Kontrolmatik bir milyar TL lik geri alýmý hangi parayla yapacak toplam karý o kadar deðil ki.
Kontrolmatik bir milyar TL lik geri alýmý hangi parayla yapacak toplam karý o kadar deðil ki.
Ismene bak beee. Yavrum benim. Seviyorum uleeen. Keþke vadelisi olsa![]()
aða adamlara bir þey diyemiyorsun ki. laftan anlamýyorlar.
borsayý beþ harf, iki rakamdan ibaret bir þey sanýyorlar. 3 ay önce hesap açmýþ adam investing forumlarýnda tüyo arýyor. hiç bilmediði bir kaðýdý kafaya takýyor, kaðýt giderse demedim mi diye konuþmaya baþlýyor. gitmezse kaðýdý unutuyor.
neyse çok kafaya takmamak lazým. bazen öyledir iþte.
audentes Fortuna iuvat
tuyoyu verenler de sunu diyor mus al hisseyi bekle nisana dek vok kazanýcaksýn))))))))))))))) bilmiyorum ama hala hucum var dun bana pardus diye bir hisse sordular .. bu arada dun burada ki caycý arkadasada yatýrým hesabý actýk
)))))))
BÝM’in kurucularý kim?
BÝM Birleþik Maðazalar A.Þ., 1995 yýlýnda faaliyetlerine 21 maðazayla baþladý. Organize perakende sektöründe pazar payý en yüksek þirket olan BÝM’in kurucularý arasýnda kamuoyunun yakýndan tanýdýðý isimler var. 1995 sonunda o dönemin parasýyla 100 milyar TL sermayesi bulunan BÝM’in o seneki ortaklarý þu isimlerdi:
Mustafa Latif Topbaþ, Mahmud Muhammed Topbaþ, Abdülaziz Geylan Zapsu, Hasan Cüneyd Zapsu, Yasin el Kadý, Mehmet Fatih Saraç, Ýbrahim Halit Çizmeci ve Hepþen Mehmet Cansun.
.
.
.
Webden alýntý.
Psikolojik YAS süreci
1.Ýnkâr 2.Kýzgýnlýk/öfke 3.Pazarlýk 4.Depresyon 5.Kabullenme
Borsaya yeni giren vatandas grubunun %50 den fazlasi tarikat hisselerindedir.
Daha bilincli olan vatandaslarda Sise, Eregli, Kardemir gibi hisselerdeddir.
Yani yarisi yine kazanirlar. Diger yarisininda sirketin gelecegin gelecegine yatirim yaptiklari icin bir kac yil kar etmeselerde acelelemiz yok diyorlar.
Yer Ýmleri