45 yillik omrumde soyledigin tam tersini yapan tek hukumet bu oldu herkes mb faiz artircwk saniyoo cok beklersin
45 yillik omrumde soyledigin tam tersini yapan tek hukumet bu oldu herkes mb faiz artircwk saniyoo cok beklersin
Hangi yöne pozisyon alıyoruz ? Şeker çocuk ne yapıyor ? Siz ne yapıyorsunuz.
Akıllı ol, "POZİSYONLANMA", FLAT eskiden candı. SEMER seçilirken, EŞEĞİN fikri değil, ÖLÇÜSÜ alınır..! Demem o ki : İNSANSAN fikrini, EŞEKSEN ölçünü alırım...!
alttan aparküt üstten levye stil devam ediyor.hergün başka bi terrane
bi kere de üst üstte aynı yönde gitse endekis olmamı
Hamdım Piştim Yandım
merkezin söyleminden beri başkan faiz hakkında hiç esip gürlemedi demekki izin alındı
Ekran başından 20 dakka ayrıldık sistem sinyal üretmiş 118,925ten. Satamadık. Neyse vardır bir hayır.
"dolar kaç lira olmalı ?"
tarzı hesap yaparken evet ben de açıklanan enflasyon rakamlarını, reel kur endeksi gibi dataları elbette takip ediyorum..
ancak bunlar sadece baz oluşturuyor.. bunun üzerine enflasyon rakamlarının gerçeği yansıtmadığı düşüncesi (realitesi) ve ek olarak borcun 4 kat artmış olmasını da gözönüne alıyorum.
yani her şey mükemmel olan bir ülkede bile dolar cinsinden borcun 15 yılda 4 kat artmış olması kesinlikle dikkate alınması gerekli birşey.. özellikle milli gelir artmazken borç artıyorsa..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Yer İmleri