Sayfa 1052/1068 İlkİlk ... 5255295210021042105010511052105310541062 ... SonSon
Arama sonucu : 8542 madde; 8,409 - 8,416 arası.

Konu: PRTAS - ÇBS Printaş

1.  Alıntı Originally Posted by şafk Yazıyı Oku
    Ne zaman sormuştun onur kardeşim
    2105 2016 gibi olması lazım ondan sonra ilgili makamlardan bilgi aldım 2017 2018 gibi başkanın biraz daha sabır mesajını aldım birdaha herhangi bilgi talebim olmadı her şeyi olağan akışına bıraktım.

2. Bir de şunu belirteyim konuştuğum insan istese benin derdim değil der ve hiç cevap bile vermez ondandır ki ben bilgiyi ondan alıyorum oda başkandan aldığı bilgiyi beninle paylaşır paylaşmaz buraya yazıyorum hiç bir art niyete taşımadan tamamen insaniyet namına

3. Bilgi aldığım insan ilk burada çbs isim hakkını onalt kıbrıs tan geri aldığını ve onalt tan boşalan bölgelere yeni bir ekiple satış pazarlamaya hız veriyor sözlerini bana aktardıktan sonra burada paylaştım bu görüşmede bana bir şey daha dedi o dediği şeyide yazıyorum ali bey spk başkanıyla görüşmeye gitti dedi bu sorunun cevabını da daha alamadın iki üç sefer aradığım halde bu sorunun cevabınıda alacağım diye tahmin ediyorum artık onur kardeşim bir iki üç dört beş soru yeter liyse başkana sorulacak buraya yazarmısın bende göndereyim.

4. Genelde borsa işini sorduğumda onur kardeşim hep maddiyatı bahane ediyor diyordu konuştuğum kişi ali bey için sen bu borsaya açılmak için maddiyat nerelere lazım onu da paylaşırsan öğrenmiş oluruz.

5.  Alıntı Originally Posted by şafk Yazıyı Oku
    Bende başkana sormak için istedim konuştuğun insan ben borsada anlamıyorum sen borsa hakkında sormamı istediğin soruları bana at ben sorayım dedi onur kardeşim sen bir iki üç dört beş diye sıralandır pratik anlaşılır şekilde mesala internet sitesi olur.burada paylaş bende göndereyim sorsun üç gün sonra cevabı da burada paylaşayım.
    Bizim burda beklentilerimiz
    Şirketin neden internet sitesi yok
    Printaşın bağımsız denetimi neden yapılmıyor
    Şirketin blançoları iştirakleri yok
    Şirketin ortaklık bilgileri yok
    İzahnameyi nezaman hazırlamayı düşünüyorlar
    Borsaya dönmeye niyeti yoksa şirketi neden tasfiye etmiyor.
    Tasfiye için genelkurul kararı almayı düşünüyormu
    Tasfiye düşünüyorsa tasfiye blançosunu ne zaman hazırlatacak
    Soru çok bu sorulara cevap verecek başkan ortada yok aracıda zaten içsel bilgilere sahipse spknın onayı olmadan açıklama yapması suç açıklama yapacak olasa bile dönüp dolaşacağı yer SPK .

6.  Alıntı Originally Posted by şafk Yazıyı Oku
    Genelde borsa işini sorduğumda onur kardeşim hep maddiyatı bahane ediyor diyordu konuştuğum kişi ali bey için sen bu borsaya açılmak için maddiyat nerelere lazım onu da paylaşırsan öğrenmiş oluruz.
    Borsaya açılmak yazmışsın konu halka arz (açılıyormuş) oluyormuş gibi algılanabilir biz halka açık şirket olduğumuz için bağımsız denetim şirketinin ücreti maliyet olabilir mkk kuruluşunu aradığımda BIST üyelikişlemlerinden bahsediyor bu nedemek dediğimde çbs printaş zaten bizim üyemiz kurul kaydında üyemiz olan bir şirket demişlerdi benmi yanlış algılıyorum BIST aslında ortaklık yapısında bir değişiklikmi var onu kast etti diye düşünmüşümdür bu konuda printaşın ortaklık yapısın değişmiş olabileceğini gündeme getirebilir. Maddiyatın içeriğinde kurumsal bir yapı olan printaşın malvarlığının hukuki ve mali işler için yeterlidir Ali bey yönetim kurulu başkanı olarak şirketin varlığını şirket adına kullanabilir Alibeyin parası kendisinin printaşın parası şirketin ortaklarınındır şirketin parasını en iyi şekilde kullanmaya yetkili Ali beydir. Ali bey genelkurul bile yapmadı yönetim kurulunun yetki süresi doldu neden genelkurulu toplayıp yasal süreci işletmek varken bu durumdayız bilmiyorum Alibey SPK yı bekliyebilir peki SPK neyi bekliyor bu şirket SPK nın görev ve yetki alanında takibinde.

7.  Alıntı Originally Posted by 2onur2= Yazıyı Oku
    Bizim burda beklentilerimiz
    Şirketin neden internet sitesi yok
    Printaşın bağımsız denetimi neden yapılmıyor
    Şirketin blançoları iştirakleri yok
    Şirketin ortaklık bilgileri yok
    İzahnameyi nezaman hazırlamayı düşünüyorlar
    Borsaya dönmeye niyeti yoksa şirketi neden tasfiye etmiyor.
    Tasfiye için genelkurul kararı almayı düşünüyormu
    Tasfiye düşünüyorsa tasfiye blançosunu ne zaman hazırlatacak
    Soru çok bu sorulara cevap verecek başkan ortada yok aracıda zaten içsel bilgilere sahipse spknın onayı olmadan açıklama yapması suç açıklama yapacak olasa bile dönüp dolaşacağı yer SPK .
    Tamamdır onur kardeşim sağ olasın ben toparlar yolların net lik kazandıracak beş alt soru

8.  Alıntı Originally Posted by şafk Yazıyı Oku
    Bir de şunu belirteyim konuştuğum insan istese benin derdim değil der ve hiç cevap bile vermez ondandır ki ben bilgiyi ondan alıyorum oda başkandan aldığı bilgiyi beninle paylaşır paylaşmaz buraya yazıyorum hiç bir art niyete taşımadan tamamen insaniyet namına

31 .10.2019 genelkurulda Ali bey Ocak Şubat olmazsa Mart'ta tamam nisana kalmaz demişti bu mart hangi yıl için geçerli yaşlar malum sıkıntılar yüksek yüksek geliyor umarım kimse rahmetli aydın bey gibi sıkıntılarımızı toprağa havale etmeden dünya gözüyle azmış çokmuş demeden hakkımız olan bize adaletli bir şekilde dağıtılır.
    Sorumlu olanlar her kimse makam mevki ayırmadan görevini yapsın isteğimiz bu.

Sayfa 1052/1068 İlkİlk ... 5255295210021042105010511052105310541062 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •