Sayfa 1054/1252 İlkİlk ... 545549541004104410521053105410551056106411041154 ... SonSon
Arama sonucu : 10014 madde; 8,425 - 8,432 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

2. Dolar 7 görür mü tekrardan şuan 6.61 yorumlarız nedir?

3. Birileri yoktan var eder,
    yaratıcı liderdir.

birileri gelir var olanı yok eder,
    müsrif, kendine lider dedirtir.
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

4.  Alıntı Originally Posted by Ahme Yazıyı Oku
    Dolar 7 görür mü tekrardan şuan 6.61 yorumlarız nedir?
    6.83 ten 5k aldım dayanamadım ahme

yatırım tavsiyesi değildir

5.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku

sn Bahri gerçek den çok cesaretli hareketler bunlar,
    inşallah kazanç sağlarsın
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

6.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku

Bende döviz yatırımı çok paniğe kapılıp almıyorum. Sen bilirsin alacağın satacağın yeri. Hayırlı olsun

Alıntı Originally Posted by Omega0607 Yazıyı Oku
    İyice paranoya oldu millet ...Yaw bu kadar korkmayın .Ruslar Ukraynadaki birkaç yeri işgal etti kaç gün savaş vs oldu ama bu kadar panik olmamıştır orda .
    Devlet hesaplara el mi koyacak ,tarihde olmayan şeyler bunlar .Arjantinde bile olmadı .

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Ukrayna 2009 devalüasyonu sırasında bile sermaye kontrolü uyguladı. Hesaplardaki paralarını çekemedi mudiler. Tahminle olmaz bu işler. Türkiye cds leri de millet paranoyak olduğu için bu seviyede zaten.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by trion Yazıyı Oku
    Bu hafta bir banka şubesinde idim MT isimi yaparken bir telefon geldi 8 milyon TL için oran sordu 22.50 verebilirim dedi ...bu yazıyı yazan yazar haralde tahvil bono faizini ya da özel sektör tahvil faizlerini mevduat oranı sanıyor
    Verilen linkteki yazıyı okuma zahmetinde bulunsaydın açıklamanın ''kottan'' olmadığını anlardın ,mevduat faizleri için resmi açıklamaymış
    Üstelik geçen aya ait veriler.Ben ancak bu ay sonu o orana ulaşabildim.Demek ki büyük parası olan adamın aldığı oran benim aldığımın da üzerinde bir yerlerde.8M param olacak ta 22.50 ye tamam diyeceğim anlaşılan o kişi piyasa araştırması yapmadan körü körüne aynı bankayla çalışıyor ne verirlerse tamam diyor.
    Gerçi 3 günde $/tl %10 yaparak alınan faizi de *** etti o ayrı.
    Basiretsiz ,liyakatsiz yöneticilerin elinde oyuncak olduk.Bugünlerin gelebileceğini düşündüğümüz halde son anda bir şeyler yaparlar diyerek tl de kalmakla en büyük hatayı yaptık gerisi boş.

Sayfa 1054/1252 İlkİlk ... 545549541004104410521053105410551056106411041154 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •