Sayfa 1049/1252 İlkİlk ... 49549949999103910471048104910501051105910991149 ... SonSon
Arama sonucu : 10014 madde; 8,385 - 8,392 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Jordan Yazıyı Oku
    Çok Büyük kısmı yurtdışında, kalanı da kiralık kasa ve yastıkaltı. Banka soyulursa kiralık kasa riskli ama batarsa sorun olmayacağını umuyorum. Zaten riski azaltmak için bu kadar dağıttım. Sermaye kontrolu olsa dahi kiralık kasalara sıra gelmez diye düşünüyorum. Maalesef ülkemizde herşey riskli şu anda
    İyice paranoya oldu millet ...Yaw bu kadar korkmayın .Ruslar Ukraynadaki birkaç yeri işgal etti kaç gün savaş vs oldu ama bu kadar panik olmamıştır orda .
    Devlet hesaplara el mi koyacak ,tarihde olmayan şeyler bunlar .Arjantinde bile olmadı .

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by strongarm Yazıyı Oku
    5M $ dan sonra isviçre bankalarıda uzaktan açıyor hele bol sıfırlı paranız varsa onlar ayağınıza geliyor.para her kapıyı açar
    1 yıl önce Ak Yatırım'dan yabancı piyasalarda işlem yapmak için hesap açtırmıştım. 100bin TL karşılığı hisse ve fonlar almıştım NASDAQ ve NYSE'den. Citigroup tutuyordu varlıkları. Bizdeki 100.000 TL TMSF garantisi gibi ABD'de de 250.000 USD SIPC garantisi vardı. Koyayım dursun orada demiştim uygun hisseleri ve fonları da belirlemiştim ama sonra ABD borsaları balon patlayacak şu bu söylemlerden çektim parayı mevduata yatırdım. Şimdiye 2 kattan fazla değerlenmiş olacaktı. Ucu bucağı belirsiz yatırımlarda içim rahat etmiyor ama içimi rahat ettirecek yatırımlarda da devlet söğüşleyince başladığım yere geri döndüm yine.

Geçen bir arkadaş yazmıştı. Çok biliyor geçiniyoruz bir sürü araştırıyoruz ince eleyip sık dokuyoruz ama düz mantıkla doları yastık altı yapan en çok kazanan oldu.

5M$ yok ama birkaç yüz bin lira karşılığı dolar ve euro için TMSF gibi devlet güvencesi olan bir ülkede güvenilir bir yabancı banka varsa tercihen Avrupa'da ben kalkıp gidip hesap açtırmayı düşünürüm. Birkaç yıl sonra mülteci olursak gittiğimiz yerde paramız olsun biraz.

Alıntı Originally Posted by GE90 Yazıyı Oku
    1 yıl önce Ak Yatırım'dan yabancı piyasalarda işlem yapmak için hesap açtırmıştım. 100bin TL karşılığı hisse ve fonlar almıştım NASDAQ ve NYSE'den. Citigroup tutuyordu varlıkları. Bizdeki 100.000 TL TMSF garantisi gibi ABD'de de 250.000 USD SIPC garantisi vardı. Koyayım dursun orada demiştim uygun hisseleri ve fonları da belirlemiştim ama sonra ABD borsaları balon patlayacak şu bu söylemlerden çektim parayı mevduata yatırdım. Şimdiye 2 kattan fazla değerlenmiş olacaktı. Ucu bucağı belirsiz yatırımlarda içim rahat etmiyor ama içimi rahat ettirecek yatırımlarda da devlet söğüşleyince başladığım yere geri döndüm yine.

Geçen bir arkadaş yazmıştı. Çok biliyor geçiniyoruz bir sürü araştırıyoruz ince eleyip sık dokuyoruz ama düz mantıkla doları yastık altı yapan en çok kazanan oldu.

5M$ yok ama birkaç yüz bin lira karşılığı dolar ve euro için TMSF gibi devlet güvencesi olan bir ülkede güvenilir bir yabancı banka varsa tercihen Avrupa'da ben kalkıp gidip hesap açtırmayı düşünürüm. Birkaç yıl sonra mülteci olursak gittiğimiz yerde paramız olsun biraz.
    esas benim gibi vadeli dolar yapanlar parayı katladı. kambiyo karı yetmezmiş gibi üstüne bonus %5 faiz.win-win. ( büyük oranı 3,55 maliyet), bir kısmı 3,4x-3,5x maliyet. bu yıl içinde diplerden alım(4,02-4,22-4,75) . kazan kazan bitmiyor.

4. Ekstre koy dediler koyamıyor .Şu herifdeki egoya bak ya..Hala şu kadar kazandım bu kadar kazandım .
    Kazandığı para eminim benim bir tatilde yediğim parayı geçmez ama burda hava bastırmayın konuşturmayın böyle ezik tipleri ..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alıntı Originally Posted by GE90 Yazıyı Oku

İsviçre , isveç , Londra merkezli FX v/ yatırım bankalarında pasaportla hesap açılıyordu ...Oraya gitmenize de gerek yoktu...Şimdi nasıl bilemiyorum....

Alıntı Originally Posted by strongarm Yazıyı Oku
    esas benim gibi vadeli dolar yapanlar parayı katladı. kambiyo karı yetmezmiş gibi üstüne bonus %5 faiz.win-win. ( büyük oranı 3,55 maliyet), bir kısmı 3,4x-3,5x maliyet. bu yıl içinde diplerden alım(4,02-4,22-4,75) . kazan kazan bitmiyor.
    Power bildiğim kadarı ile sizde Bitcoin mi vardı,Ripple miydi neydi,nasıl durumlar?

Alıntı Originally Posted by Jordan Yazıyı Oku
    Çok Büyük kısmı yurtdışında, kalanı da kiralık kasa ve yastıkaltı. Banka soyulursa kiralık kasa riskli ama batarsa sorun olmayacağını umuyorum. Zaten riski azaltmak için bu kadar dağıttım. Sermaye kontrolu olsa dahi kiralık kasalara sıra gelmez diye düşünüyorum. Maalesef ülkemizde herşey riskli şu anda
    Baba parası olmadığı nasılda belli.
    Korkma git sağlam hisse senedi al.

Birisi yazmış falan falan şeyler Arjantinde bile olmamış diye de herhalde doğum tarihi 2002 den sonra olsa gerek Arjantinde neler olmuş bilmiyor bu kişi. Bakın tarih 2002 Arjantinde neler olmuş kısa iki haber küpürü aşağıda ...

http://arsiv.ntv.com.tr/news/133845.asp

http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/a...el-koydu-41484

Sayfa 1049/1252 İlkİlk ... 49549949999103910471048104910501051105910991149 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •