Sayfa 106/1223 İlkİlk ... 656961041051061071081161562066061106 ... SonSon
Arama sonucu : 9779 madde; 841 - 848 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

1. Aljntı yapmadan bir soru soracağım. Kurtuluş savaşımızda kaç insan asker kaçağı olarak tanımlanım öldürüldü?
    Yargılanıp idam edilenler kaç kiş yargılanmayıp idam edilenler kaç kişi?
    Bu soru yerine gitmiştşr umarım..
    Kurtuluş savaşımız sırasında istisnasız hefkesin savaştığını mı düşünüyoruz. Yunan sakaryaya geldiğin de Türk ordusu geri çekilşrken köylerdeki buğdayları yakıp kuyuları doldurduğunda köylüler Neler söyledi neler yaptı.. bilenimiz var mı?

Ya da Demircili Mehmet efe Aydından trenle gidip Denizliyi basıp eşrafı neden çukura doldurup kesti?
    Eşraf burada direniş olursa yunan buraya da gelir burada kuvvacı istemiyoruz diyerek demircilinin baş zeybeğini öldürdüğü için olabilir mi?

Bakın bunu bilmiyorum ama.. kim bilir o tarihte istanbul un satılmış medyası demircili için neler yazmıştır gerçektenöğrenmeyi istiyorum..

Diyeceğim odur ki tüm savaşlar pistir insanların eline kan bulaşır..

2. Şimdi de kifayetsiz muhterisin tarih anElizlerine gelelim.

3.  Alıntı Originally Posted by iki gozum Yazıyı Oku
    Dinde zorlama yoktur.
    Tebliğini yaparsın inanan inanır inanmayan inanam
    Siz sorguluyorsunuz ve dolayısı ile zorlama oluyor.
    Kimsenin alnına silah dayamıyoruz ki sadece konuşuyoruz, haddimiz de değil,kimsenin kalbini de açıp içini göremeyiz .İman zorla olabilecek bir şey değildir vesselam.

Bir kişinin imanına vesile olmak, üzerine güneşin doğup battığı her şeyden daha hayırlıdır.

Alıntı Originally Posted by kitapci0 Yazıyı Oku
    Kimsenin alnına silah dayamıyoruz ki sadece konuşuyoruz, haddimiz de değil,kimsenin kalbini de açıp içini göremeyiz bu zorla olabilecek bir şey değildir vesselam.

Bir kişinin imanına vesile olmak, üzerine güneşin doğup battığı herşeyden daha hayırlıdır.
    sn RONİN 53 yaşında okumuş yazmış biri, mesleği hukukçu.
    1 kere söylersin cevabına saygı duyarsın.
    9 yaşında kuran kursu talebesi değil.
    Türkçeyi biliyor ne dendiğini anlıyor neyi tartışıyoruz?
    Son düzenleme : iki gozum; 27-06-2018 saat: 04:01.

HDP ye neden oy verdin gibi saçma sorularda sormayın.
    Oy pusulalarında partinin seçimlere katılmasına devlet onay vermiş pusulaya koymuş neden bu partiye oy verdin diye sorgulamak hem saçmalık hemde suçtur.

6.  Alıntı Originally Posted by iki gozum Yazıyı Oku
    sn RONİN 53 yaşında okumuş yazmış biri mesleği hukukçu.
    1 kere söylersin cevabına saygı duyarsın.
    9 yaşında kuran kursu talebesi değil.
    Türkçeyi biliyor ne dendiğini anlıyor neyi tartışıyoruz?
    ikilemde olduğu içindir ısrarım, gece bilgisayarı kapatıp yapayalnız kaldığında sorguluyordur kendisini ,yaşını bilmiyordum yaşıtmışız...

Alıntı Originally Posted by kitapci0 Yazıyı Oku
    ikilemde olduğu içindir ısrarım, gece bilgisayarı kapatıp yapayalnız kaldığında sorguluyordur kendisini ,yaşını bilmiyordum yaşıtmışız...

Ataistlerden de çok iyi insanlar olabileceğini düşünüp saygı duyulmalı.
    Onlar böyle inanıyorsa saygı duymak gerekli.

8.  Alıntı Originally Posted by iki gozum Yazıyı Oku

Ataistlerden de çok iyi insanlar olabileceğini düşünüp saygı duyulmalı.
    Onlar böyle düşünüyorsa saygı duymak gerektiğine inanıyorum.
    Şunu itiraf edeyim ben ya dünyanın en kötü en ahlaksız insanıyım yada salağım, bu dünya da yaşadıklarımın hesabını vereceğime inanmıyorsam, neden iyi insan olayım ki, nefse hoş gelen her güzel şey yasak.... tövbe tövbe

Sayfa 106/1223 İlkİlk ... 656961041051061071081161562066061106 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •