Faizler artti mi bakamadim arkadaslar gunceline 1.5 artis haberi var dedi birisi atmasyon mu haberlerde gecmis
Faizler artti mi bakamadim arkadaslar gunceline 1.5 artis haberi var dedi birisi atmasyon mu haberlerde gecmis
Dövizin tepe noktasını bulduğunu ve artık dönme vaktinin geldiğini anlamak için şu anda yaprak kıpırdamayan konut sektörünün aniden canlandığını görmek gerek. İnsanlar sattığı evi, arsayı dövize çevirmiş ve benzer gayrimenkulü %25 daha ucuza almak için fırsat kolluyorlar. %25 dövizden %25 den düşen fiyattan %50 kazanç güzel duruyor.
Yabancinin olmadığı hisselere geçiş yapılabilir
Yatirim tavsiyesi icermemektedir. Her yatirim karari duyumlarla degil sahsi arastirmalar ile alinmalidir.
2018 başlarında hem siyasi hem de ekonomik tartışmaların yoğunlaştığı zaman; belli şura mensupları bu durumları konuşarak birbirlerini uyarmış ve ellerindeki yatırımlık gayrimenkul - motorlu taşıt vb. satarak döviz trade etmeye başlarlar. Sonuçta 5 li rakamlardan topladıkları dolarlar karşısında örneğin 400 bine sattığı daire şu anda 320 binlerdedir. Şimdi bu kişi / kişiler tatlı kazanç sağlamıştır diyorum. Elbette bu rüzgarı / öngörüyü yakalamak herkese nasip olmamıştır.
Şimdi dolarları 6,80 lerden satarak, konut veya arsaya yatırmaya başlayacaklarını düşünüyorum.Yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri