Sayfa 106/1000 İlkİlk ... 65696104105106107108116156206606 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 841 - 848 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz - I

1. Faizler artti mi bakamadim arkadaslar gunceline 1.5 artis haberi var dedi birisi atmasyon mu haberlerde gecmis

2.  Alıntı Originally Posted by jmk99 Yazıyı Oku
    Brüt takas gibi bir şey.
    Selamlar.
    Bir şeyi düzeltmem gerekli Usd yazdım ancak 100.000 Usd ve muadili alım için geçerli durum. Yani bu tutara denk gelen diğer döviz cinsleri de hesaba dahil edilecek. Aşım halinde o gün alım yapılan tüm döviz cinsleri blokeye alınır.

3. Dövizin tepe noktasını bulduğunu ve artık dönme vaktinin geldiğini anlamak için şu anda yaprak kıpırdamayan konut sektörünün aniden canlandığını görmek gerek. İnsanlar sattığı evi, arsayı dövize çevirmiş ve benzer gayrimenkulü %25 daha ucuza almak için fırsat kolluyorlar. %25 dövizden %25 den düşen fiyattan %50 kazanç güzel duruyor.

4. Yabancinin olmadığı hisselere geçiş yapılabilir
    Yatirim tavsiyesi icermemektedir. Her yatirim karari duyumlarla degil sahsi arastirmalar ile alinmalidir.

5.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    O yillarda pek kankalardı, sonra ne oldu bilemem.

Reyis, Kral Fahdin elini tutuyordu filan.
    Omo mu yoksa bunlar yaww.

6.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Dövizin tepe noktasını bulduğunu ve artık dönme vaktinin geldiğini anlamak için şu anda yaprak kıpırdamayan konut sektörünün aniden canlandığını görmek gerek. İnsanlar sattığı evi, arsayı dövize çevirmiş ve benzer gayrimenkulü %25 daha ucuza almak için fırsat kolluyorlar. %25 dövizden %25 den düşen fiyattan %50 kazanç güzel duruyor.
    Yaptığınız önermede satıcıların elde ettikleri gelir ile ne yapacaklarını düşünmektesiniz. Sizce %25 ıskontolu konut satanların nakite ulaşma çabası hangi sebepten kaynaklanmakta, düşüncenize koymet verdiğim için soruyorum, sakın yanlış anlamayınız

7.  Alıntı Originally Posted by things Yazıyı Oku
    Yaptığınız önermede satıcıların elde ettikleri gelir ile ne yapacaklarını düşünmektesiniz. Sizce %25 ıskontolu konut satanların nakite ulaşma çabası hangi sebepten kaynaklanmakta, düşüncenize koymet verdiğim için soruyorum, sakın yanlış anlamayınız
    2018 başlarında hem siyasi hem de ekonomik tartışmaların yoğunlaştığı zaman; belli şura mensupları bu durumları konuşarak birbirlerini uyarmış ve ellerindeki yatırımlık gayrimenkul - motorlu taşıt vb. satarak döviz trade etmeye başlarlar. Sonuçta 5 li rakamlardan topladıkları dolarlar karşısında örneğin 400 bine sattığı daire şu anda 320 binlerdedir. Şimdi bu kişi / kişiler tatlı kazanç sağlamıştır diyorum. Elbette bu rüzgarı / öngörüyü yakalamak herkese nasip olmamıştır.

Şimdi dolarları 6,80 lerden satarak, konut veya arsaya yatırmaya başlayacaklarını düşünüyorum.Yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by jmk99 Yazıyı Oku
    Merhaba,
    Hocam rakam gün içi toplam mı?
    Yoksa emir bazlı mı?
    Eğer gün içi toplamsa yabancı buna çok kötü bakar.
    Eğer emir bazlı ise 100K üzeri emirler tamamen gözükür.
    Ben bir sonraki adımda kambiyo sermaye kazancı alış-satış vergisi ve iadesi bekliyorum.
    Selamlar.
    gün içi toplamda ama alacağın kurumlar konusunda bi bilgim yok birindden aldığın ötekinden gözükürmü döviz burolarından aldıkların ne olacak bide neden sadece doalr euro alsam aynmı sorun olacak mı aklımda deli sorular
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 106/1000 İlkİlk ... 65696104105106107108116156206606 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •