Son 3 hafta içerisinde yaptýðým hesaba göre döviz alsaydým 175K, þu halde bile borsada garanti bankasý alsaydým 50K artýda olacaktým mevduata göre
Biz mevduatçýlarý çatýr çatýr ayakta ......
Son 3 hafta içerisinde yaptýðým hesaba göre döviz alsaydým 175K, þu halde bile borsada garanti bankasý alsaydým 50K artýda olacaktým mevduata göre
Biz mevduatçýlarý çatýr çatýr ayakta ......
Is artik faiz artirmakla cozulmez. Risk primi sanki kriz oluyormuscasina yukseliyor. 1000 baz alti faiz artisi zaten ise yaramaz. Enflasyon sene sonu 20 ustu hatta 25 ustu gelecek. Acý recete kesilmezse (ekonomik kuculmeye gidilmezse) dis siyaset duzeltilmezse, imf ile bir an once masaya oturulmazsa bu isin sonu facia. Sallanan sirketler batmasin diye ulkenin ekonomik bunalima suruklenmesine izin verilecek anlasilan. Yazik.
Asgari ücretin dolar karþýlýðý 288 dolar Euro karþýlýðý 250 Euro
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Powerpc'nin ne kadar haklý olduðu ortaya çýktý.
TL. ve Mevdauat faizleri Dolar karþýsýnda çöp oldu.
Kendisinden " TL. ve Falz " öngörüsünü almak isterdik.
Sabahtýr dolar almak istiyorum ama bir türlü cesaret edemiyorum. Þimdi aniden bir mahkeme kurulur takkada Papazý býraktýk der. Gerçekten hükümet çok kestirilemez oldu. Hatta gece yükseleceðine %99 ihtimal veriyorum ama belli olmaz adamlar çýlgýn gece bile mahkemeyi kurabilirler. Elimdekiyle kalakalýrým. Aracý kuruluþu aradým bugün bu dolara stop-loss falan koyamazmýyýz diye. Spot da yok future da var dedi. O future olayýna da benim kafam basmadý. Stop-loss olsa yine girilir ama bu þekilde ekrandan ayrýlýp tuvalete gitsem dönüþte ne olacaðý belli olmaz
enflasyon 40
2 yýllýk tahvil gösterge faizi 48
bist=1 dolar
dolar 7.xxx
mevduat faizi 46
beklentileriniz içersine girebilir....
Türkiye'de temel problem þu : bilgili olanlarýn yetkisi yok , yetkisi olanlarýnda bilgisi yok.
Kesinlikle katýlýyorum
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri