Sayfa 106/1000 İlkİlk ... 65696104105106107108116156206606 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 841 - 848 arası.

Konu: Viop LX

1.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    yahu bazıları adam konuşup ciddi ve doğru bir şeyler söyleyecek diye saatler önceden yerini alıyor
    22 yılda hiç bir şey öğrenemediysen, mabut bana bu kadar vermiş deyip kaderine razı olacaksın..

Başlığın yazısı olmaya aday bir tespit

2.  Alıntı Originally Posted by Underground Yazıyı Oku
    Sorumlu çok hocam, Miçotakis sorumlu, Sisi sorumlu, Rahip Brunson sorumlu, İsveç'in Nato üyeye olması sorumlu, Eyt sorumlu, Dıjjj güçlerin hepppsi sorumlu... Bizimki sütten çıkmış ak kaşık, zerre vebali yok...
    Hans, Coni, Toni, Herkel sorumlu değil mi tüm olan bitenden kafam karıştı?
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    vade sonunda 3 lü çete shortlarını kapatamamış olursa ne olacak? böyle birşey daha dönce yaşandı sanırım
    Manuel kapatmazsa Otomatik kapanma olur! çoğunlukla pozisyonlarının büyük bir kısmını vade sonuna doğru Manuel kapatmaya başlarlar ve diğer vadeye pozisyon taşıma yaparlar!

4.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    1967'de 6 gün savaşında ne oldu bir okuyun,
    3 güçlü arap devleti bilfiil, 6 arap devleti yandan bop yaparak savaşa katıldı suudlar, fas,cezayir dahil
    6 gün dayanamadılar başrolde de mısır, suriye vardı, adamlar patiska bezi gibi yaptı hepsini..
    Mısırın hava kuvvetlerini daha pistteyken imha etmişti sonrasında mısır ordusunu resmen yok etmişlerdi. Savaşın sonunda Kudüsü tamamen almışlardı.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

9997-9919 bloğu çalışır mı izleyelim..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

Deli hala veriyor. net poz ne biçim aşağı geldi.
    x100 8905'e bir değdirecek. İnşallah tutar.
    Açtığım pozlar beni bağlar, benim aklım bana ancak yetiyor.

7. Bir kere olsun hayrına konuş da borsa düşmesin aga.... Ne zaman konuşsa aşağıdayız..

8. Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 106/1000 İlkİlk ... 65696104105106107108116156206606 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •