Sayfa 104/1011 İlkİlk ... 45494102103104105106114154204604 ... SonSon
Arama sonucu : 8084 madde; 825 - 832 arası.

Konu: Viop XLVI

1. Kontrolmatik bir milyar TL lik geri alımı hangi parayla yapacak toplam karı o kadar değil ki.

2. Ismene bak beee. Yavrum benim. Seviyorum uleeen. Keşke vadelisi olsa

Alıntı Originally Posted by lemur Yazıyı Oku
    herseyi bir kenara bıraktım hayatında eft ve havaleden baska bankacılık terimi bilmyen yakın abim dahi yatırım hesabı actırıp sasa aldı ( yaş 52
    ağa adamlara bir şey diyemiyorsun ki. laftan anlamıyorlar.

borsayı beş harf, iki rakamdan ibaret bir şey sanıyorlar. 3 ay önce hesap açmış adam investing forumlarında tüyo arıyor. hiç bilmediği bir kağıdı kafaya takıyor, kağıt giderse demedim mi diye konuşmaya başlıyor. gitmezse kağıdı unutuyor.

neyse çok kafaya takmamak lazım. bazen öyledir işte.
    audentes Fortuna iuvat

4.  Alıntı Originally Posted by lemur Yazıyı Oku
    herseyi bir kenara bıraktım hayatında eft ve havaleden baska bankacılık terimi bilmyen yakın abim dahi yatırım hesabı actırıp sasa aldı ( yaş 52
    Aynen çevremde duyuyorum hiç tahmin edemeyeceğim kişiler borsada senet almış senedin hangi sektörde iş yaptığını sorsan bilmezler durum iç açıcı değil sonumuz inşaallah hayırlı olur ...

5. tuyoyu verenler de sunu diyor mus al hisseyi bekle nisana dek vok kazanıcaksın ))))))))))))))) bilmiyorum ama hala hucum var dun bana pardus diye bir hisse sordular .. bu arada dun burada ki caycı arkadasada yatırım hesabı actık )))))))

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,134
    Blog Entries
    1
    BİM’in kurucuları kim?

BİM Birleşik Mağazalar A.Ş., 1995 yılında faaliyetlerine 21 mağazayla başladı. Organize perakende sektöründe pazar payı en yüksek şirket olan BİM’in kurucuları arasında kamuoyunun yakından tanıdığı isimler var. 1995 sonunda o dönemin parasıyla 100 milyar TL sermayesi bulunan BİM’in o seneki ortakları şu isimlerdi:

Mustafa Latif Topbaş, Mahmud Muhammed Topbaş, Abdülaziz Geylan Zapsu, Hasan Cüneyd Zapsu, Yasin el Kadı, Mehmet Fatih Saraç, İbrahim Halit Çizmeci ve Hepşen Mehmet Cansun.
    .
    .
    .
    Webden alıntı.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

7.  Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    BİM’in kurucuları kim?

BİM Birleşik Mağazalar A.Ş., 1995 yılında faaliyetlerine 21 mağazayla başladı. Organize perakende sektöründe pazar payı en yüksek şirket olan BİM’in kurucuları arasında kamuoyunun yakından tanıdığı isimler var. 1995 sonunda o dönemin parasıyla 100 milyar TL sermayesi bulunan BİM’in o seneki ortakları şu isimlerdi:

Mustafa Latif Topbaş, Mahmud Muhammed Topbaş, Abdülaziz Geylan Zapsu, Hasan Cüneyd Zapsu, Yasin el Kadı, Mehmet Fatih Saraç, İbrahim Halit Çizmeci ve Hepşen Mehmet Cansun.
    .
    .
    .
    Webden alıntı.
    Hiç unutmuyorum 1998 ya da 99 yılında Kocaeli Gölcük te açmıslardı ilk baslarda pek talep yoktu ama depremden sonra talep baya olustu fason malların ucuzlugundan ötürü ... migros vardı onun tekelini kırmıstı bir süre ...

8. Borsaya yeni giren vatandas grubunun %50 den fazlasi tarikat hisselerindedir.

Daha bilincli olan vatandaslarda Sise, Eregli, Kardemir gibi hisselerdeddir.

Yani yarisi yine kazanirlar. Diger yarisininda sirketin gelecegin gelecegine yatirim yaptiklari icin bir kac yil kar etmeselerde acelelemiz yok diyorlar.

Sayfa 104/1011 İlkİlk ... 45494102103104105106114154204604 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •