltme gelir de, gram ons kadar düşmüyor, sat - al yapayım desek çok kısıtlı bir marj oluyor, banka alım satım makası da yüksek.

tavsiye değildir

3.  Alıntı Originally Posted by krabby Yazıyı Oku
    ons'da rsi en tepe noktaya çok yakın, ons'da düzeltme gelir de, gram ons kadar düşmüyor, sat - al yapayım desek çok kısıtlı bir marj oluyor, banka alım satım makası da yüksek.

tavsiye değildir
    Her taraf toz duman eğer kelepir bir alışveriş olmayacaksa altın bozup alttan almak çok mantıksız..

4.  Alıntı Originally Posted by ayhanol1 Yazıyı Oku
    Her taraf toz duman eğer kelepir bir alışveriş olmayacaksa altın bozup alttan almak çok mantıksız..
    aynen

tavsiye değildir.

5. Ben düzeltmenin 2600 dolarda sonlanacağı ümidindeyim.

6. ben de ons'da rakam olarak 2800 ün gösterileceğini düşünüyorum, çok dillendirildi, illaki bir dokundururlar. sonrası belirsiz

yatırım tavsiyesi değildir

7.  Alıntı Originally Posted by krabby Yazıyı Oku
    evet birkaç kere grafikle bahsettiğim durum gerçekleşti, en tepe noktadan düzeltmeye girdi, sat - al yapma imkanı oluştu. bu kadar çok düzelteceğini sanmıyordum açıkçası.

neyse ki düzeltmeyi hızlı yapıyor. bir süre sıkıntı verecek gibi.

mesela bitcoin'in düzeltmesi 5 ay sürmüş. 73 bin'den 50 bin'e kadar düzeltti

yatırım tavsiyesi değildir.

8. Önümüzdeki dönemde altın getirisinin aylık mevduat faizinden çok da yukarıda olmayacağını düşündüğümden çıkış yaptım. En azından mart ayına kadar sonrasına bakarız.

Sayfa 1033/1044 İlkİlk ... 335339339831023103110321033103410351043 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •