Sayfa 1015/1068 İlkİlk ... 1551591596510051013101410151016101710251065 ... SonSon
Arama sonucu : 8542 madde; 8,113 - 8,120 arası.

Konu: PRTAS - ÇBS Printaş

1.  Alıntı Originally Posted by garibanca Yazıyı Oku
    İşte ben de onu diyorum, biz paydaşlara ne düşer; düşseydi şimdiye bir şeyler düşerdi.
    Vallahi bu soruyu oğlum dan okadar çok duydumki satabilirmisin satsan ne kadar para düşer niye satmıyorsun dedikçe zamanı var diyordum bayağıdan beri sormuyor artık alacağım cevabı biliyorum Allah sıralı ölümler versin mezar taşıma zamanı var diye yazdıracakmış 2009 dan bu yana oğlum bile pes etti. Biz hala pes etmeden umutları yaşatıyoruz yavrumuzun yavrusu var diye.

2.  Alıntı Originally Posted by 2onur2= Yazıyı Oku
    Bıraksa dahamı iyi olur acaba bazı şirketler yeni patronları daha çok seviyor böyle ne kumda kahve nede kol saati kısmet sıfır. Önüm arkam sobe körebe oynar gibi.
    Yazık şansımıza kısmetimiz bağlanmış kırk kör düğüm atmışlar. 40 yıla bağlamışlar. Artık kahveleri nerede içeriz nasıl bir ateşte pişer bilmem.
    ben geçen gün şirinçede içtim.kumda çok güzel yapıyorlar meşhurmuş.bunları beklersek ömrümüZ bitecek.

3. Günaydınlar,

Çbs Satış pazarlama A.Ş
    İşe Başlama :04/02/2016
    Faal Faal
    Vergi no :2330660573 Küçükyalı

2021 Matrah :126.971,42
    Tahakkuk :31.742,86

2022 Matrah :228.863,28
    Tahakkuk :52.638,55

2023 Matrah :Matrahsız
    Tahakkuk :Matrahsız

4. namı değer tosuncuk.

5.  Alıntı Originally Posted by akant2017 Yazıyı Oku
    namı değer tosuncuk.
    Küçük balık büyük balıkta vitamin olur zavallı tosuncuğumuzu çbs holding yedi alerji yapar biyerden çıkarda hayırlı yerden çıksa.

GÖREV DAĞILIMINDAKİ DEĞİŞİKLİK

Daha önceden Yönetim Kurulu Başkanı görevi olan (İFLAS NEDENİYLE) TASFİYE HALINDE Ç.B.S.BOYA KİMYA SANAYİİ VE TİCARETİ ANONİM ŞİRKETT'in önceki bu görevi sona ermiştir.

Daha önceden Yönetim Kurulu Başkan Vekili görevi olan ÇBS PRİNTAŞ OTO BOYA VE GEREÇLERİ SANAYİİ ANONİM ŞİRKETİ'in önceki bu görevi sona ermiştir.

Daha önceden (YÖNETİM KURULU BAŞKANI) Temsile Yetkili görevi olan (İFLAS

NEDENİYLE) TASFİYE HALİNDE Ç.B.S.BOYA KİMYA SANAYİİ VE TİCARETİ ANONİM ŞİRKETİ'in önceki bu görevi sona ermiştir. Daha önceden (YÖNETİM KURULU BAŞKAN YARDIMCISI) Temsile Yetkili görevi olan ÇBS PRINTAŞ OTO BOYA VE GEREÇLERİ SANAYİİ ANONİM ŞİRKETTin

Önceki bu görevi sona ermiştir.

Daha önceden (YÖNETİM KURULU ÜYESİ) Temsile Yetkili görevi olan Türkive Uyruklu 377******22 Kimlik No'lu İSTANBUL / ŞİŞLİ adresinde ikamet eden AYDIN ÇAVUŞOĞLU'in önceki bu görevi sona ermiştir.

TEK ORTAKLIK BİLGİSİ

Şirket tek pay sahipli bir Anonim Şirkettir. Bu pay sahibi, BAĞLARBAŞI MAHALLESİ SAKARYA SK. MALTE PLAZA APL. NO: 35/1 MALTEPE/İSTANBUL adresinde ikamet eden Türkiye Uyruklu Ç.B.S. HOLDİNG ANONİM ŞİRKETİ 'dir.

6.  Alıntı Originally Posted by 2onur2= Yazıyı Oku
    Küçük balık büyük balıkta vitamin olur zavallı tosuncuğumuzu çbs holding yedi alerji yapar biyerden çıkarda hayırlı yerden çıksa.

GÖREV DAĞILIMINDAKİ DEĞİŞİKLİK

Daha önceden Yönetim Kurulu Başkanı görevi olan (İFLAS NEDENİYLE) TASFİYE HALINDE Ç.B.S.BOYA KİMYA SANAYİİ VE TİCARETİ ANONİM ŞİRKETT'in önceki bu görevi sona ermiştir.

Daha önceden Yönetim Kurulu Başkan Vekili görevi olan ÇBS PRİNTAŞ OTO BOYA VE GEREÇLERİ SANAYİİ ANONİM ŞİRKETİ'in önceki bu görevi sona ermiştir.

Daha önceden (YÖNETİM KURULU BAŞKANI) Temsile Yetkili görevi olan (İFLAS

NEDENİYLE) TASFİYE HALİNDE Ç.B.S.BOYA KİMYA SANAYİİ VE TİCARETİ ANONİM ŞİRKETİ'in önceki bu görevi sona ermiştir. Daha önceden (YÖNETİM KURULU BAŞKAN YARDIMCISI) Temsile Yetkili görevi olan ÇBS PRINTAŞ OTO BOYA VE GEREÇLERİ SANAYİİ ANONİM ŞİRKETTin

Önceki bu görevi sona ermiştir.

Daha önceden (YÖNETİM KURULU ÜYESİ) Temsile Yetkili görevi olan Türkive Uyruklu 377******22 Kimlik No'lu İSTANBUL / ŞİŞLİ adresinde ikamet eden AYDIN ÇAVUŞOĞLU'in önceki bu görevi sona ermiştir.

TEK ORTAKLIK BİLGİSİ

Şirket tek pay sahipli bir Anonim Şirkettir. Bu pay sahibi, BAĞLARBAŞI MAHALLESİ SAKARYA SK. MALTE PLAZA APL. NO: 35/1 MALTEPE/İSTANBUL adresinde ikamet eden Türkiye Uyruklu Ç.B.S. HOLDİNG ANONİM ŞİRKETİ 'dir.
    printaş ortaklığı bitti mi .
    tek ortaklık bilgisi sanırım bu anlama geliyor.printaş tarafından hiç bir açıklama ihtiyacı duymuyorlar .halka açık şirket mi yoksa halka kakalanmış şirket
    okadar halka arz oluyor ki yıllar önce burada yazdığın gerçek oluyor 2 onur 2
    umarım sonları bizler gibi olmaz.
    geçmiş zaman hissederler gerçi bir çoğu hakkın rahmetine kavuştu.

7.  Alıntı Originally Posted by akant2017 Yazıyı Oku
    printaş ortaklığı bitti mi .
    tek ortaklık bilgisi sanırım bu anlama geliyor.printaş tarafından hiç bir açıklama ihtiyacı duymuyorlar .halka açık şirket mi yoksa halka kakalanmış şirket
    okadar halka arz oluyor ki yıllar önce burada yazdığın gerçek oluyor 2 onur 2
    umarım sonları bizler gibi olmaz.
    geçmiş zaman hissederler gerçi bir çoğu hakkın rahmetine kavuştu.
    Tescile göre bitti hisse devri vekaletenmi asaletenmi neye karşılık devredildi bilmiyoruz halka açık şirketiz halka kakalanmış şirketin tanımı icad edilmedi ama halka açık olduğu için kakalanma ihtimali içimizde ağır basıyor ondan böyle yerimizde duramıyoruz.
    Neyse vaziyet kötümü iyimi anlamak zorda olsa bağlarbaşıda ne acayip bi adres insanı ürkütmüyorda değil Allah patronların başını korusun arkada biz varız.

8.  Alıntı Originally Posted by 2onur2= Yazıyı Oku
    Tescile göre bitti hisse devri vekaletenmi asaletenmi neye karşılık devredildi bilmiyoruz halka açık şirketiz halka kakalanmış şirketin tanımı icad edilmedi ama halka açık olduğu için kakalanma ihtimali içimizde ağır basıyor ondan böyle yerimizde duramıyoruz.
    Neyse vaziyet kötümü iyimi anlamak zorda olsa bağlarbaşıda ne acayip bi adres insanı ürkütmüyorda değil Allah patronların başını korusun arkada biz varız.
    geçmiş zaman hisseleri = halka kakalanmış hisse senetleri
    alla pulla kakala ....

Sayfa 1015/1068 İlkİlk ... 1551591596510051013101410151016101710251065 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •