Sayfa 107/312 İlkİlk ... 75797105106107108109117157207 ... SonSon
Arama sonucu : 2493 madde; 849 - 856 arası.

Konu: INTEM - İntema İnşaat ve Tesisat

1.  Alıntı Originally Posted by zıpzıp Yazıyı Oku
    Görüşlerimi yazmakta hürüm,tavsiye değildir yazmışım,burası forum,üstüme gelme k....m.Harbiden ismin cük oturmuş..

Ergenden bi farkın varmı senin edepsiz çocuk...şu yazdığı yazılara bak ...adam diye geziyor buralarda zavallı...

2. Bakınız burada intema ve eczyt topiginde yatırımcıyı yanlış yönlendirmek için çaba sarfedenler ve sahipleri (onlar kendilerini biliyor)hepinizi dürüstlüğe davet ediyorum,para her ne kadar insan hayatında çok önemli ise de bence ahlaklı adaletli,helalinden kazanmak ilkeleri daha önemlidir.Ülkemizin son.yıllarda insan iliskilerindekindeki bozulmalar saydığım ilkeleri kaybetmemizden kaynaklanmaktadir üzülerek izliyorum ki toplumumuzdaki bu afaki durum giderek hızla artarak tehlikeli boyutlara doğru ilerlemektedir,insanlarda egoizm,bencillik,ahlakı davranış bozuklukları artmakta ben şahsen una her gietigIm yerlerde sık sık şahit olmaktayım,bu gidişat bizi felakete sürüklüyor ,herkesi sağ duyulu olmaya,adaletli,merhametli paylaşımcı ve hoşgörülü olmaya davet ediyor,herkese bol kazançlar diliyorum.

3. pasta atacak takas paylaşacak yokmu.......

4. Son iki gündür %10 yap aşagı çak ne yapmak istiyorlar
    Mal mı topluyor mal mı veriyo

5. Arkadaşlar bu hafta intema da beklentileriniz neler?

6. P tesi brüt takastan çıkıyormuş iyi mi yansır�� yoksa��
    Son düzenleme : Kenancinar; 18-02-2018 saat: 22:32.

7. yok mu takas paylaşacak dostlar...........

8. maşşallaah maşşallah kimsecikler kalmadı .....ben burdayım ilaççı merak etme. beraber tutarız intemayı..yokmu takas takas............en sonunda ilaççı atıcak

Sayfa 107/312 İlkİlk ... 75797105106107108109117157207 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •