Sayfa 104/1001 İlkİlk ... 45494102103104105106114154204604 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 825 - 832 arası.

Konu: Viop XXXII

Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Amaç faizi ben artırmıyorum algısı ki forumun tamamı yemiş. [emoji3]

Şimdi millet bu faiz kaçmaz diye yüklenecek [emoji3]
    Millet çoktan dolarını bozup faize yüklendiği için oluyor bunlar zaten Çift hane loading...

Alıntı Originally Posted by LeoTR Yazıyı Oku
    XU-100 endeksi için normal bir açılış seviyesi olur. Haber önceden uçmuş zaten satışın bir kısmı hali hazırda yapıldı. Farklı bir haber akışı olmazsa bir bu kadar daha satış yeriz. Sonrası gelişmelere ve beklentilere göre fiyatlanır.

Viop tarafında ise açılışta robotlar, stoplar ve çakalların etkisi ile -%5 bile görülebilir. Kestirmek çok güç. Çok aşağılara pasif emirler girerek zar atanlar da olacaktır.
    1) Acemi birinin panik satışı ya da bir tombul parmak olayı olmadığı sürece böyle bir açılış bana göre mümkün değildir.

2) Çok aşağılara veya çok yukarılara emir verme işini pazartesi sabahı yapsanız bile emir gidinceye kadar iş işten geçmiş olur. Bunu İKG cinsinden emirle yapabilirsiniz her zaman için ama sağlam teminat gerekir, basit bir örneği aşağıdaki gibidir.

Alıntı Originally Posted by StranGe_PassenGer Yazıyı Oku
    Galiba biz olayı yanlış yorumluyoruz. Zannediyoruz ki, MB başkanı olarak göreve getirdiği kişiler söz dinlemiyor istenileni yapmıyor falan. Belki de yapılması gerekeni yaptırıp o kişi suçlu ilan edilirken kendi siyasi söyleminden geri adım atmıyor görünmektir amaç. Yani göreve gelen büyük ihtimalle filmin sonunu da biliyordu.

Erken seçim ihtimali yoktur benim gözümde. Seçim ne kadar erken yapılırsa o kadar erken giderler.
    Bu tip iktidarların seçimle gitmeyeceğini zamanla göreceksiniz.

Bu iktidarın sadece bir ayağı eksik.
    Ulusalcı Kemalist bir CHP lideriyle bu saç ayağı tamalanırsa bir daha seçim meçim boş işler olur. Kemal bey bu ayak için uygun değil.
    Zihnen anti demokrat olan çoğu muhalefet partileri zamanla yeni devlet tanrısına yana şacak.
    Ya da tam bir yüzleşmeyle demokrasi sınavı verecek. Yeni bir sayfa açacaklar

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

4. En baştan beri ülkeyi kaosa sürüklemek için her fırsatta ellerinden geleni yaptıklarını düşünüyorum. BOP eşbaşkanı olmak bunu gerektirir ne de olsa. Bu açıdan bakınca kendi içlerinde tutarlılık sağlamış durumdalar. İktidarlarını korumak için, olmazsa da nihai plan doğrultusunda ülkeyi parçalayabilmek için daha fazlasını yapmaktan çekinmeyeceklerdir. Karşı koyacak bir kuvvet de yok nasılsa. Seçimle iktidar değişeceğini, bu kişilerin 'kaybettik hadi eyvallah' deyip ceketlerini alıp gideceklerini düşünenler en hafif tabirle hayal görüyorlar. Cahil cüheyla suriyeliler boşuna doldurulmadı memlekete. Bunu ileride en acı şekilde tecrübe edeceğiz. Zor günler geride kaldı, şimdi çok daha zor günler var ufukta.

5.  Alıntı Originally Posted by Force Yazıyı Oku
    Bu marj acikligiyla panikle döviz alan sonra çok bagirabilir.
    https://twitter.com/borsac_fatih/sta...129451526?s=09
    Sizin anlamadığınız nokta şu yeni gelen merkez bankası başkanı gazete yazısında başkanı eleştiriyor ve hesap soruyor ve ansızın mb başkanı oluyor ee burdan da naci hazine bakanı olursa hadi biz yedik diyelim de piyasa yermi bunu kendimizi kandırmayalım

6.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    1) Acemi birinin panik satışı ya da bir tombul parmak olayı olmadığı sürece böyle bir açılış bana göre mümkün değildir.

..,,
    Neden mümkün değilmiş, sanki daha önce böyle açılışlar görmedik..hele hele teminat sıkıntısı olabilecek hesaplarda mecburi satışlar da gelebilecek....o zaman da tombul parmak der geçersiniz.

Bu arada yanlış anlaşılmasın, öyle açılır demiyorum...olmaz, açılmaz diye iddialı konuşmamak lazım diyorum.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Neden mümkün değilmiş, sanki daha önce böyle açılışlar görmedik..hele hele teminat sıkıntısı olabilecek hesaplarda mecburi satışlar da gelebilecek....o zaman da tombul parmak der geçersiniz.

Bu arada yanlış anlaşılmasın, öyle açılır demiyorum...olmaz, açılmaz diye iddialı konuşmamak lazım diyorum.
    Alıntı yaptığınız ilk maddedeki BANA GÖRE kelimeleri dikkatten kaçmış anlaşılan.
    Bu benim düşüncem, sizinki farklı olabilir.
    Kaldı ki, %4-5 lik harekette batacağını düşünen ya da bunun için yeterli teminatı olmayan ve panik satış yapan kişi de yine BANA GÖRE ya acemidir ya da kamikazedir yine ilk maddede yazdığım gibi.

Alıntı Originally Posted by Der Lehrer Yazıyı Oku
    Cuma akşam seansı normal kapanışına göre artıydı
    Baba hala ne akşam seansı sayılıyorsun anlamıyorum ki 😂 O akşamın üstünden çok sabahlar geçti 😂 Yaw vallah eğitilmezsiniz ya 😂

Sayfa 104/1001 İlkİlk ... 45494102103104105106114154204604 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •