Sayfa 106/712 İlkİlk ... 65696104105106107108116156206606 ... SonSon
Arama sonucu : 5695 madde; 841 - 848 arası.

Konu: MAKTK - Makina Takım

1.  Alıntı Originally Posted by elite1 Yazıyı Oku
    Yayın gerilmesi iyi. Ama ne tarafa nişan alacağı daha önemli.[emoji23][emoji23][emoji23]
    Eğer bu ayakları malum lotları biz ky lerden almaya çalışıyor ise ayağına dolanır. Sabırla bekleme niyetindeyim.

Yatırım tavsiyesi değildir!
    Hikaye önemli. goody de hisselerimim vardı şu bedelsiz öncesi. hikaye etrafta dolanıyordu. alım yaptım ve sabırla bekledim. 1 seneden az bir vakit bekledim ve bana %100 kazandırdı. Senelik vadeli hesaptan alacağımı karşılaştırırsam çok çok büyük getiri. bunda da bir hikaye var diyorlar. bize düşen beklemek.

2.  Alıntı Originally Posted by capricornson Yazıyı Oku
    Bu endekste yuh yani hiç kıpırdamaya niyeti yok. Kendince bi direnç oluşturdu 2,20 yi orayı aşamıyorum ayağı yapıyor.
    O da haklı. 2,20 altında toplayabildiği kadar toplamak istiyor. Onu suçlayamam.

3.  Alıntı Originally Posted by elite1 Yazıyı Oku
    O da haklı. 2,20 altında toplayabildiği kadar toplamak istiyor. Onu suçlayamam.

Endeksin çıkışına ayak uydurup diğer hisseler giderken bu hissenin yerinde sayması insanın zoruna gidiyor

4.  Alıntı Originally Posted by capricornson Yazıyı Oku
    Endeksin çıkışına ayak uydurup diğer hisseler giderken bu hissenin yerinde sayması insanın zoruna gidiyor
    Haklısın. Bunun da ayrı bir artı getiri beklentisi olacaktır[emoji23][emoji23][emoji23]
    Elalem giderken biz bekliyorsak bu sabırla doğru orantılı artı getiri beklentimize cevap bulacakmıyız acaba.

5. Hdfgs diye bir hissem vardı sanırım 10 günden fazla bekledim 148 sattım lanet olsun dedim sonra 220 leri gecti kafayı yedim darısı bunda başımıza diyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7. Küçükler büyüklerin 10 günde aldığı yolu 1 günde alır. Yeterki endeks olumsuz olmasın. Endeks hareketinin kalıcılığına bakarak hareket ediyorlar. Bizimkide onlara kanip hissemizi satmamizi bekliyor heralde.

Le X620 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by ragazzo Yazıyı Oku

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Abi bu foreks mobil in takasi mi eger dogruysa iyiye gidiyo diyebilirim ama mumkunse bi kisi daha atabilirse takasi cunku foreks bazen sapitiuor

Sayfa 106/712 İlkİlk ... 65696104105106107108116156206606 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •