Sayfa 1063/1223 İlkİlk ... 635639631013105310611062106310641065107311131163 ... SonSon
Arama sonucu : 9779 madde; 8,497 - 8,504 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

Alıntı Originally Posted by Sercanhan Yazıyı Oku
    Hadi dedik traktörde satışlar nanay oradan ne kadar zarar etsemde üzülmem Tofaşta karlılık devam edip kağıda basınca Ford u da fezaya çıkarınca Bi gece kafa güzel sövmüşüm.. Dolar dua edelim 6 7,5 arası tepe oluşumu yapsın.. Yoksa 2 gün 40 derece sıcakta pirinç yağ kuyruğunda bekleriz.. Her gün Bi mütehait yemek yardımı yapar..... sonra yazık bu ülkeye şu ülkede müteaitlere yapılan destek çiftçiye yapılsaydı Hollanda dan güçlü olurduk
    Anladım..
    Mute'ahhidleri bi poh yardım bilmez bunnarın anca milletin orasına burasına style bunnarın derdi malesef, halle$cez..

2.  Alıntı Originally Posted by ConSenSus SenSor Yazıyı Oku
    Helal.. )
    DoW patlayınca görcez esas bunnarın erkenimtrak yerel seçim piyaSA maceralarını..
    Şöyle bir tweetim var üstad, xu030 için.
    https://mobile.twitter.com/EgeSonmz/...09614627209217

Eylül Ekim ve Aralık vade kümülatif USDTRY pastası.

MB her vadenin short tarafını bloke etmiş. Bu shortlar 31 Ağustos'tan itibaren 5 iş günü içinde açıldı.

Günlük pastayı vermedim ama bugünkü pastada Eylül ve Ekim'de işlemi yok, sadece Aralık ayında 11 bin lot short açmış.

3 vadede 350.000 lot x 670 TL (teminat) = 234.5 MİLYON TL.= 35 MİLYON DOLAR.

Bu kadar cüzi bir para ile, fiyatı Londra'da belirlenen bir kurun fiyatı nereye kadar değiştirilebilir?

1/10 kaldıraçlı BIST VIOP dolar piyasası, 1/100 kaldıraçlı (yerine göre 1/1000) forex piyasasını dövebilir mi?

Bir malın spot fiyatını, aynı malın türev fiyatı belirleyebilir mi?

MB faiz artıramayacağını biliyor da piyasalarda algı operasyonu mu yapıyor?

Faiz artırmayınca doların yükselişini kim durduracak?

itibar ne olacak? Ülkenin para biriminin namusunu merkez korumazsa kim koruyacak?

Filmin yeni bölümü haftaya vizyona giriyor.
    DUHUL : 1999

4.  Alıntı Originally Posted by ConSenSus SenSor Yazıyı Oku
    Anladım..
    Mute'ahhidleri bi poh yardım bilmez bunnarın anca milletin orasına burasına style bunnarın derdi malesef, halle$cez..
    Geçen burda Bi üstad demişti 50 lik evi 500 e satan müteaitler sonra onları dolara çevirenler bu işten karlı çıkanlar.. Kendi insanına müşteri gözüyle bakan Bi zihniyetten ötesi beklenmemeliydi
    ADEL/TTRAK/ÇİMSA/TOFAŞ/AKSA/BRSAN/PETUN/INDES. /BRİSA/ARÇELİK/EREĞLİ/TÜPRAŞ/FORD OTOSAN/SODA

5.  Alıntı Originally Posted by mohikan Yazıyı Oku
    Eylül Ekim ve Aralık vade kümülatif USDTRY pastası.

MB her vadenin short tarafını bloke etmiş. Bu shortlar 31 Ağustos'tan itibaren 5 iş günü içinde açıldı.

Günlük pastayı vermedim ama bugünkü pastada Eylül ve Ekim'de işlemi yok, sadece Aralık ayında 11 bin lot short açmış.

3 vadede 350.000 lot x 670 TL (teminat) = 234.5 MİLYON TL.= 35 MİLYON DOLAR.

Bu kadar cüzi bir para ile, fiyatı Londra'da belirlenen bir kurun fiyatı nereye kadar değiştirilebilir?

1/10 kaldıraçlı BIST VIOP dolar piyasası, 1/100 kaldıraçlı (yerine göre 1/1000) forex piyasasını dövebilir mi?

Bir malın spot fiyatını, aynı malın türev fiyatı belirleyebilir mi?

MB faiz artıramayacağını biliyor da piyasalarda algı operasyonu mu yapıyor?

Faiz artırmayınca doların yükselişini kim durduracak?

itibar ne olacak? Ülkenin para biriminin namusunu merkez korumazsa kim koruyacak?

Filmin yeni bölümü haftaya vizyona giriyor.
    2 amacı var.. Psikolojik etki yaratarak kitlesel paniği engellemek. Diğeri makasla oynayarak geleni gideni shortu longu çarpmak.. Kimse dikkat etmedi berat londroya gidip geldiğinden beri biraz da parittenin etkisi ile dolarda dalga boyu küçüldü..
    ADEL/TTRAK/ÇİMSA/TOFAŞ/AKSA/BRSAN/PETUN/INDES. /BRİSA/ARÇELİK/EREĞLİ/TÜPRAŞ/FORD OTOSAN/SODA

Alıntı Originally Posted by berryforeva Yazıyı Oku
    En son hatırladığım Dax ın kıramadığı bir bölge vardı orayı aşşağıya kırmış şu rakama göre.
    Tr piyasasının başına bir Avrupa ve Abd serüveni çıkabilir.
    DAX bana göre 13.600 ile zirvesini yaptı.

2009 dibinden başlayan 24 dalgalık trend bitti.

Artık ayı piyasasının eşiğindedir.

Teknik konu olduğu için diğer topiğe yazmıştım.

Buraya da alayım şu sayımları.

Alıntı Originally Posted by mohikan Yazıyı Oku
    Amerikan borsaları uzatmaları oynuyor.

DOW'da yeni zirve beklemiyorum.

S&P'nin de 30 bini göremeyeceğini düşünüyorum.

Neden böyle?

Çünkü büyük ABD hisselerinde sona gelindi.

DOW'u sürükleyen hisselerden JP MORGAN'da 2009'da başlayan yükseliş trendi bitti,119.33 ile zirve görüldü

G.ELEKTRİK, DEUTSCHE ise çoklu yeni diplere doğru yolculuğa çıktı.

Alıntı Originally Posted by mohikan Yazıyı Oku
    NASDAQ'ın ve aynı zamanda dünyanın en büyük 2 şirketini veriyorum.

APPLE...

ORTA VADE HAFTALIK grafikte 2016 dibi 90 dolardan başlayan 6 dalgalık trend 230 dolar ile bitti.

Artık ayı piyasasına girecektir.

AMAZON...

UZUN VADE AYLIK GRAFİK.

9 dalgalık çok uzun vadeli bir trend 2050 USD ile bitti.

GÜNLÜK grafiği etiketlemek mümkün değil o yüzden vermedim ama 90'lı yıllardan başlayan tam 71 dalgalık çok uzun bir trendin sonuna gelindi.

Uzun bir AYI piyasasına gireceğini düşünüyorum.

8.  Alıntı Originally Posted by ConSenSus SenSor Yazıyı Oku
    Tevazun yeter, *Bozkurt bayımız misali..
    Neyin kalorifericisiymişin ki bre gönüllerimizin reaktörcüsüsün sen resmen bayım..)
    Davranışlarim Doğal amacım geçmişte bilinçsizce işlem yapıp kendime verdiğim zararlari hatırladıkca acaba benim düştüğüm duruma bir baska vatandaşın aynı hezimete ugramadan yardımcı olmak desem...

Sayfa 1063/1223 İlkİlk ... 635639631013105310611062106310641065107311131163 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •