Sayfa 1062/1223 İlkİlk ... 625629621012105210601061106210631064107211121162 ... SonSon
Arama sonucu : 9779 madde; 8,489 - 8,496 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

1.  Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Caho ya topluca girdi millet neydi bunun adi
    Grup indirimi adı. Ard niyetli kişileri özellikle takip ediyorum. Hiç yanıltmadılar. Hiçbşrşey bilmeden bu kadar özgüvenli konuşmak cehaletin ya da art niyetin ta kendisi. Forum ahalisine havale ediyorum. Haa bu arada mohikan bunu bir tepikledi. Ben olsam utanır yazamam birdaha. İddaa yo kaybedip burada milletin evladını ekmeğiyle oynuyor hala. İtibar etmeyin

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. MB nin 3 vadede shortları 350 bin lota yaklaşmış. Aralık vadeye abanmış bugün biraz

3.  Alıntı Originally Posted by ConSenSus SenSor Yazıyı Oku
    Geçmiş olsun hocam, 10 numero adamdın sen ya Ali Koç'a ne küfürü ki ??, inşallah patlak Saint Aziz sebepli falan deeldir, ne bilim ?(..
    Hadi dedik traktörde satışlar nanay oradan ne kadar zarar etsemde üzülmem Tofaşta karlılık devam edip kağıda basınca Ford u da fezaya çıkarınca Bi gece kafa güzel sövmüşüm.. Dolar dua edelim 6 7,5 arası tepe oluşumu yapsın.. Yoksa 2 gün 40 derece sıcakta pirinç yağ kuyruğunda bekleriz.. Her gün Bi mütehait yemek yardımı yapar..... sonra yazık bu ülkeye şu ülkede müteaitlere yapılan destek çiftçiye yapılsaydı Hollanda dan güçlü olurduk
    ADEL/TTRAK/ÇİMSA/TOFAŞ/AKSA/BRSAN/PETUN/INDES. /BRİSA/ARÇELİK/EREĞLİ/TÜPRAŞ/FORD OTOSAN/SODA

Alıntı Originally Posted by ConSenSus SenSor Yazıyı Oku
    Hocam yoğunluklarım da sebep yetişemem hesabı hiç açmadım özelimi yani tam bomboş misali, kusuruma bakma..
    Çok özel değilse ise rica etsem burdan çıtlasan mevzuyu..
    yok önemli değil bir şey söyleyecektim.

Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    Eyide sende neden sinirlerin e hakim olamayıp
    Fenerbahçe başkanına küfür etti ki

Neyse şaka yapıyorum geçmiş olsun inşaallah birbirmizden öğreneceğimiz daha çok bilgi vardır
    Daha cok benim sizler den öğreneceğim bilgi ve doküman var
    Tevazun yeter, *Bozkurt bayımız misali..
    Neyin kalorifericisiymişin ki bre gönüllerimizin reaktörcüsüsün sen resmen bayım..)

6. 6 Eylül itibariyle yıllık ort. Usd kuru 4.4186. Fecaat.

Alıntı Originally Posted by Sercanhan Yazıyı Oku
    Tofaşta ayar etti beni
    Ha o ayrı mesele ben bilemem ??, eyvallah for sharing..

Alıntı Originally Posted by altınorta Yazıyı Oku
    Merkez Bankası ortaklık yapısı bir şirket gibi, ben devletin bir kurumu gibi düşünüyordum tuhaf geldi.

SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Etme eyleme Mr.İmza & nickname..

JFK style ( ki gerçek malesef) misali huzur 'pardon' kaçacak delik arıyo ya bizimkisi ))..

Sayfa 1062/1223 İlkİlk ... 625629621012105210601061106210631064107211121162 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •