kapanışa doğru bir atak bekliyorum
kapanışa doğru bir atak bekliyorum
Dış kulvardan olaya dahil olsak hiç fena olmaz
Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir
Yatırım finansın mı 600 700 felan galiba ama o satışların gerçek olmadığını düşünmekteyim
Birazdan Döşemealtındaki sanayiciler olaya el atarlar endeki parayı basarlar Antalya nın gururu cw enerjiye
Dişlerim ağrıyor yükselsin artık dişlerimi yaptıracam para lazım
Satış yapan bofa ile ytf ama görünürde öyle , bir gün aldıklarını öteki gün başka kurumlara devrediyorlar kaçtır bu şekilde mal toplanıyor. Alırken agresifler mal devrederken tersine düşükten devretmeyi tercih ediyorlar arada dökülen varsa bofa ile ytf baskılarken diğer kurumlar topluyor.
bofa ile ytf 350-400 bin lotu bu şekilde kaç kere devretti durdu ve 30 milyon lotu olan bir şirket için bunlar ciddi rakamlar, tek günde bofa ve ytf dolaşımdaki malın %2-3 ünü toplayıp sonraki gün malı çıkıyorlar.
Bugün aslında şu devretme işi bitmiş olmalı dün aldıkları ne varsa bugün çıktılar da algoritma dökülen birilerini bulunca salmıyor tahtayı.
Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.
hepsini okudum trene bindik yine gesan dayanamadım aldım ama sanırım cw ye geçiricem hepsini gesandaki lotum kadar toplasam iyi) bakalım neler olacak..
bu sefer bir hedefim var oraya gelene kadar içerdeyim
gesan da mayıs taki hedefimize kasım sonu ulaştık ama insanoğlu işte duygusallaşıp aşık oluyor![]()
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri