Sayfa 1067/1069 İlkİlk ... 675679671017105710651066106710681069 SonSon
Arama sonucu : 8548 madde; 8,529 - 8,536 arası.

Konu: PRTAS - ÇBS Printaş

1.  Alıntı Originally Posted by akant2017 Yazıyı Oku
    5 yıl dile kolay beklemeye devam mı
    Dile kolay alın terin emeğin damla damla biriktirdiğin umutların sabır ne ye yarıyacak bu güne kadar edindiğin tecrübe midir sabır elde ettiklerini koruyan bir zırhmı yoksa meyve veren ağacı koruyan perdemi zamanı geldiğinde hasat edilmeyi bekleyen güne bakanmı, 5 yıl beklemekmi her zaman olduğu gibi her şeyin bir zamanı var.
    Halka arzına izin veren (Devlet) mahsulde harmanda hakkı emeği olana payını vermeli izahnameyi hazırlamalı.
    Bu kara kaplı defterde beyaz sayfa açılana kadar ben bekliyeceğim.

2. Bedelini ödemediğin hayattan ders alamazsın her şeyi para olarak görüyorsan hiç birşey verme senden zengini yok kazandığın ne yanında olana kaybettiğin ne cebinde olana bak dost dediğin cepte para dediğin yanında olmaz sen bi kendine bak.

3.  Alıntı Originally Posted by garibanca Yazıyı Oku
    Bir tren garında ölen Rus edebiyatının dev ismi Tolstoy'un son fotoğrafı ve Hayatı Sorgulatacak Ders Niteliğinde 17 Sözü:

1. Öyle horozlar vardır ki, öttükleri için güneşin doğduğunu sanırlar.

2. Hayat ne gideni geri getirir, ne de kaybettiğin zamanı geri çevirir. Ya yaşaman gerekenleri zamanında yaşayacaksın, ya da yaşamadım diye ağlamayacaksın.

3. Bozuk para insanın cebini deler, bozuk insan da kalbini. Bu yüzden harcayın ikisini de gitsin.

4. İnsanı bedenen ameliyat etmek için uyutmak, ruhen ameliyat etmek için ise uyandırmak gerekir.

5. Herkes insanlığın kötüye gittiğini kabul eder ama hiç kimse kendisinin kötüye gittiğini kabul etmez. Herkes insanlığı değiştirmeyi düşünür ama hiç kimse önce kendini değiştirmeyi düşünmez.

6. Varlığı bir şey kazandırmayan insanların, yokluğu hiçbir şey kaybettirmez.

7. Ne diye şeytana kızarsın? Bir iyilik yap da, o sana kızsın.

8. Bil ki, yaşadıklarınla değil yaşattıklarınla anılırsın. Ve Unutma; ne yaşattıysan elbet bir gün onu yaşarsın.

9. Bir insanı bulunduğu mevkiyle değil, göz koyduğu mevkiyle ölçmek gerekir.

10. En güçlü iki savaşçı sabır ve zamandır.

11. Bir insan acı duyuyorsa canlıdır. Başkasının acısını duyuyorsa insandır.

12. İnsanın gerçek gücü sıçrayışta değil, sarsılmaz duruştadır.

13. Kendi mutluluğundan başka hedefi olmayan insan kötüdür.

14. İnsanların çoğu onu yapıyor diye yanlış, yanlış olmaktan çıkmaz.

15. Kimse, kimseyi küçümseyecek kadar büyük değildir, bilmelisin. Küçümsediğin her şey için gün gelir, önemsediğin bir bedel ödersin.

16. Birine çamur atmadan önce iyi düşün ve sakın unutma: önce senin ellerin kirlenecek.

17. Başkalarının hayatından ders alın. İnsan, bütün hataları kendisi yapacak kadar uzun yaşamıyor.

Hayata bak her şey zor diye üstünü çizmeye başlarsan bir gün altını çizecek ömür bulamaya bilirsin.
    Patronun işi tıkır olmalı bize ihtiyacı yok işi bozuk olsaydı sermaye artırımı için bizi kaplara boğardı.

4.  Alıntı Originally Posted by akant2017 Yazıyı Oku
    printaş ortaklığı bitti mi .
    tek ortaklık bilgisi sanırım bu anlama geliyor.printaş tarafından hiç bir açıklama ihtiyacı duymuyorlar .halka açık şirket mi yoksa halka kakalanmış şirket
    okadar halka arz oluyor ki yıllar önce burada yazdığın gerçek oluyor 2 onur 2
    umarım sonları bizler gibi olmaz.
    geçmiş zaman hissederler gerçi bir çoğu hakkın rahmetine kavuştu.
    Kumda kahve içemeden iki elimiz havada gözümüz açık gideceğiz hak vermeye başladım haklı çıkacaksın sanki.

5.  Alıntı Originally Posted by 2onur2= Yazıyı Oku
    Kumda kahve içemeden iki elimiz havada gözümüz açık gideceğiz hak vermeye başladım haklı çıkacaksın sanki.
    yok ben geçen sene şirinçe de kumda kahve içtim.yer güzel havadar printaşa kalsak işimiz zor .yönetimdekiler zaten arka bahçe de kumda kahve içiyordur .

6. boşver onların gözü açık gitsin ilahi adalet bir gün tecelli edecek zaman herkesten hesap soruyor .

7. Hayırlı sabahlar, Reis..Bu haber şirketi nasıl etkiler olumlumu olumsuz mu? Bilginizi,yorumunuzu rica ediyorum..Selamlar..Tşkkr ederim.. #IMASM – Şirkete ait yem makineleri, değirmen makineleri ve testere makineleri alanlarındaki belirli malvarlığı unsurlarının ve yükümlülüklerinin, işletme bütünlüğünü bozmayacak şekilde, iştirak modeliyle kısmi bölünme yöntemiyle yeni kurulacak üç şirkete devredilmesine karar verildiği açıklandı.

8.  Alıntı Originally Posted by levoysalı horofira Yazıyı Oku
    Hayırlı sabahlar, Reis..Bu haber şirketi nasıl etkiler olumlumu olumsuz mu? Bilginizi,yorumunuzu rica ediyorum..Selamlar..Tşkkr ederim.. #IMASM – Şirkete ait yem makineleri, değirmen makineleri ve testere makineleri alanlarındaki belirli malvarlığı unsurlarının ve yükümlülüklerinin, işletme bütünlüğünü bozmayacak şekilde, iştirak modeliyle kısmi bölünme yöntemiyle yeni kurulacak üç şirkete devredilmesine karar verildiği açıklandı.
    Hayırlı sabahlar reis kısmi bölünme sermaye azaltımı eş anlı sermaye artırımını gündeme getirecektir. İştirak ettiği şirketler kaç yıl sonra konsolide edilir birleştirilir bunlar sorun olacaktır iştirak şirketleri kâr yazarken imaş elinde kâr yazacak mal varlığı olacakmı bende soru işareti oluşturdu. Olumlu bir beklentiye girmek hayalcilik olur borsada bu hayallerde çok olduğu için dikkatli olmak lazım başka önemli bir şirketlede birleşebilir.

Sayfa 1067/1069 İlkİlk ... 675679671017105710651066106710681069 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •